Connect
To Top

10 lacuri de unghii în culorile perfecte de toamnă

Toamna nu se vede doar afară, în culorile copacilor, sau în ținutele noastre… tot mai voluminoase. Vremea asta cenușie mă „inspiră” și la capitolul manichiură, iar pentru mine ăsta este sezonul în care încerc lacuri de unghii în culori ceva mai întunecate. Cred că nuanțele dark au un aer sofisticat. Trebuie să recunoști că așa e!

De la negrul clasic, la verdele smarald, ușor sidefat, și violet închis: trendurile din această toamnă sunt rebele, curajoase, provocatoare, așa că putem experimenta cât se poate de mult! Și cum un nou sezon nu vine la pachet numai cu o schimbare de garderobă, eu am zis să mă echipez și cu noi lacuri de unghii. Pe câteva le am deja în arsenalul de toamnă, altele sunt pe #wishlist momentan, dar o să pun mâna pe ele în cel mai scurt timp!

Ador această nuanță, iar partea cea mai tare mi se pare că strălucește pe unghie într-un mod spectaculos! Și pentru că are o formulă semi-permanentă, rezistă destul de mult pe unghii.

Bronzul acesta îmi aduce aminte de nuanța frunzelor din copaci. Este simplu, dar are și o notă de eleganță, de rafinament. Mi se pare perfectă pentru ținutele sofisticate de seară. Și îmi place mult!

Le Vernis, Givenchy (Noir Satin)

Cel mai intens negru pe unghiile mele? Yes, please! Merge de minune cu ținutele monocrome pe care le ador! Noir Satin e pe wishlist-ul meu.

Îmi plac mult lacuri de unghii mate, iar această nuanță de la Melkior mi se pare numai bună pentru toamnă. Și mi se pare că se potrivește foarte bine atât cu outfit-uri de zi, cât și cu outfit-uri de seară.

O nuanță provocatoare, care își merită din plin numele de Midnight Affair! 😀 Și ce îmi place mult la acest lac este că rezistă bine pe unghii.

Că tot vorbeam mai sus de verdele smarald, aceasta este una dintre nuanțele mele favorite… din toate timpurile (în care sunt dispusă să fiu extravagantă)! Și aș purta acest lac ORICÂND, nu doar toamna!

Lac de unghii Bourjois (Nice tomette you)

O nuanță simpatică, o denumire și mai simpatică! Lacurile din gama 1Seconde de la Bourjois au o textură siliconată, iar efectul acesteia pe unghii arată foarte interesant!

Numele acestui lac de la Sephora vorbește de la sine. Urban fall days e nuanța perfectă pentru zilele ploioase și cenușii din această toamnă. Și cum ar fi să o integrezi într-o ținută gri, ton sur ton?

Mai merge și o pată de culoare din când în când, nu-i așa? Iar această nuanță închisă de roșu mi se pare absolut minunată! Și sexy… 🙂

Cu pastelurile n-ai cum să dai greș, măcar din când în când, asta e clar! Iar dacă le alegi și pe cele în nuanțe tomnatice, vei ști că mergi la sigur!

***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty