Connect
To Top

6 lucruri esențiale care îmi plac în aprilie

Aprilie este pentru mine luna descoperirilor interesante, iar astăzi o să vă povestesc puțin despre favoritele mele, lucruri ce mi-au devenit esențiale! Evident, sportul este inclus în ecuație, la fel și muzica și, desigur, cafeaua!

New Balance, noua mea descoperire în materie de pantofi sport

Afară este din ce în ce mai frumos (bine, să sperăm că nu vom fi păcăliți din nou de o vreme rece și cenușie, că intru de tot în panică!) și este o reală plăcere să ieși la alergat sau să te plimbi prin parc, prin pădure, prin fața blocului. Why not? Serios, acum chiar nu mai ai nicio scuză să stați prinși între patru pereți! Fiecare tură de alergare este absolut senzațională, mai ales că totul este verde și atât de frumos! Mi-e mai mare dragul să îmi iau dimineața echipamentul și perechea de New Balance, pantofi sport extrem de comozi, și să ies să fac mișcare. O oră de sport mă încarcă de energie și zen pentru întreaga zi!


Philips Visa Pure Advanced

Dacă mă urmăriți pe Facebook și Instagram, probabil știți că testez de câteva săptămâni Philips Visa Pure Advanced, un beauty gadget tare simpatic și eficient pentru ten. Îmi place să am un ten curat, catifelat și, bineînțeles, luminos, mai ales că sunt adepta unui machiaj minimalist, după cum cred că deja v-ați dat seama.

Cu ajutorul acestui aparat, sunt îndepărtate până şi cele mai neînsemnate urme de machiaj, dar şi celulele de piele moartă. Datorită efectului de curăţare profundă, produsele mele preferate pentru îngrijirea pielii, cum ar fi cremele, serurile şi esenţele, sunt absorbite mai bine de piele. Însă despre Philips VisaPure Advanced o să vă povestesc pe larg în câteva săptămâni, tot ce pot să vă spun e că rezultatele obținute cu el momentan m-au determinat să îl încadrez la categoria de MUST HAVE.

Albumul Great Escapes Europe. Updated Edition de la Taschen

Nu știu cum stați voi cu planurile de vacanță, dar pe mine m-a cuprins un dor de ducă… IMENS! Iar pe noptiera mea se află albumul de la Taschen (vă recomand toate albumele lor, de la cele de artă, la cele culinare– sunt genial!), Great Escapes Europe, care mă poartă în fiecare seară în locuri de-a dreptul spectaculoase! Mai dau o pagină, mai visez puțin. Și uite așa îmi vine să împachetez bagajele și să zbor cât mai departe!

Iar dacă aveți nevoie de inspirație în materie de vacanță, vă propun să aruncați o privire și pe trendurile din 2017 în materie de călătorii.

Muzică bună și sunet de calitate: BeoSound 1 de la Bang & Olufsen

Eu nu pot trăi fără muzică! Acasă, în mașină (mă scuzați dacă vă spamez cu Instastory-urile mele muzicale 🙂 I just can’t help myself ), la muncă, la sală, în parc… pur și simplu trebuie să am în permanență o coloană sonoră! Iar BeoSound 1 de la Bang & Olufsen îmi înțelege perfect pasiunea pentru muzică. BeoSound 1 este o boxă wireless, portabilă, cu o dispersie a sunetului de jur împrejur – 360 ‎°, un design WOW, care permite manevrarea acesteia cu ușurință, și acces prin Bluetooth la aplicaţiile de muzică preferate. Se aude excelent, iar eu de-abia aștept să ajung acasă și să îmi pun playlistul de primăvară preferat!

Produsele Bang & Olufsen sunt disponibile în România în showroom-ul în galeria comerciala The Grand Avenue, din incinta hotelului JW Marriott. Detalii pe www.soundvision.ro

 

Aparatul de cafea Nespresso Lattissima Touch

Nimic nu îmi spune “bună dimineața” mai bine ca o ceașcă de cafea aromată! Iar aparatul de cafea Lattissima Touch, care mă așteaptă mereu la locul său de cinste din bucătărie mă răsfață în fiecare zi cu cele mai bune sortimente Nespresso. Și pentru că un astfel de răsfăț este un must have în aprilie (și nu numai), trebuie să știi că mai e doar o saptămână în care este disponibil un pachet format dintr-un espressor Nespresso și cafeaua excepţională Nespresso, preferata lui George Clooney – la un preț special.

Eu zic să nu ratați acest pachet și să ascultați de sfatul meu. Veți înțelege de ce în scurt timp! 😉

Cană filtrantă Brita Elemaris

Evident în fiecare espressor este nevoie să pui apă. Dar cu cât apa este mai calcaroasă cu atât crește riscul ca aparatul să se strice. Soluția pe care am găsit-o pentru această problemă se numește Brita Elemaris. O carafă pentru filtrarea apei de la robinet, care mi-a făcut viața mult mai ușoară. La propriu. Pentru că de ceva vreme nu mai car tone de bidoane cu apă. Și nici plastic nu mai arunc. Să vă mai spun că am făcut și economie? 🙂

Cartușul filtrant BRITA Maxtra are o tehnologie unică de filtrare (ce conține un amestec testat de rășină schimbătoare de ioni și cărbune activ), reduce depunerile de calcar și alte substanțe, cum ar fi clorul, care afectează evident gustul și mirosul apei de la robinet, reduce metalele grele (cupru, plumb) precum și majoritatea pesticidelor. Sunt reduse și impuritățile organice. Rezultatul este o apă curată, limpede, cu un gust deosebit.

Acestea sunt cele 6 lucruri esențiale care mi-au făcut viața mult mai ușoară și mai frumoasă luna aceasta. Sper să vă inspire!

***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Mind