Connect
To Top

BEAUTY NEWS! Cel mai asteptat fashion show al sezonului: GIVENCHY Eye Couture!

Sunt adepta unui machiaj delicat si incerc intotdeauna sa nu complic prea tare lucrurile din acest punct de vedere. Ma ghidez dupa principiul “keep it simple”, ca sa spun asa. Insa mascara este nelipsita din necessaire-ul meu, asa ca imi place sa testez de fiecare data noile produse si sa le adaug la colectia mea personala.

Numele a trei dintre cele mai la moda mascara Givenchy spune totul: NOIR COUTURE. Indraznete, dar elegante, fiecare preia stilul unei capitale a modei si il adapteaza reinterpretand in mod propriu codurile iconice ale Casei Givenchy. New York, Tokyo, Paris – trei orase diferite, trei stiluri diferite. Trei dintre cele mai respectate Saptamani ale Modei din lume reprezinta scena perfecta pe care sa defileze NOIR COUTURE. Trei editii noi de colectie isi fac aparitia in lumina reflectoarelor, insa culoarea lor, negru intens, ramane cea mai eleganta dintre toate.

O declaratie de moda care pur si simplu depaseste obisnuitul.

PARIS FASHION WEEK

Tintele metalice sunt omniprezente la Givenchy, rezumand stilul chic parizian modern si insumand mix-ul indraznet intre eleganta si stilul rock edgy care defineste moda frantuzesca. Echilibrat prin linii precise, un imprimeu de tinte puncteaza ambalajul lui NOIR COUTURE VOLUME in editia limitata dedicata Parisului. Cu o textura de ultima generatie si o perie din doua tipuri de fibre, NOIR COUTURE VOLUME ofera volum si definire extrema genelor.

cel-mai-asteptat-fashion-show-al-sezonului-givenchy-eye-couture2

NEW YORK FASHION WEEK

De-a lungul timpului, Givenchy a preluat din elementele ultra grafice ale iconicului drapel american si le-a facut parte din stilul Casei. NOIR COUTURE aduce un tribut Saptamanii Modei de la New York prin imprimeul negru-argintiu creat ca un joc de stele si linii: stilul rebel al visului american primeste o transformare couture. Cu peria tri-sferica, NOIR COUTURE este o mascara 4 in 1 care fortifica, alungeste, curbeaza si ofera volum genelor.

cel-mai-asteptat-fashion-show-al-sezonului-givenchy-eye-couture4

TOKYO FASHION WEEK

Imprimeul cu flori albe de floarea miresei utilizat in creatiile couture ale Casei infrumuseteaza acum editia NOIR COUTURE dedicata orasului Tokyo. O eleganta si puritate absoluta reflecta rafinamentul culture japoneze. Aceasta editie limitata cu imprimeu floral exotic decoreaza ambalajul lui NOIR COUTURE WATERPROOF. Impresionant, ofera genelor actiunea 4 in 1 a uimitoarei mascara NOIR COUTURE si rezistenta indelungata la umiditate si transfer.

cel-mai-asteptat-fashion-show-al-sezonului-givenchy-eye-couture3

Produsele sunt disponibile exclusiv in magazinele Sephora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty