Connect
To Top

O seara ca un diamant!

Merg destul de des la evenimente care marcheaza lansari sau aniversari ale unor branduri si vorbesc asadar dintr-o vasta experienta cand spun ca acum doua saptamani m-am numarat printre cei 30 de invitati ai unui dineu cu totul si cu totul special, dedicat diamantelor.

Marilyn Monroe spunea ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, dar trebuie sa va spun ca, pentru mine, diamantele sunt mai mult de atat. Sunt un veritabil simbol al elegantei, o alegere perfecta pentru zilele in care pur si simplu vrei sa stralucesti.

O seara ca de diamant!

La dineul organizat de Bijuteria Teilor, am avut ocazia sa descopar lumea bijuteriilor de poveste, prelucrate in capitala belgiana a diamantelor, Antwerp. O adevarata bucurie! Printre diamante, flori, delicatese si cristale de sampanie, a fost prezentata in premiera si noua campanie Bijuteria Teilor 2015-2016, care o are drept muza pe frumoasa Catrinel Menghia.O seara ca de diamant!Invitatul special Teilor, Linda Vanderschueren, reprezentant al prestigiosului brand de bijuterii Antonellis, a expus traditiile bijutierilor din Antwerp, alaturi de cea mai recenta colectie de bijuterii. Colectiile Antonellis sunt disponibile in Romania exclusiv in locatiile Teilor, iar eu cred ca merita sa aruncati un ochi pe site-ul lor, www.bijuteriateilor.ro, pentru a admira creatiile frumoase pe care le-au realizat.O seara ca de diamant!Toate bijuteriile au un design simplu, dar elegant si sunt infrumusetate cu unele dintre cele mai stralucitoare diamante din Antwerp, considerat centrul mondial al comertului cu diamante. Din cate am aflat, pentru a transforma un diamant neslefuit intr-o piatra demna sa infrumuseteze o bijuterie fina, maestrii din Antwerp trebuie sa se foloseasca de abilitatile lor pentru a slefui diamantul si pentru a-l transforma in cea mai stralucitoare varianta a sa.Sonia Argint

Am fost cucerita de povestea diamantelor, asa ca de fiecare data cand voi mai afla din secretele lor, vi le voi spune si voua!

Va las sa intrati in atmosfera pretioasa creata la restaurantul Joseph, by Joseph Hadad, unde am probat bijuterii superbe (le-as fi luat acasa pe toate), m-am intalnit si m-am simtit foarte bine alaturi de prietene si prieteni precum Dana Sota, Mirela Bucovicean, Alina Tanasa, Diana Enciu si echipa Harper’s Bazaar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Accesories