Connect
To Top

Pe 20 iulie sunt la Social Media for Parents 2016

Una dintre seriile de articole “cu greutate” ale acestui site este desigur “Cu copiii…”. Ma distreaza nemaipomenit sa scriu despre experientele mele cu baietii, despre nazbatiile lor si, in acelasi timp, despre solutiile pe care le-am indentificat atunci cand “mi-am prins urechile”. Asa ca va anunt cu incantare, ca pe 20 iunie voi fi prezenta la Social Media for Parents 2016, si nu doar in calitate de participant.

Am scris de multe ori ca sunt fan homeopatie, ca o utilizez de multa vreme atat pentru mine, dar mai ales in afectiunile copiilor. V-am povestit chiar aici cum vad eu aceasta ramura a medicinei si ce dovezi stiintifice sunt aduse in favoarea ei.

STIATI CA … 500.000 este numarul estimativ al profesionistilor din domeniul sanatatii care prescriu medicamente homeopatice la nivel mondial?

Medicul homeopat este medicul care, suplimentar studiilor sale de medicina, a decis sa-si completeze formatia studiind si terapia homeopata (alaturi de multe alte metode terapeutice autorizate).

El stie si prescrie la fel de bine si medicamente alopate in combinatie cu cele homeopatice si o face cu discernamant ori de cate ori necesitatile clinice o impun.

Mai mult, abordarea homeopatica, departe de a ignora sau contrazice, o integreaza si completeaza pe cea clasica. Astfel, homeopatia a intrat cu drepturi depline in arsenalul terapeutic al medicului si al farmacistului.

Dar pentru a beneficia pe deplin de binefacerile homeopatiei, trebuie sa fii informat si sa gasesti acei medici care sunt pregatiti si in aceasta directie. Asa ca pe 20 iulie il voi intervieva la scena deschisa, pe dr. Sorin Cadar medic primar ORL, specialist Homeopatie, Instructor CEDH (Centre D’Enseignement et Developement d’Homeopathie) si Presedinte al Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica, un medic pe care l-am cunoscut si cu care mi-a facut mare placere sa discut pe aceasta tema. De ce? Pentru ca stie sa explice pe intelesul tuturor, pentru ca este dispus sa demitizeze tot felul de informatii eronate care circula vis a vis de homeopatie, ramanand in acelasi timp echilibrat.

Ce voi afla, urmeaza sa va povestesc post eveniment! Daca aveti intrebari, va rog sa mi le spuneti, iar eu ma voi ocupa sa aflu raspunsurile! 🙂

Mai multe detalii despre acest eveniment aflati pe acest link Social Media for Parents 2016

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Health