Connect
To Top

#SheDOER: Malvina Cservenschi

Pe Malvina Cservenschi o cunosc de mulți ani, atât de mulți că îmi e și frică să îi contabilizez :D. Și dintotdeauna am apreciat tenacitatea și perseverența ei. Când își pune ceva în minte, Malvina e o forță de neoprit. A transformat Malvensky într-un brand internațional și ceva îmi spune că nu se va opri aici. Dar despre asta și multe alte lucruri o voi lăsa pe ea să povestească în continuare. 

 1. Ce îți doreai să devii în copilărie?

Nu am avut niciodată o dorință sau un vis anume. Abia în clasa a 12-a am simțit că trebuie să vin în București. Dar nu am știut de mică profesia sau pasiunea pe care vreau să o urmez.

 1. Cine este sursa ta de inspirație în viața profesională?

Business Coach-ul meu mă inspiră, mă învaţă, iar dezvoltarea mea profesională, dar şi personală, o parcurg în cea mai mare parte alături de ea. Însă, dincolo de acest parteneriat, mă inspiră oamenii puternici, care au o viziune clară şi care fac lucrurile să se întâmple.

 1. Care este cea mai mare provocare cu care te-ai confruntat până acum în carieră?

Momentul în care am decis să investesc într-o locaţie nouă. Iar o provocare continuă rămâne partea de dezvoltare personală şi de echipă.

 1. Dar cel mai mare succes de care te-ai bucurat?

Magazinul nou Malvensky, de pe strada Paris 61A, care înseamnă încununarea muncii mele şi a echipei, de mai bine de cinci ani. Cu alte cuvinte, punctul în care sunt astăzi.

 1. Care este, în opinia ta, rețeta succesului?

Sa stii de ce faci ce faci. Apoi, desigur, sunt vitale cateva lucruri: viziune, actiune, echipa performanta, produs de calitate.

 1. Care a fost campania ta preferată pentru Malvensky?

Ultima colecţie – the Heart of Orient – pe care am creat-o în România, dar am gândit-o în Maroc când mă aflam într-o scurtă vacanţă şi pe care am filmat-o (shooting-ul, Campania) în Deşertul Arabiei, în Dubai, alături de Tibi Clenci şi echipa lui. Parte din aceste bijuterii sunt purtate astăzi de către Altețele lor Regale Regina Muna a Iordaniei şi Regele Ahmad al II lea al Iordaniei, oferite în dar de către Familia Regală a României.

 1. Ce te face fericită?

Profesional, să văd, să simt că lucrurile se întâmplă. Pentru că îmi place să construiesc, să las ceva semnificativ în urma fiecărei zile. Personal, sunt fericită să ofer şi să primesc: iubire, confort, siguranţă, armonie, spirit de familie, bucurie, lucruri simple… dar esenţiale.

 1. Ce te enervează?

Din ce în ce mai puţin lucruri, dar din ce în ce mai clar. Cu timpul, învăţ să tolerez mai mult, dar şi să definesc mai clar ce nu tolerez. Primul lucru care îmi vine în minte, de exemplu, este că mă supără atunci când agreăm ceva şi se întâmplă altceva.

 1. Care este cel mai important lucru pentru tine?

Clar, fără dar şi poate, iubirea. Pe toate planurile, în toate felurile: părinţi, partener, prieteni, echipă.

 1. Care crezi că este talentul cu care te-ai născut?

Să simt.

 1. Dacă ai putea da timpul înapoi, ce ai face neapărat?

Aş sta mai mult în natură, aş citi mai mult şi aş alege cu mult mai multă atenţie oamenii din jurul meu. Dar realizez că tot ce s-a întâmplat m-a învăţat ceva, mi-a adus o înţelegere mai profundă a lucrurilor…aşa că, până la urmă, nu aş schimba nimic.

 1. Un sfat pe care i l-ai da oricărei femei:

Să fie femeie. Dreaptă, elegantă, puternică, sinceră, sensibilă, autentică şi în continuă învăţare.

 1. It’s a men’s world?

Da. Și a women’s world în același timp.

 1. De ce ești un #doer?

Pentru că numai aşa putem face lucrurile să se întâmple, numai aşa putem construi şi avansa. Învăţând şi făcând. Făcând şi învăţând.

***

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in She doer

 • #SheDOER: Marina Aristotel (AVRA Aesthetic Institute)

  Ori de câte ori cunosc o femeie smart, curajoasă, care face lucrurile altfel și îndrăznește să pășească pe terenul inovației, îmi...

  Sonia Argint IonescuJune 28, 2018
 • #SheDOER: Nicoleta Eftimiu

  Nicoleta Eftimiu, Country Manager Coca-Cola România, este un profesionist dedicat inovației, ideii de a face lucrurile mereu altfel  și care se...

  Sonia Argint IonescuMay 16, 2018
 • #SheDOER: Corina Bârlădeanu

  Pe Corina Bârlădeanu o cunosc de multă vreme și întotdeauna am apreciat tenacitatea ei, încrederea că poate face lucrurile să se...

  Sonia Argint IonescuMay 2, 2018
 • #SheDOER: Cristina Turnagiu Dragna

  Pe Cristina Turnagiu o cunosc de mult, mult timp, cred că de pe la 16 ani. Așa că pot să spun...

  Sonia Argint IonescuApril 18, 2018
 • #SheDoer: Andreea Esca

  Aș putea să încep cu “Bună seara, România! Bună seara, București!”, așa cum începe toată lumea atunci când vine vorba despre...

  Sonia Argint IonescuMarch 21, 2018