Now Reading
5 tratamente inovatoare antiageing pe care trebuie să le cunoști

5 tratamente inovatoare antiageing pe care trebuie să le cunoști

Ce mai este nou și, mai ales, foarte eficient atunci când ne gândim la tehnologii antiageing? Știința face constant noi și spectaculoase descoperiri în toate domeniile dar interesul oamenilor pentru conservarea tinereții este parcă mai intens ca niciodată. Și eu vreau să fiu informată în acest sens chiar dacă sunt conștientă că tinerețea fără bătrânețe este încă destul de departe de realitate. Așa că am grijă să fiu constant la curent cu cele mai proaspete inaugurări și apariții pe piața locală. Așa că am făcut o selecție de tratamente inovatoare antiageing, pentru toate zonele corpului, cu ceea ce mi s-a părut mai interesant. Crede-mă, vei spune WOW!

Așadar să le luăm pe rând.

ForeverYoung BBL

Prietena mea Andreea Iftimie de la Fazzda The Laser Rejuvenation Clinic mi-a povestit odată despre cursurile pe care le-a urmat cu celebrul dr. Patrick Bitter, inventatorul procedurii ForeverYoung BBL. La unul dintre aceste cursuri doctorul Bitter își amintea de întâlnirile pe care le avea cu prietenii lui din liceu, care se lăudau ba cu câte un yaht, ba cu câte un Ferarri. El le arăta laserele Sciton din clinicile pe care le deține în Malibu și Beverly Hills și le spunea : astea sunt yahturile și Ferrari-urile mele.

Pe lângă pasiunea pentru pielea tânără mereu, perfectă, pe care și-o întreține cu mare grijă, astfel că la 65 de ani nu îi poți da mai mult de 43, dr. Bitter este și un mare iubitor al tehnologiei de vârf în domeniul laserelor, precum și al studiilor clinice și genetice.
Toate acestea l-au condus către descoperirea efectului de reset al genomului pe care aplicația BBL, Ferrari-ul laserelor din dermatologie, îl generează.

Pentru prima dată a demonstrat că aplicând o lumină specială asupra dermului poți face reversibilă trecerea timpului. Epigenetica este cea mai nouă știință care arată că noi nu suntem prizonierii propriei noastre moșteniri genetice, ci produsul condițiilor de mediu și al stilului de viață.
Pori reduși, riduri diminuate sau șterse, pete pigmentare sau vasculare dispărute, textura netedă și fină, capilare dilatate închise, mult detestatele melasma sau cuperoza dramatic ameliorate, fermitate net restaurată, chiar și buze ușor mărite, toate acestea, și nu numai, se obțin cu câteva aplicări de BBL pe an. Cu cât mai multe, cu atât mai rapid și de mai lungă durată rezultatul.

Primul studiu restrospectiv pe o durată de 10 ani în domeniul esteticii este tot rezultatul muncii doctorului pasionat de lasere mai mult decât de ambarcațiuni de lux. În acest domeniu atât de dinamic și nu întotdeauna foarte etic, s-a demonstrat pentru prima dată efectul pe o durata de timp foarte lungă pe care un tratament îl are asupra aspectului general. Fiindcă, de ce să nu recunoaștem, ne interesează mai puțin dacă avem cu cu 10,76% mai puține riduri. Ceea ce ne dorim în esență este să arătăm pur și simplu mai tineri. Zeci de pacienți au fost evaluați vizual – așa cum facem și noi instinctiv cu fiecare persoană pe care o întâlnim – și spre bucuria tuturor dar mai ales a celor studiați, concluzia generală a fost că toți păreau mai tineri după 10 ani de tratament decât în urmă cu 10 ani! Acest studiu a fost avangardă #10yearschallange, dar la modul cel mai științific cu putință. 🙂

Cum se simte? Foarte luminos (pacientul poartă ochelari speciali) și călduț pe față. Și durează doar 30 de minute. 🙂

Cronosderm

Cronosderm este cea mai nouă tehnică antiaging și ea a fost dezvoltată de un român deja celebru: dr. Constantin Stan. Ce este foarte interesant la ea e faptul că regenerează pielea la nivelul celulei. 

Și dacă subiectul articolului este inovația, am vrut să aflu chiar de la dr. Stan când și cum s-a gândit la conceptul acesta de microneedling. 

Prima dată m-am gândit la Cronosderm acum doi ani. Tehnologiile existente lezau destul de mult pielea, mai mult decât să activeze regenerarea ei. Am avut ideea de a combina efectul de stimulare prin micro-ace, creând canale în interiorul pielii care să permită pătrunderea unor substanțe cu rol de regenerare, pentru intinerirea pielii. În plus, în sistemele aflate pe piață deja, acele erau atât de apropiate, încât substanțele regenerative nu pătrundeau, aveau un așa-numit efect fachir. Dacă vrei să demonstrezi că poți să mergi pe ace, le pui foarte aproape unul de altul, toată lumea se sperie crezând că te vei înțepa, dar de fapt distanța mică dintre ele nu îți permite să te rănești. Și da, am mai schimbat ceva o dată cu apariția Cronosderm: acele nu mai sunt ascuțite, ci conice, că să deschidă canalele și să nu înțepe pielea, să o deschidă cu grijă. Deci, sistemul cu micro-ace Cronosderm nu doare, nu înțeapă, nu rănește și, foarte important, regenerează pielea la nivelul celulei. Deci, activează resursele proprii ale organismului pentru întinerirea pielii.

Conceptul îi aparține dr. Constantin Stan și a fost dezvoltat împreună cu soții La Fontaine, Helmuth și Gabrielle, parteneri și prieteni ai dr. Stan. 

Ca și mine sunt sigură că deja vrei să afli cum funcționează. Ei bine, Cronosderm e o combinație între procedura de microneedling – realizată aici cu un aplicator cu peste 300 de nano ace din oțel și infuzarea pielii adânc în epidermă cu Dermal Infusion Spray – un serum patentat, bogat în ingredienți activi.

Procedura produce zero inflamație și este nedureroasă deoarece se folosește o cremă cu efect anestezic înainte de începerea tratamentului. Este un tratament natural, cu afectare colaterală minimă, și este potrivit pentru toate zonele corpului și pentru toate tipurile de piele. Este recomandat în cazul pielii obosite, cuperozei, cicatricilor, petelor hiperpigmentare și vergeturilor.

La fel ca în cazul oricărei alte proceduri de cosmetică medicală, rezultatele finale și rapiditatea cu care acestea sunt obținute depind de mai mulți factori. Pe o piele relativ tânăra, o singură ședința poate fi suficientă pentru ca tenul să arate mai uniform, mai structurat, iar ridurile estompate. Pielea matură și obosită reacționează mai lent și sunt necesare de obicei câteva ședințe de tratament pentru a reda pielii prospețimea și elasticitatea. Rezultatele sunt vizibile la câteva zile, chiar săptămâni după tratament, deoarece reînnoirea celulară a țesuturilor se obține în timp.

Revlite Conbio de la Cynosure

Ți-ai făcut un tatuaj… cu numele lui sau al ei, mai demult sau săptămâna trecută, nu a ieșit cum ai vrut tu, la noul tău job nu este permis sau un milion de alte motive pentru care ai vrea neapărat să nu mai defilezi cu desenul cu care îți doreai nespus de mult să îmbătrânești.
What to do? What to do?
Dai fugă la clinica Laser Eraser. Unde îți ștergi tatuajul cu laserul. Simplu, nu?

Laserul reper în clinicile de top din întreaga lume este Revlite Conbio de la Cynosure. Același instrument deștept, ultraperformant și foarte scump se ia la trântă zilnic cu pigmentul în clinica specializată în îndepărtarea tatuajelor. Acum toate tatuajele sunt temporare, nu doar cele henna!
Peste 2000 studii clinice cu zeci de mii de pacienți înrolați au demonstrat același lucru: delicat dar ferm și sigur, Revlite îndepărtează amintirile nedorite de pe piele, fără urme și cicatrici.

See Also

Așa cum zic și Ana Morodan, Cătălina Grama aka Jojo sau Diana Bart. Dar și un lung șir de alți pacienți care și-au regăsit liniștea psihică după ce și-au recuperat intact dermul împodobit cu desene mici sau mari, negre, albastre, roșii sau alte culori, pe spate sau brațe.

CLATUU

Un tratament, o mărime mai puțin! Asta este ceea ce promite aparatul CLATUU. Pornind de la ideea greșită că pierderea în greutate și reducerea stratului de grăsime sunt același lucru,  aparatul acesta de ultimă generație, care utilizează tehnologia de crioliză, distruge depozitul de grăsime nedorit. Definitiv.
Este alternativa noninvaziva a liposucției. La nivel mondial s-au făcut peste 1.000.000 de intervenții de acest tip și rezultatele obținute au dovedit că este o metodă eficientă și sigură. Atât pentru femei cât și pentru bărbați. Deoarece și cei din urmă vor să scape de grăsime… de cea de pe burtă, de exemplu. 🙂
Tratamentul CLATUU de la Centrele Silhouette poate fi aplicat pe mai multe zone unde există depozite de grăsime: abdomen, coapse, spate, zona lombară, brațe sau pe zona de deasupra genunchilor. Practic, aplicatorul special îngheață zona pe care vrei să o tratezi la -9°C. Senzația pe care pacientul o are este mai mult decât suportabilă. Poate fi comparată cu o ușoară amorțire.
Ulterior grăsimea se va elimina în mod natural cu ajutorul metabolismului lipidic (digestia şi absorbţia lipidelor) iar rezultatele vor apărea gradual în următoarele 3 luni.
Dacă îl faci în februarie, vei avea rezultatele finale până la vacanța de 1 mai. 😉

ULTRA Femme 360 – Rejuvenarea vaginală

Am ajuns și la un subiect mai intim. Ar fi însă păcat să nu îl aduc în atenția femeilor pentru că inevitabil majoritatea dintre noi se va confrunta cu unele probleme la nivelul zonei genitale ca urmarea a nașterii, modificărilor hormonale venite la pachet cu menopauza și, desigur, înaintării în vârstă. Toate acestea au impact asupra calității vieții unei femei. Și nu este vorba doar despre calitatea sexului ci și despre incontinență urinară sau laxitate vaginală.

Tehnologia BTL EXILIS ULTRA 360, oferită în București de AVRA Institute, este cea care promite să trateze eficient cele două zone țintă: canalul vaginal și zona labială. Pentru tratamentul labiilor, întreaga zonă vulvară este încălzită folosind radiofrecvența pentru a stimula sinteza colagenului și aportul de sânge, efectul fiind întinerirea zonei și o sensibilitate sporită. Energia termică concentrată rupe fibrele vechi de colagen, încurajând formarea de noi fibre.

Atunci când se tratează canalul vaginal, se utilizează un capăt de tratament diferit pentru a accesa întregul canal, undele de radiofrecvență fiind transmise în mucoasa vaginală pentru a stimula producerea de colagen și a îmbunătăți fluxului sanguin. Cu alte cuvinte: vaginul va fi mai strâmt, se va lubrifia mai ușor iar senzațiile vor fi mult mai intense. Deci, da, se pare că viața sexuală are totuși multe de câștigat. Studiile de specialitate arată că 83% pănă la 90% dintre pacientele care au apelat la această procedură au obținut rezultate îmbucurătoare. 🙂

Tratamentul nu este dureros, nu necesită anestezie și nici perioadă de recuperare. Totuși rejuvenarea vaginală trebuie efectuată de un medic specialist care îți va oferi și toate detaliile necesare despre protocolul pre și post intervenție.

***

 


View Comments (2)
  • Bonjour , j’ai 65 ans je suis française et je souhaite un traitement de rajeunissement du visage mais pas de chirurgie . Quels sont les traitements les mieux adaptés sachant que je viendrai spécialement en Roumanie .
    Cordialement

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top