Now Reading
Fii în formă la tine acasă cu antrenamente de pe Facebook.

Fii în formă la tine acasă cu antrenamente de pe Facebook.

Când “acasă” devine mai mult decât un loc de odihnă și se transformă în spațiu de lucru, sală de fitness și loc de întâlniri virtuale cu prietenii, și obiceiurile noastre trebuie să se schimbe, pentru a ține pasul cu noul mod de a ne petrece timpul. Zilele acestea, este mai important ca niciodată să găsim acele activități care ne ridică moralul și ne aduc împreună cu alți oameni care au aceleași pasiuni. Exact asta și-au propus să facă sportivi, antrenori de fitness și traineri de yoga din toată țara, care transmit live pe Facebook antrenamente, sfaturi și idei care să ne țină în formă.

Spre exemplu, echipa Karuna Studio crede cu tărie că practica yoga ne poate ajuta să ne menținem corpul și mintea în echilibru, să gestionăm mai bine emoțiile și stările de anxietate date de această perioadă dificilă în care ne aflăm. Din acest motiv, și-au mutat activitatea pe Facebook și transmit live în fiecare zi de la orele 9-10 și 19-20. Yoga for the spine, Abs & Butts, Postural Training, Backbending Yoga, Hatha Yoga si Pranayama, sunt doar câteva dintre clasele pe care le poți face alături de sute de participanți din toată țara, din confortul casei tale.

Pentru cei pasionați de dans, Andreea Novac, coregraf și performer, a creat un grup de Facebook a cărui misiune este la fel de frumoasă ca numele lui, A dance to keep you company”. Prin acesta, ea își propune să îi aducă împreună pe cei care iubesc dansul și să îi invite, o dată pe săptămână, să danseze împreună, de acasă.

Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai apreciați gimnaști români, oferă antrenamente zilnice, live pe Facebook, tuturor celor care își doresc să participe. Pentru aproape 1 oră, orice român poate spune că este antrenat de un atlet olimpic, chiar din confortul propriei case!

Kiki Constatinescu transmite live pe pagina ei de Facebook, cel puțin 1 dată pe săptămână, un nou antrenament. Printre cele realizat până acum se numără antrenamente de Kick Box, Intervale și Pilates.

Aceste inițiative sunt doar câteva dintre proiectele create în ultimele zile pe Facebook care ne pot ajuta să rămânem în formă și, mai ales, conectați la lucrurile care contează pentru noi. Resursele de pe platformă sunt folosite în moduri noi și surprinzătoare, pentru a le permite comunităților și business-urile mici și medii să își adapteze activitatea la condițiile actuale și să rămână aproape unii de ceilalți.

See Also

Pentru a le mulțumi celor care transformă resurse de pe platformele sale în instrumente care aduc un impact pozitiv în lupta cu epidemia de COVID-19, Facebook își propune să promoveze cele mai interesante inițiative create de utilizatorii din România – de  la grupuri locale care vin în sprijinul persoanelor vulnerabile, la ședințe live de Yoga și Pilates sau ședințe online de terapie pentru business-uri.

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top