Now Reading
5 locuri de neratat în București în decembrie

5 locuri de neratat în București în decembrie

Weekendul acesta am avut chef să văd ce mai e nou prin oraș. Nou și fain, desigur. Așa că astăzi vă las aici pentru inspirație un itinerariu cu 5 locuri de neratat în București în luna decembrie, care mie mi-au adus momente frumoase, relaxante sau foarte gustoase! Enjoy!

MOMENTE DELICIOASE

Brunch la Mano Bocca, un panini bar unde sandwich-urile chiar sunt făcute așa cum îmi place mie, cu simț de răspundere. Asta înseamnă că Ingredientele dintre cele două felii de focaccia sunt din plin, suculente, cu dressinguri care le dau savoare. Un fel de street food italian. Plus că designul interior al locului este foarte instagramabil. 🙂

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mano + Bocca (@manobocca.paninibar)

O oprire pe strada Biserica Amzei, acolo unde clădirea Mița Biciclista a fost readusă la viață. Știu casa aceasta din copilărie, pentru că treceam pe lângă ea în drum de la școală spre bunica mea, care stătea doi pași mai încolo pe Calea Victoriei. Îi știu și povestea și tot timpul m-a fascinat cum se poate ca o clădire atât de frumoasă să nu fie readusă la lumina de odinioară. Iată că cineva, pe numele său Edmond Niculușca împreună cu colegii săi au fost inspirați. De o lună de zile La Mița Biciclistă este cel mai în vogă loc de petrecere cu aer 20 – zecist. Iar dacă nu sunteți neapărat petrecăreți, vă puteți bea cafeaua aici, un vin fiert sau o ciocolată caldă delicioasă. Concept pop-up deschis alături de Kaiamo până pe 18 decembrie.

MOMENTE DE RELAXARE

Să mă refer și la un spațiu de relaxare în inima Bucureștiului pe care l-am experimentat recent. Balance Spa din cadrul superbului Hotel Marmorosch poate fi poarta ta către lumea relaxării și a seninătății. Profesioniștii de wellness și frumusețe se vor ocupa cu grijă de toate nevoile tale.

Eu am făcut o terapie Hanakasumi, de inspirație japoneză desigur, care îmbină o exfoliere cu praf de orez cu un masaj aromatic care te va vrăji. Dar Balance Spa își invită oaspeții să se bucure într-o piscină de relaxare cu hidromasaj, o saună fierbinte, o baie de abur și un centru de fitness complet echipat.

MOMENTE FRUMOASE

Dacă ești în căutare de cadouri de Crăciun speciale și originale atunci am pentru tine două sugestii.

Assemblage Jewellery, școala de bijuterie contemporană, a deschis pentru 2 weekenduri din decembrie și o zi de joi specială (22 decembrie), Galeria Assamblage. Un eveniment minunat care integrează bijuterii și forme de artă și arta new media în Spiritul Crăciunului. 20 + designeri romani de bijuterii, 6 ilustratori, pictori și artiști new media, un foodtruck special pentru a servi o adevărată experiență culinară și momente de ”bem niște vin” pentru a finaliza evenimentul Assamblage Fine Christmas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Assamblage (@assamblage_jewelry)

See Also

Iar a doua mea recomandare este să faci o vizită la APARTERRE.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by APARTERRE (@aparterre)

Amplasat într-o locație care reprezintă o experiență de design în sine, APARTERRE este un concept store multibrand primitor în stil apartament, care oferă produse de lifestyle, curatoriate de către cei mai influenți editori de modă din România, pentru a oferi o experiență unică de cumpărături pentru cei interesați de stil. Cei care doresc să meargă dincolo de mainstream și să se conecteze cu mărcile cu adevărat vizionare din lumea modei. Savurând în același timp o cafea bună!

Sper să vă inspire aceste 5 locuri de neratat în București în decembrie!

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top