Now Reading
Pentru voi de la mine! 8 coduri de extra reduceri în perioada Black Friday.

Pentru voi de la mine! 8 coduri de extra reduceri în perioada Black Friday.

M-am gândit că ar fi o idee foarte bună să adun în același loc o serie de coduri de extra reduceri în perioada Black Friday, personalizate care să vă aducă și mai multă economie dacă vrei să cumpărați unele dintre aceste produse pe care eu, de-a lungul timpului, vi le-am recomandat! Scurt și la obiect! 🙂 Enjoy some smart shopping! 

Organic India – SONIA15 valabil până la finalul anului pe www.organicindia.ro

Despre produsele de la Organic India vă povestesc de mai mulți ani. Sunt fantastice! Aici un articol care să vă deschidă interesul legat de plantele adaptogene.

Chiar funcționează plantele adaptogene? Secretele deconspirate ale naturii

Echipament sportiv UNDER ARMOUR – SONIA5  valabil în perioada 11 – 13 noiembrie pe site-ul ro.kvantumsport.com 

Cine mă cunoaște știe ce viață activă am și cât de mult iubesc să fac sport și să mă mențin în formă. Rutina mea de sport se împarte de ceva vreme între pilates,  yoga, sală și, desigur, alergare. Este combinația care îmi oferă tot ce am nevoie pentru echilibrul dintre trup & minte. La fiecare dintre aceste activități enumerate, îmi place să port un echipament sportiv adecvat pentru că mă face să simt bine în pielea mea. Dar ceea ce am mai învățat în timp a fost despre importanța unui echipament sportiv de calitate. Asta însemnând desigur și un cost mai mare.

Under Armour este partenerul meu tehnic de vreme îndelungată. Îmi plac mult produsele lor, mă simt bine în ele și mă ajută în activitățile sportive pe care le întreprind în sală, la Pilates, la alergare sau în natură. Dacă ești la fel ca mine, faci sport și te preocupă ceea ce porți în acele momente, atunci îți las și acest articol pe care să-l citești ca să știi cum alegi. 

Ghid complet: Cum alegem, întreținem și schimbăm încălțămintea de alergat

ANSWEAR – SONIA10 valabil până pe 27 noiembrie pe site-ul www.answear.ro

Dacă vă place stilul meu vestimentar, aflați că ANSWEAR a început Magic Black Friday cu reduceri de până la -70% la cele mai populare branduri: Max Mara, BOSS, Guess, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Levi’s, Tommy Hilfiger, adidas, Polo Ralph Lauren. Pentru mine aceasta este una dintre puținele destinații de shopping online locale și am găsit de fiecare dată piese foarte frumoase și de calitate.

SLooP DOER UP – SONIA30 valabil în intervalul 11 – 18 noiembrie pe site-ul www.sloop.ro

Păi cum să nu vă ofer eu ceva special la cele mai gustoase, sănătoase și cool smuti-uri de pe piață?! Care, în plus, vă sunt alături în demersul vostru de a crește, de a deveni o variantă mai bună a voastră.

Împreună cu SLooP DOER am scris mai multe articole motivaționale, vă las aici unul dintre ele.

Ce înseamnă DOER pentru mine.

Aceasta a fost lista scurtă dar bună, zic eu, cu coduri de extra reduceri care să facă o extra economie în bugetul vostru la produse absolut minunate! Enjoy! Și mi-ar plăcea să-mi spuneți dacă ați achiziționat ceva. 🙂

BOTANIQ – sonia5 valabil până pe 30 noiembrie pe site-ul botaniq.ro pentru toate produsele individuale și pachetele Altrient, BetterYou Neutrient, Ancient & Brave, Grace and Green, Gen, Mulieres.

O selecție superbă de suplimente calitative de care să vă bucurați. Și ca să vă convingeți de ceea ce înseamnă lipozomal și despre beneficiile vitaminei C, vă las aici un live foarte interesant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Argint | TV Host (@silversonia)

Natural Paris – SONIA 15 în intervalul 11 – 30 noiembrie atât la produsele din campanie cât și la toate produsele care NU SUNT reduse deja pe site-ul NaturalParis.ro

Cauți uleiuri esențiale pure și eco, lumânări parfumate din ceară naturală și cu uleiuri esențiale, parfumuri de cameră naturale, produse de skincare pentru femei, bărbați și copiii ale unor branduri franțuzești certificare eco – atunci aceasta este locul în care ar trebui să cauți. O selecție completă și foarte atractivă!

Despre uleiuri esențiale pentru sănătatea și starea de bine a femeii am pe site un articol pe care vă invit să-l citit!

Uleiuri esențiale pentru femei și cum se utilizează

DimiFitness – SONIA15 valabil până pe 25 noiembrie la toate produsele de pe site-ul dimifitness.ro

Sigur știi deja că pe YouTube poți găsi o grămadă de tutoriale foarte bune din care să te inspiri atunci când vrei să faci sport acasă. De la yoga și pilates, până la balet, antrenamente de tabata, tonifiere cu și fără greutăți, antrenamente funcționale. Dar dacă ai timp sau ai deschiderea de a încerca experiențe noi, atunci eu îți propun să introduci în antrenamentele tale și niște elemente noi, care să diversifice momentele în care vrei să transpiri, să le facă mai amuzante și să îți ofere rezultate vizibile. Iar pentru asta am făcut pe site o listă cu accesorii pentru sport pe care le poți cumpăra fără grijă deoarece ocupă puțin spre deloc spațiu în casă. Pe toate le găsești șa DimiFitness. 😉

Accesorii pentru sport care nu ocupă loc în casă și sunt extrem de eficiente.

See Also

De asemenea, trebuie să știi, că Dimi este fondatorul conceptului @dimifitness sau D.I.M.I.-Do It More Intense și cel care a introdus si care reprezinta TRX-ul în România, dar și alte brand-uri precum Trigger Point, Lets Bands, Flowin sau GUN-eX și este unul dintre puții specialiști cu adevărat în mișcare funcțională. Am făcut cu el în live pe care a avut mare succes!

fondatorul conceptului @dimifitness sau D.I.M.I.-Do It More Intense și cel care a introdus si care reprezinta TRX-ul în România, dar și alte brand-uri precum Trigger Point, Lets Bands, Flowin sau GUN-eX.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Argint | TV Host (@silversonia)

SAVIN SKIN – BFSONIA valabil în perioada campaniei pe site-ul www.savinskin.com

SAVIN SKIN este site-ul de clean beauty pe care găsești branduri de top de skincare, haircare, makeup și wellness precum Augustinus Bader, Dr. Barbara Sturm, Costa Brazil,  Ostia, Nuori etc. Este un paradis pentru cei care caută branduri cult, premiate și foarte eficiente. Ideea de Black Frida la ei este în felul următor:

Începând de azi – 48 h cu 20% reduceri până sâmbătă, apoi 72h cu 15% reducere și apoi 10% reducere pana la final pe 18 noiembrie. Cei care vor folosi codul meu, vor beneficia de un cadou în plus. Un pouch de la Nuori sau alte produse travel/deluxe size, în limita stocului disponibil. Aruncați o privire pe site!

Vă las aici și un tutorial pentru cum se utilizează Gua Sha cu produse de la ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Argint | TV Host (@silversonia)

Acestea sunt surprizele pe care le-am pregătit pentru voi alături de o parte dintre partenerii mei de lungă durată care sper să vă placă. Sunt sugestii care știu sigur că vă îndeamnă la un stil de viață mai bun și mai sănătos! Așa că folosiți fără jenă aceste coduri de extra reduceri! Dacă se întâmplă cumva ca în procesului de achiziție să întâmpinați probleme, vă rog frumos să trimiteți un mesaj pe site-ul/contul de IG al brandului loca. Știu ei exact cum să vă ghideze. 🙂

Și, încă ceva important: pregătesc ceva foarte fain. Dar pentru asta am nevoie să vă abonați la newsletter-ul meu pe acest site. Vă mulțumesc anticipat!

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top