Now Reading
Cum îmi coafez părul acasă ca să fie ca la salon? Asta este ”magia” mea!!

Cum îmi coafez părul acasă ca să fie ca la salon? Asta este ”magia” mea!!

Sonia, cum îți coafezi părul? Sonia, ție îți arată părul ca și când ai merge zilnic la salon! Spune-ne cum faci? … Cel mai des sunt întrebată în mesaje pe Social Media despre cum îmi coafez părul. Da, probabil că așa pare, ca și când aș ieși zilnic de la coafor. În realitate, calc pe acolo doar atunci când mă vopsesc și, foarte rar, când am nevoie de o coafură cu adevărat complicată.

Realitatea mea, ca și a voastră, este că în zilele agitate ale vieții moderne, să aloc timp pentru a merge săptămânal la coafor poate fi un lux pe care nu mi-l pot permite. Nu numai că programul aglomerat face dificilă menținerea acestui obicei, dar trebuie să recunoaștem că și costurile ridicate asociate cu vizitele regulate la salon pot pune o presiune suplimentară asupra bugetului. Cu toate acestea, nu înseamnă că renunț la visul de a avea un păr frumos și îngrijit tot timpul. Așa cum am spus în repetate rânduri, prefer să fiu cu părul curat și coafat decât machiată. 🙂

Ei bine, după cum ați observant, este perfect posibil să obții un aspect la fel de fain (mă refer la un păr ușor aranjat, îngrijit – nu la bucle de nuntă) precum cel de la salon chiar de acasă, economisind timp și bani.

În acest articol, vă voi arăta cum îmi coafez părul meu lung, fin și exagerat de drept, ca un profesionist, și de o variantă de ustensile de care mă folosesc pentru a-l menține sănătos, strălucitor și fără efectul neplăcut de electrizare statică. Cu ajutorul a două produse esențiale și cu o campanie activă care rulează acum (de care vreau să știi – detalii mai jos în text), obținerea unui look de coafor la mine acasă este mai ușoară și mai accesibilă ca niciodată.

Iată cum îmi coafez părul acasă ca să fie ca la salon:

Pregătirea este cheia

Pentru a obține un aspect de coafor acasă, pregătirea este cheia. Asigură-te că ai produsele potrivite la îndemână, cum ar fi șampon și balsam de calitate, tratamente de protecție termică și produse de styling precum spumă sau fixativ. Alege produsele care se potrivesc tipului tău de păr pentru cele mai bune rezultate. Despre produsele pe care le folosesc am mai scris AICI și AICI.

Începe procesul de îngrijire al părului cu o curățare adecvată. Spală părul cu un șampon de calitate și folosește balsam pentru a-l hidrata și a-i conferi strălucire. Nu uita să clătești bine pentru a nu lăsa reziduuri de produs pe păr.

Dacă folosești aparate de coafat precum ondulatorul sau placa de întins părul, aplică întotdeauna un produs de protecție termică înainte de utilizare. Aceasta va preveni daunele cauzate de căldură și va păstra părul sănătos.

Styling-ul perfect

Acum vine partea distractivă – styling-ul! Cu un set de unelte de styling de calitate și cu un pic de exercițiu, poți deveni propriul stilist!

Ei bine, aici este momentul de reclamă. 🙂 Glumesc (parțial). Da, este un articol realizat împreună cu BaByliss, dar dacă mă urmăriți de mai multă vreme, știți că aparatele lor de coafat există de muuulți ani în viața mea și tot timpul mai aduag ceva nou și interesant în colecție. De ce? Pentru că sunt FOARTE BUNE!!!

Așa că astăzi vă povestesc despre două beauty gadgets, care ar trebui să fie produsele de bază din baia ta: un uscător de păr și despre o perie rotativă, cu aer cald.

Uscătorul meu cel mai nou este cel din imagine, BaByliss Compact Pro 2400 6715DE,  fabricat în Italia. Are un motor profesional AC, cu o putere de 2400W și o viteză a aerului de 124 km/h și mă ajută să-mi usuc părul super rapid.

Este un uscător de păr cu ionizare. Prin intermediul tehnologiei ionice elimină efectul static din păr lăsându-l mătăsos și lipsit de frizz. În plus, vine cu 2 duze de concentrator aer de mărimi diferite și 1 difuzor pentru părul creț.

Se poate alege dintre cele două viteze și două trepte de temperatură, inclusiv opțiunea de aer rece pentru a-ți fixa coafura în mod delicat și eficient.

Ce-mi place maxim, poate veți râde, dar este lungimea cablului (2,8 m) care îmi permite să mă plimb în toate direcțiile (chiar și până la computer ca să verific ceva ce uitasem. 🙂

Te invit să încerci acest uscător inovator BaByliss, mai ales că în acest moment pe site se desfășoară campania de BUYBACK. Cu alte cuvinte, schimbă uscătorul vechi de acasă cu unul nou și beneficiezi de 100 lei extra reducere, in 2 pași simpli: comanzi utilizand codul 100BUYBACK, curierul îți livrează noul uscător BaByliss, iar tu i-l predai pe cel vechi (chiar si nefuncțional). Dacă ești așadar în căutare de uscător nou, acesta cred că este o ocazie de neratat. Link aici către campanie: Babyliss-romania.ro

Buuun, dar ce facem apoi cu părul ca să obții acea coafura ca la salon? 🙂

Păi folosim peria rotativă Beliss Big Hair AS960E 1000W de la BaByliss, pentru a obține o coafură rafinată, aranjată lejer, ca la coafor.

M-am jucat un pic cu ea la început până i-am prins modul de funcționare, apoi mi-a devenit extrem de simplu de utilizat. Special concepută pentru un styling cât mai confortabil și cu rezultat natural, peria rotativă are un mâner ușor și 4 accesorii interschimbabile, simplu de utilizat!

Peria Beliss Big Hair BaByliss are incluse 4 capete diferite, pentru uscare, volum, îndreptare și coafare:

See Also

– duză pentru uscarea părului;

– perie rotativă cu diametru de 50mm pentru volum din amestec de păr natural și sintetic;

– perie rotundă pentru finisare, cu diametru de 20 mm;

– perie pentru îndreptare.În plus, în pachet există și o geantă de depozitare, foarte utilă pentru călătorii!

Peria Beliss Big Hair de la BaByliss se rotește în ambele sensuri. Dacă vrei o coafură cu vârfurile întoarse spre interior sau spre exterior, doar alegi sensul de rotație potrivit. Eu aleg mereu pentru suvițele de păr din față, o ușoara ondulare înspre exterior, consider că oferă un efect mai mare de volum.

Datorită tehnologiei ionice, vei scăpa de efectul static nedorit și vei obține un plus de strălucire, fără frizz, mai ales acum cand sezonul rece și-a intrat în drepturi și părul nostru trebuie mai des “potolit” 😊  

În mod normal, eu după ce îmi întorc la vârfuri părul cu peria rotativă, pun fiecare șuviță și pe bigudiuri velcro de dimensiune medie și stau cu ele aprox. 30 de minute, cât timp mă machiez și mă îmbrac. Părul fiind foarte fin și moale, are nevoie să stea așa ca să se mențină cu volum mai mult timp. Dar dacă mă grăbesc, doar peria rotativă Beliss Big Hair AS960E este tot ce am nevoie.

Fixarea coafurii

După ce ai obținut coafura dorită, folosește un fixativ de calitate, care nu încarcă părul și nu îi acoperă strălucirea natural. Alege un produs cu fixare potrivită pentru stilul tău și aplică-l cu grijă, evitând încărcarea excesivă a părului.

În concluzie, aranjarea părului la fel de bine ca la salon este posibilă chiar și atunci când ești ocupată și vrei să economisești bani. Tot ce ai nevoie sunt produsele potrivite, tehnica adecvată și îngrijirea regulată, poți obține un păr sănătos, strălucitor și fără efect de electrizare statică. Da, asta fac așa că nici nu am motive pentru ca părul meu să nu arăte mereu la fel de bine ca după o vizită la coafor.

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top