Now Reading
Forever Young BBL, o descoperire revolutionara in industria cosmetica (P)

Forever Young BBL, o descoperire revolutionara in industria cosmetica (P)

Odată cu vara şi expunerea la soare încep apară şi întrebările despre petele pigmentare pe care am mai încercat le acoperim în timpul iernii cu machiaj, iar cele de pe piele prin straturile de haine. Aşadar cum scăpăm de petele pigmentare printr-o metodă noninvaziva care dea realmente rezultate?

Ei bine, ceea ce recomand pentru că am testat acest tratament revoluţionar este Forever Young BBL. Niciun produs de îngrijire a pielii, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu pot îmbunătăţească aspectul pielii îmbătrânite aşa cum o face Forever Young BBL.

BBL (Broad Band Light) este cea mai puternică şi eficientă unealtă care există la momentul actual pentru încetini îmbătrânirea şi întoarce în timp pielea lezată de soare. Cum reduce şi încetineşte semnele de bătrâneţe? Reduce pigmentul, reduce petele de bătrâneţe, creşte fermitatea pielii şi reduce laxitatea, diminuează aspectul de linii fine. BBL face dispare petele pigmentare melanocitare de tip melasma, lentigines solar, pistrui, dar şi roşeaţa difuza, capilarele dilatate, hemangioame. De asemenea BBL reduce dimensiunea porilor, aspectul ridurilor fine şi medii, uniformizează suprafaţă pielii şi redă textura fină. Pentru menţinerea efectului produs la nivel genomic, 3-4 şedinţe pe an sunt recomandate.

BBL este aplicaţia laserului Sciton, clinică într-un aparat, având multe lasere încorporate, instrumentul preferat al celor mai mari şi importante clinici dermatologice din lume.

fiţi siguri funcţionează va mai spun acest tratament are în spate un studiu realizat de de Dr Patrick Bitter din Beverly Hills, el însuşi fiind fidel doar procedurilor pe baza de BBL. Acest studiu a arătat pacienţi de 58 de ani care au realizat 23 de tratamente timp de 9 ani, arătau mai tineri la 67 de ani decât la 58. Acelaşi caz este şi cel al pacienţilor de 47 de ani, care după 33 de tratamente arătau mai tineri la 55 de ani decât la 47, când au început tratamentul.

See Also

Acest tratament este disponibil la FAZZADA, Clinică Laser de Reîntinerire, ce înglobează tot ce este mai modern şi performant la ora actuală în categoria spa-ului medical. Aici o veţi găsi pe Andreea Iftimie, un medic care este la curent cu tot ce este nou la nivel modial, astfel în clinică veţi găsi aceeaşi aparatură care se foloseşte la clinicile din Londra, New York, Tokyo şi la toate congresele medicale.

***

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top