Now Reading
Ce înseamnă DOER pentru mine.

Ce înseamnă DOER pentru mine.

De când mă știu sunt o persoană foarte activă. Iar voi, în anii aceștia de când sunteți alături de mine, ați văzut asta din plin. Am atât de multe lucruri pe care vreau să fac, încât îmi pare rău câteodată că ziua are doar 24 de ore. Este adevărat că timpul e același pentru toată lumea. Dar, de cele mai multe ori, prin voință, determinare și perseverență, reușesc cumva să fac mult mai multe lucruri decât aș fi crezut inițial că pot. Și, desigur, să le fac și binișor.

Așa cum mă știți, nu fac lucrurile doar de dragul de a le bifa. Consider că trebuie să realizăm calitativ sarcinile pe care le avem de îndeplinit. E o dovadă de maturitate (când vine vorba de viața personală) și de profesionalism (când vine vorba de locul de muncă). Cel puțin eu una așa văd lucrurile. Și, la cum am ajuns să vă cunosc, cel mai probabil la fel le vedeți și voi, nu-i așa?

Rămân fidelă valorilor mele inclusiv atunci când vine vorba despre partea profesională. Și cu atât mai mult mă bucur când pot colabora cu oameni care au valori similare cu ale mele. De fapt, aceasta reprezintă varianta ideală, varianta de vis. În această categorie intră echipa SLooP, care își bazează munca pe empatie, originalitate, îndrăzneală și integritate. Așa că în doi timpi și trei mișcări am făcut echipă pentru o gamă de trei smoothie-uri care, pe lângă fructe și legume sănătoase și nutritive, conțin și chia.

Despre semințele de chia am început să vă povestesc încă de prin 2017, când am scris un articol despre cum poți să faci un mic dejun rapid, gustos și sănătos folosind fulgi de ovăz și chia. De atunci am devenit fană. Sunt bogate în fibre, minerale, vitamine, proteine și aminoacizi; mai mult decât atât, ele fac parte din categoria superalimentelor, alături de avocado, uleiul de măsline extravirgin, quinoa etc. De altfel, dacă tot suntem la subiectul ăsta, vreau să vă las aici următorul material video.


Ceea ce vreau să punctez este că, pentru mine, este necesar să cred cu adevărat într-un produs și să împărtășesc valorile unui brand înainte de a ne uni forțele. Pentru că vreau să fac bine în jurul meu. Dacă mă urmăriți de mult timp, ați văzut că mereu am recomandat produse doar după ce le-am încercat și mi-au plăcut. Și pe care EU le-aș cumpăra sau le cumpăr.

Ce este SLooP Doer?

Sunt trei băuturi-gustări cu adevărat sănătoase. Dacă nu mă credeți, uitați-vă pe etichete! 😉 Nu conțin ingrediente de nedescifrat sau substanțe care să te facă să ridici din sprânceană când le vezi scrise pe spatele sticlei.

SLooP Doer este pentru cei care, asemenea mie, vor să facă puțin mai mult decât majoritatea. Mai mult decât atât, este pentru cei care vor ca lucrurile pe care le fac să iasă și bine. Această gamă conține trei smoothie-uri care îți dau un plus de bine, un zvâc de energie și o încurajare sănătoasă să-ți transformi planurile în realitate. De altfel, oare nu asta ne dorim cu toții? Din acest punct de vedere, SLooP Doer reprezintă pentru tine un mic ajutor de mare nădejde. Te ajută să-ți pui rotițele în mișcare, să-ți pui ideile în practică și să-ți continui eforturile până ajungi acolo unde ți-ai propus.

Ai 3 variante, în funcție de ce ai nevoie în momentul respectiv:

 1. SLoop Doer Endurance conține ananas, banană, măr, cocos, chia și spirulină albastră. Când dai de obstacole, te umple de energie și te ajută să continui să faci ce ai de făcut. Nu de alta, dar mulți se apucă de făcut lucruri cu entuziasm, însă puțini sunt cei care au energia să le și ducă la bun sfârșit. Noi facem parte din a doua categorie, nu-i așa?
 1. SLooP Doer Rise&Shine are mango, măr, portocală, chia și fructul pasiunii. Este numai bun să-ți începi dimineața cu el, pentru că te ajută să te dezmeticești și să-ți începi ziua în forță.
 1. SLooP Doer Brainbeet este făcut din măr, chia, zmeură, mango, strugure și sfeclă. Oricând simți că ai un blocaj și nu găsești nicio soluție la îndemână, te ajută să depășești impasul printr-un boost de creativitate.

Cu alte cuvinte, SLoop Doer este curaj lichid ca să te apuci de tot ce ți-ai trecut pe listă și, totodată, un imbold să faci chiar mai mult decât ți-ai propus. E încurajarea aia de care ai nevoie când ești lipsit de energie și imboldul care te ajută să duci lucrurile la bun sfârșit. Adică este aliatul tău să faci mai mult, să fii mai mult și să schimbi mai mult – în viața ta și în jurul tău.

See Also

În această ordine de idei, să știi că nu vreau să închei acest articol până ce nu punctez ceea ce eu și SLoop considerăm a fi reprezentativ pentru un doer, adică pentru cineva care face multe lucruri și, în final, le face pe toate bine. Am putea chiar să spunem că este un soi de decalog. Care crezi tu că sunt cele zece lucruri prin care se remarcă un doer?

Decalogul doer-ului:

 1. Dacă vrei să schimbi ceva în lume, începe cu tine.
 2. Poți să vorbești despre schimbare. Sau poți să pui lucrurile în mișcare.
 3. Dă-ți deadline-uri. Strânse, brutale, imposibile. Urgența face diferența.
 4. Termină ce începi. O carte, un workout, un task. Ai întâlnit un obstacol? Ce bine. Creativitatea vine din dificultate. Tot așa și caracterul.
 5. Împrietenește-te cu eșecul. Dacă nu greșeșți, n-ai cum să înveți. Și dacă nu înveți, nu crești.
 6. Toată lumea are idei. Tu le faci să se întâmple. Prin muncă, îndrăzneală și integritate.
 7. Energia ta e prețioasă. Nu o risipi făcând lucruri în care nu crezi.
 8. Practică optimismul. Radical.
 9. Fă-ți timp să-i ajuți pe cei aflați la început de drum. Dă mai departe ce ai învățat, cu răbdare și empatie.
 10. E bine să faci lucrurile să se întâmple. E și mai bine să le faci alături de cei care au aceleași visuri și energie ca tine.

Și acum spuneți-mi, care este SLooP Doer -ul tău preferat și de ce? Datorită gustului sau mesajului?

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top