Now Reading
VIDEO – Cum pregătesc eu budinca de chia

VIDEO – Cum pregătesc eu budinca de chia

Dacă mă urmărești pe rețelele sociale (Facebook și, în special, Instagram), știi deja că îmi place să încerc rețete noi și fac multe experimente… culinare. Problema e că, de multe ori, nici nu duc bine „proiectul” la bun sfârșit, că imediat este devorat de cei trei bărbați ai casei.

Iar când am invitați acasă, provocarea este dublă, pentru că trebuie să îi impresionez și pe ei cu niște preparate delicioase. Și nu de puține ori m-am trezit făcând planuri spontane fără să analizez prea mult contextul și resursele și cine credeți că a alergat printre raioane în căutarea ingredientelor pentru cină? Da, chiar eu! Și cine a dat fuga apoi acasă pentru a pregăti pentru toată gașca de prieteni ceva bun și sănătos? Exact, tot subsemnata.

Din fericire, găsesc întotdeauna produsele bio de care am nevoie, printre altele, la Mega Image Cobălcescu, unde acum este un raion uriaș doar pentru genul acesta de produse. Când trec pe acolo, mă aprovizionez cu tot ce-mi mai trebuie prin frigider și cămară, ca să fiu pregătită în momentele în care se dă alarma familiei de „vrem și noi ceva bun!”.

Și cum am primit foarte multe întrebări despre următoarea rețetă, care este și foarte ușor de preparat, astăzi o să vă propun o simplă, dar delicioasă budincă de chia, pe care o poți servi pe post de desert sau te poți bucura de ea la micul-dejun (varianta mea preferată). Ingredientele de bază sunt semințele de chia și laptele (preferabil vegetal, fie de migdale, de caju… în funcție de preferințele tale). Ulterior, poți adăuga și alte mirodenii (cocos, scorțișoară) și/sau fructe (afinele sunt printre favoritele mele în această combinație), migdale, nuci etc.

See Also

Află cum se prepară o budincă de chia din filmulețul de mai sus. 🙂 Enjoy!

***

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top