Now Reading
Ai carte, ai parte. Cărțile recomandate luna aceasta.

Ai carte, ai parte. Cărțile recomandate luna aceasta.

Cărțile pot fi cei mai buni prieteni ai omului. Bijuterii de neprețuit cu care te împodobești ori de câte ori le cunoști tainele și le răsfoiești foile. În ziua de azi este suficient „să răsfoiești‟ un iPad, iar eu de ceva timp m-am împrietenit și cu cărțile în format audio, așadar nu le desconsidera nici pe acelea.

Dar pe ziua de azi m-am gândit că ți-ar prinde bine o selecție subiectivă de cărți din care mi-e greu să cred că cititoarele doer.ro nu vor găsi interesant măcar un titlu. Te avertizez că stilurile sunt variate, de la sănătate, homeopatie și până la romane fantastice, așa că ține-te bine, că începe aventura în lumea minunată a cărților doer!

Cum poate mintea să vindece corpul de David R. Hamilton

Nu există om în lumea asta mare fără probleme. Una dintre marile probleme ale umanității se referă la sănătate. Nu degeaba se spune că fără sănătate degeaba ai toate bogățiile pământului. Dacă ești familiarizată deja cu conceptul cauzelor spirituale ale bolilor, atunci cartea de față nu o poți trece cu vedere.

Cum poate mintea sa vindece corpul de David R. Hamilton

Eu sunt adepta ideii că bolile fizice sunt de cele mai multe ori manifestări ale bolilor de care suferă sufletul, în majoritatea inconștiente. David Hamilton este un om de știință care explorează puterea vizualizării, a credinței și a gândirii pozitive. „Fiecare dintre noi deține cheile unei farmacii ce conține o gamă uluitoare de compuși de vindecare. Creierul nostru… creierele noastre generează ele însele medicamente similare celor pe care ni le prescrie medicul”, afirmă Hamilton.

Lucrarea este centrată pe mai multe paliere precum: ce sunt vizualizările, modul în care poți să vizualizezi corect, poveștile  unor oameni care s-au vindecat prin puterea credinței, studii științifice care sedimentează legătura dintre minte, corp și suflet, și puterea afirmațiilor. Pentru a te convinge că nu o să citești cartea degeaba, îți las o scurtă descriere a modului în care poți să creezi o afirmație de vindecare. Ține cont că afirmațiile sunt declarații. De aceea, este bine să le spui în gând, cu voce tare sau să le scrii pe foaie dar, într-un mod pozitiv.

Iată o listă de afirmații pozitive despre vindecare:

  • Mă refac
  • Mă simt din ce în ce mai bine
  • Mă simt mai bine
  • Starea mea de sănătate se îmbunătățește tumoare
  • A dispărut
  • Acum mă pot mișca liber și ușor
  • Sarcina mea este în siguranță
  • Presiunea arterială revine la normal
  • Inima mea este din ce în ce mai sănătoasă
  • Respirația mea este tot mai ușoară

Trucul este să faci că aceste afirmații să fie cu adevărat pozitive. De exemplu: „Mă  refac rapid” este mult mai eficace decât „Răceala îmi dispare”. De asemenea, afirmațiile se pot folosi în combinații sau nu cu procesul de vizualizare. Conceptul cărții este extrem de interesant pe care te invit să-l cunoști îndeaproape citind cartea doctorului Hamilton – o adevărată lectură pentru suflet. Fac invitația aceasta în special persoanelor încercate de diferite boli, provocări fizice și psihice ori situații la limită.

Zahărul, mai periculos decât cocaina? de Daniele Gerkens

Bebelușul în uterul mamei iubește dulcele. Este o constatare pe care medicii ginecologi o învață pe băncile facultății. Unii recomandă femeilor gravide care nu simt activitatea copilului în burtică să consume puțină ciocolată pentru a-l trezi instant. Acest lucru demonstrează că oamenii adoră dulcele, doar este primul gust pe care noi îl reperăm, încă din viața intrauterină. Dar este atât de păgubos, iar eu mă lupt de ceva timp cu zahărul pentru că de când mă știu l-am adorat. Din păcate, lasă urme și sapă adânc, de aceea cartea lui Daniel Gerkens este „delicioasă‟ (la modul figurativ, evident).

Zaharul, mai periculos decat cocaina? de Daniele Gerkens

Aceasta oferă studii de specialitate care demonstrează legătura dintre sănătatea afectată și consumul excesiv de dulce, oferă explicații de ce creierul preferă gustul dulce și devoalează industria alimentară, de marketing și politica care stă în spatele unor decizii care afectează întreaga populație a lumii. Pentru mine este un #mustread care te poate motiva și pe tine să începi pașii siguri către o alimentație curată.

Negustorul de manuscrise de John Grisham

Negustorul de manuscrise de JOHN GRISHAM

Dacă îți plac poveștile cu spioni, știi deja că aventura este nelipsită. Dacă iubești romanele polițiste atunci Negustorul de manuscrise poate fi cel mai bun tovarăș într-un weekend friguros în care nu vrei să ieși din casă nici măcar până la supermarket. Este o carte care se citește repede, conținând o intrigă captivantă. Cărți rare, o bandă de hoții și o romancieră care își caută inspirația. Ce poate fi mai incitant?

Minciuna lui Michelangelo de Igor Bergler

Minciuna lui Michelangelo. Catedrala in flacari de Igor Bergler

Mare mi-a fost mirarea când am aflat că Igor Bergler este român din Caraș-Severin. Minciuna lui Michelangelo mi-a atras atenția de ceva timp fiind extrem de vizibilă pe orice librărie online și sau într-una fizică. Nu m-am apucat să o lecturez, așa că stă liniștită în bibliotecă și își așteaptă cumințică rândul. Dat fiind că eu sunt admiratoare Dan Brown și, recunosc lipsită de modestie că i-am citit aproape toate cărțile, cartea lui Bergler nu am vrut să o scap. Vatican, cardinali asasinați, servicii secrete și bineînțeles conspirații. Dacă voi ați citit-o deja vă rog să lăsați comentarii pentru că sunt curioasă dacă v-a plăcut.

Fecioarele de Alex Michaelides

Fecioarele de ALEX MICHAELIDES

Știi de ce iubesc cărțile thriller? Pentru că îmi pun mintea la contribuție și cum sunt curioasă din fire, mi se pare absolut normal să încerc să le descâlcesc. Labirintul de intrigi pe care îl surprinde carte nu m-a lăsat o secundă să-mi dau seama cine este criminalul. De multe ori, spre supărarea mea, îmi dau seama cine ar putea fi personajul negativ, dar recunosc că Alex Michaelides m-a suprins. Eu am citit anul trecut Pacienta tăcută și nu pot să zic că m-a dat pe spate (deși cu cine am vorbit au rămas surprinși de întorsătura pe care romanul a luat-o la final). Mariana Andros este psihoterapeut care se confruntă cu proprii demonii și propriile dureri. O întâmplare nefericită îi dezvăluie adevăruri despre trecut și o forțează să înțeleagă de ce-ul care stă în spatele tuturor provocărilor sale.

Și aceasta este un #mustread.

În pat cu regele de Eleanor Herman

Recunosc că mereu mi-a plăcut lumea care pare misterioasă a familiilor aristocratice. Mi-a plăcut mereu de Lady Di, iar acum îmi pare foarte simpatică Catherine Cambridge, soția prințului William, viitorul rege al Marii Britanii. Cum istoria are un loc aparte în sufletul meu cartea lui Eleanor Herman m-a prins instant.

In pat cu regele. 500 de ani de adulter, rivalitate, razbunare si lupta pentru putere
O istorie a amantelor regale de ELEANOR HERMAN

Amantele își au un rol bine cunoscut în istoria familiilor regale. Madame de Pompadour care a fost alături Regelui Soare timp de 20 de ani sau Camilla Parker Bowles iubirea vieții Prințului Charles sunt doar două dintre amantele vestite care acoperă această saga complicată de iubire ascunse, interzisă, pe alocuri răzbunătoare și imposibil de uitat. 

Puterea cuvântului rostit de Florence Scovel Shinn

Subconștientul nu are simțul umorului pentru că el nu cunoaște nuanțele.  Pentru el ori este da ori este nu, calea de mijloc nu există. Din păcate, de cele mai multe ori ne facem rău singuri și nici măcar nu ne dăm seama de greșeală. Subconștientul ia totul în serios, iar acest lucru este explicat foarte bine în această carte.

See Also

Puterea cuvântului rostit și alte scrieri de Florence Scovel Shinn

Cum se întâmplă acest lucru? Imaginea mentală pe care tu o creezi în timp ce rostești cuvinte este luată în serios de subconștient și cred că îți dai seama deja, că se va manifesta în exterior mai devreme sau mai târziu. De aceea, este esențial să îți dai seama de puterea magică a cuvântului, nu degeaba în tradiția populară blestemul are o putere de viață și de moarte. Când ești furioasă, tristă, invidioasă sau plină de resentimente să știi că în spatele cuvintelor tale există multă dușmănie. Deci emoție, iar ceea ce simți atragi.

Puterea cuvântului este o carte provocatoare care m-a făcut să realizez cât de mult mă autosabotez, iar apoi mă înfurii și mă supăr că lucrurile nu merg cum vreau eu și continui să mă autosabotez la infinit. Recomand cu tot dragul această carte. S-ar putea să găsești multe răspunsuri în rândurile acestei lecturi complexe.

Cele nouă trepte (O privire spirituală asupra genezei ființei umane) de Daniel Meurois și Anne Givaudan

O carte splendidă! O carte pe care o recomand pentru toate femeile care își doresc copii, pentru viitoarele mame care își mângâie burtica în așteptarea bebelușului, pentru femeile care au suferit avorturi spontane sau sarcini oprite în evoluție, dar și bărbaților care vor să înțeleagă DE CE-ul vieții.

Cele nouă trepte. O privire spirituală asupra genezei fiinţei umane

Femeia este un miracol și centrul preocupărilor Universului pentru că ei i s-a oferit de către Divinitate acest mare cadou: viața. Astfel, cei doi autori au observat timp de nouă luni pregătirea sufletului pentru viața de pe Pământ și au notat totul în această carte senzațională. Cât de importantă este iubirea proiectată de părinți chiar înainte ca sufletul să vină la întrupare! Cele nouă trepte este o carte spectacol pe care o recomand din tot sufletul! #mustread și de această dată.

Tu cu ce cărți ai început anul? Lasă-le în comentarii să le știm și noi.

Sursă foto: Unsplash.com

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top