Now Reading
BEAUTY NEWS! Piele vizibil intinerita in numai 2 saptamani? Afla secretul acum!

BEAUTY NEWS! Piele vizibil intinerita in numai 2 saptamani? Afla secretul acum!

Cu gama de produse UNA anti-aging de la Ivatherm, pielea ta este vizibil intinerita in numai 2 saptamani. Ridurile sunt reduse, iar fermitatea, textura si culoarea pielii sunt imbunatatite cu ajutorul PhytoCellTec™ Alp Rose – extractul de celule stem vegetale obtinut din frunzele de Rhododendron ferrugineum. Acest ingredient creste vitalitatea celulelor stem din piele, stimuland regenerarea epidermului.

Fiind o planta rara ce traieste in conditii climatice extreme, la peste 2000 m altitudinem in Muntii Alpi, frunzele sale rezista verzi pe tot parcursul anului, adaptandu-se la frig, uscaciune si radiatii UV, precum si la rapidele schimbari ale climei.

Si pentru ca frumusetea adevarata incepe cu o piele sanatoasa, iata cateva dintre produsele mele favorite:

  • Crema anti-aging UNA pentru fata

una-anti-aging-creamEste solutia spectaculoasa de intinerire a pielii mature. Ingredientul sau inovator, PhytoCellTec™ Alp Rose, stimuleaza regenerarea epidermica prin vitalizarea celulelor stem din piele, sursa ei de reinnoire continua. Complexul de ingrediente active (Matrixyl 3000, untul de Cupuaçu si apa termala Herculane) reduce adancimea si numarul ridurilor de pe fata si gat, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature. Creste fermitatea si grosimea pielii, reface conturul fetei. Pielea devine vizibil intinerita in 2 saptamani.

 

  • Crema anti-aging UNA pentru conturul de ochi

uuna-anti-aging-eye-contourFiind o inovatie reala, ingredientul sau, PhytoCellTech™ Alp Rose, extract de celule stem vegetale, stimuleaza regenerarea epidermica prin vitalizarea celulelor stem din piele. Reduce vizibil adancimea si numarul ridurilor ‘laba gastei’, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature. Complexul sau de ingrediente active (Marixyl 3000, untul de Cupuaçu si, bineinteles, apa termala Herculane) reconstruieste pielea in profunzime, pentru timp indelungat. Se observa o intinerire vizibila a pielii in numai 2 saptamani.

See Also

 

Fara parabeni, cu o textura delicata si parfum elegant, Gama UNA anti-aging, cu PhytoCellTec™ Alp Rose, este solutia spectaculoasa pentru intinerirea pielii mature.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top