Now Reading
Cum ne îmbrăcăm la toamnă. Inspirație din 5 prezentări de modă de la Milano pentru sezonul toamnă-iarnă 2023/24.

Cum ne îmbrăcăm la toamnă. Inspirație din 5 prezentări de modă de la Milano pentru sezonul toamnă-iarnă 2023/24.

Recunosc că pentru mine este mult mai interesant să urmăresc prezentările de modă toamnă-iarnă decât pe cele pentru sezonul cald. Ador culorile sezonului rece, texturile diferite de materiale, suprapunerile de piese vestimentare, cizmele, poșete și alte accesorii pe care doar când e mai frig le suporți, precum mănușile. Așa că nu am ratat nici de această dară ce s-a întâmplat pe la săptămânile modei din marile orașe ca să văd cum ne îmbrăcăm la toamnă.

Sigur, Paris, New York, Londra sunt parte din marile orașe ale modei. Dar pentru mine Milano rămâne în top. Haine și accesorii cum fac italienii, nu face nimeni! Așa că am ales tot ce mi-a plăcut mai mult și vă las aici ca inspirație. Poate puteți să cumpărați direct ținutele de pe podium sau doar să faceți alegeri mai puțin costisitoare similare – că deh, avem de unde.

Și, ca de obicei, aici este vorba despre niște alegeri pur subiective, după gustul meu, cu ținute pe care eu le-aș purta – uneori chiar fix așa cum cum au fost prezentate pe podium.

Așadar, iată cum ne îmbrăcăm la toamnă! Inspirație din prezentările de modă de la Milano pentru sezonul toamnă-iarnă 2023/24.

PHILOSOPLY BY LORENZO SERAFINI

Aici e despre multă feminitate dată de silueta de clepsidră. Linii fine, elegante, senzuale, atemporale dar foarte actuale. Paleta coloristică neutră. Lungimea midi care mi se pare superbă și mă bucur că a rămas. Superb!

 

TODS

Tods este un brand italienesc destul de tradițional dar care a primit un suflu nou prin designul lui Walter Chiapponi. Am regăsit în colecția aceasta multeelemente care îmi plac: umeri foarte lați, care dau o siluetă superbă, combinații de brun cu negru – splendid, lung și scurt (mă uit la scurt cu mare plăcere – chiar dacă nu prea port). Și, desigur, piele!

SPORTMAX

Un soi de extravaganță grunge purtabilă. Umerii supradimensionați, continuați cu talia marcată, formează și aici silueta clepsidră. Se păstrează paleta de culori neutre ca și în celălalte prezentări. Avem așadar un sezon care nu pune neapărat accentul pe culri puternice ci mai degrabă pe design purtabil. Ceea ce vă garantez este că piesele din magazin sunt de fiecare dată și mai adaptate realității.

PRADA

See Also

Atâta simplitate rafinată și perfectă rar vezi! Și asta face ca designul casei să nu fie doar auster ci să țipe calitate. Gri, alb, kaki … toate culori inspirate de vremurile pe care le trăim. Și acea piersică … mmm!

MAX MARA

Vă mai zic că sunt în extaz la Max Mara? Mi se pare că brandul ăsta este făcut ca să existe în sezonul de iarnă și că încălzirea globală nu știe ce afectează: când mai purtăm noi superbitățile astea de paltoane? CAMEL este culoarea vieții!! Alături de gri, maro, brun, negru … și culoarea vântului turbat de mai jos! Vis! 🙂

Gata pentru azi legat de cum ne îmbrăcăm la toamnă! Voi reveni și cu partea a doua de prezentări de modă de la Milano pentru că sezonul toamnă-iarnă 2023/24 este unul surprinzător de frumos din punctul meu de vedere. Vouă vă place selecția mea?

***

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top