Now Reading
Ivatherm Synergy, solutia ta anti-aging

Ivatherm Synergy, solutia ta anti-aging

Ivatherm Synergy, secretul tau anti-agingSe spune ca este mai usor sa prevenim decat sa tratam si sunt perfect de acord cu aceasta afirmatie. Iar cand vine vorba de tenul nostru, preventia este intotdeauna cea mai buna cale de urmat.

Fiind un amestec de uleiuri esentiale concentrate, bogate in Omega 3, 6 si 9, uleiul facial cu efect anti-aging Synergy de la Ivatherm are actiune intensa in regenerarea epidermica si reducerea vizibila a adancimii si a numarului ridurilor. Reda supletea, elasticitatea si luminozitatea pielii mature. Pielea ta va arata astfel mai tanara si mai sanatoasa. Serul Synergy este indicat tuturor tipurilor de piele matura, chiar si celor mai sensibile.

 

Serul contine ulei din samburi de strugure bogat in vitamina E, cu puternic efect antirid, ulei de Onagra, supranumit si  “La Primevere Du Soir”, cu proprietati antirid, de revitalizare si rehidratare a pielii, Commipheroline pentru redarea fermitatii si volumului pielii subtiate si fragile, ulei din seminte de Baobab – un bun emolient, Tego Tumerone, cu actiune antioxidanta semnificativa, Lipactive Inca Inchi – un ulei natural extras dintr-o planta peruana, extrem de eficient in combaterea ridurilor, Tamanol Bio (uleiul de Tamanu) obtinut din fructul de Tamanu al unui arbore de origine polineziana, cu proprietati anti-aging, regenerante, restructurante, cicatrizante si hidratante.

See Also

Sunt curioasa: voi l-ati incercat? Cum vi s-a parut?

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top