Now Reading
Mută-ți biroul în oraș. 5 cafenele laptop friendly din București

Mută-ți biroul în oraș. 5 cafenele laptop friendly din București

Scriu dintr-o cafenea din Timișoara. Îmi place libertatea pe care viața de freelancer mi-o oferă. Încep programul când vreau eu, am biroul în oraș unde vreau eu, pot să mă mișc rapid între orașe, pot pleca în străinătate fără să dau socoteală nimănui, iar acest lucru îmi dă o stare de liniște, de bine. M-am lupat ceva ca să ajung în etapa aceasta profesională, nu știu dacă voi ieși la pensie din asta, dar știu că-mi place ceea ce fac.

Pandemia m-a învățat să jonglez cu posibilitățile, să le creez în calea mea, mulți încă lucrează remote și de multe ori alături de soțul meu lucrăm din cafenele. Nu știu de ce, dar am impresia că am timp și pentru mine, împletind utilul cu plăcutul. Și parcă fac lucrurile chiar mai bine pentru că mă pot organiza după bunul plac. 

Dacă și tu vrei să împletești utilul cu plăcutul, dar trăiești în București să știi că ai o grămadă de opțiuni de cafenele laptop friendly. Iată pe care „le-am probat‟ eu și mi-au plăcut.

Tucano Coffee

Fie că sunt în București sau Timișoara lanțul de cafenele Tucano este preferatul meu. Oriunde merg în capitală, fie că este vorba de Tucano Coffe Pink (mio favorito) sau Tucano Zimbabwe de pe Calea Victoriei, servirea a fost excelentă. Îmi place foarte mult când cineva mă întâmpină cu zâmbetul pe buze, și cum de obicei apar în zonă pe la ora deschiderii, 9:00 AM, recunosc că merg la Tucano și pentru oamenii faini de acolo. Nu mai zic de cafeaua bună. În această perioadă preferatele mele din meniul lor sunt Salty Caramel Coffee și Coconut Coffee.

Give it a try, o să-ți placă. Aaa… dacă te dai în vânt după dulciuri, brioșele delicioase de la ei din vitrină sunt mereu proaspete. Merg lângă o cafea bună.

 

Sursă foto: www.tucanocoffee.com

Grand Cafe Van Gogh

Nu am cum să nu amintesc de cafeneaua mea dragă Grand Cafe Van Gogh. Îmi stârnește multe amintiri dragi, și nu poți să fii bucureștean și să nu fii mâncat măcar un breakfast aici.

Îmi place să o vizitez când este cald afară pentru că iubesc iureșul centrului vechi și am o deosebită plăcere să mă bucur de dimineți cu soare (pe care dacă trebuie să le lucrez) într-o atmosferă boemă. Cafeneaua aceasta îmi aduce multă inspirație, iar eu te invit să savurezi o cafea aburindă și în interior. Au loc multe evenimente cu stil și un popup gallery. De asemenea, au cele mai bune fresh-uri, iar înghețata homemade este vis paradis.

Sursă foto: www.facebook.com/grandcafe.vangogh

Beans & Dotes Specialty Coffee Shop & Concept Store

Din ce știu Beans & Dots își beau cafea în două locații faine din capitală. Îi găsești în Primăverii și lângă Cișmigiu în frumosul Palat Universul. La ultimul menționat poți să lucrezi de pe laptop doar la mesele înalte de lângă fereastră. Restul au indicatoare cu “laptop interzis”. Soțului meu îi place foarte mult cafeaua de specialitate de la ei, și de multe ori luăm și acasă pentru a o pregăti la espressor. Am fost în ambele locații pentru a lucra, dar cel mai mult îmi place lângă Cișmigiu. Locația are un vibe bun și deși este destul de aglomerat uit să mai plec de aici.

Sursa foto: www.facebook.com/beansanddots

Acuarela Bistro

Cât de mult îmi place cafeneaua aceasta! Las deoparte totul când ajung aici și chiar dacă sunt stresată și am task-uri infernale, când mă uit în jur pur și simplu mă bucur. Locul este o oază de relaxare, decorul este super creativ, fiind un hub mișto pentru cei care lucrează în marketing online sau iubesc arta. Totul aici este pe „mai stai un pic, e timp pentru orice‟.

Vin la Acuarela nu doar pentru că este laptop friendly, dar și pentru că prietenele mele iubesc locul asta și în afara programului de lucru. De asemenea, au o paletă bogată de cafea de specialitate dumnezeiesc de bună, iar laptele pe care îl folosesc este de la Lăptăria cu caimac. Branduri românești care se încurajează reciproc n-au cum să nu-mi placă.

See Also

Sursă foto: www.facebook.com/Acuarelabistro

The Urbanist

O alegere altfel ai zice, dar mie The Urbanist îmi place mult. Bine, bine îmi plac și serile la cafenea aceasta micuță, micuță. Poate nu ți-ai imagina, dar găsesc locația laptop friendly, mai ales dimineața când nu se prea înghesuie lumea. Îmi place foarte mult arhitectura din interior și vibe-ul fashion de aici. Plus că fac un cappuccino delicios, iar eu mă dau în vânt după cappuccino.

Sursă foto: www.ialoc.ro

Acestea sunt locațiile pentru biroul în oraș pe care le-am frecventat și încă le frecventez atunci când ajung în București, dar cu siguranță sunt o grămadă de cafenele laptop friendly care merită cunoscute. Așa că, știi ce trebuie să faci: lasă ideile tale în comentarii ca să inspirăm cât mai multă lume.

Sursă foto: Unsplash.com

***

Dacă ți-a plăcut acest articol și dacă simți că ceea ce găsești pe doer.ro îți este de folos, atunci te rog să te abonezi la NEWSLETTER-ul meu. Curând urmează ceva! 🙂

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top