Now Reading
MUZICA MEA: Playlist-ul pe care alerg de rup.

MUZICA MEA: Playlist-ul pe care alerg de rup.

Tocmai ce mi-am cumpărat bilete la concertul Kings Of Leon, care va avea loc pe 17 iunie la București, pe Arena Națională, ocazie cu care mi-am reamintit de una dintre piesele mele favorite de alergare : Sex On Fire.  Este wow! Și are un ritm numai bun pentru un sprint serios. Pe bune. Ai încercat?

Zilele trecute chiar am spus chestia asta pe pagina mea oficială Sonia Argint Ionescu, iar prietena mea de pe Facebook Monica Yppah, mi-a sugerat că ar vrea să știe și care sunt restul de melodii pe care alerg de rup. Așa că Monica, mulțumesc pentru idee și here they are!

Știu, multe vor părea ciudate în contextul ”alergare”, dar pentru mine este importantă povestea care mi se desfășoară în minte în timp ce alerg. Și desigur ritmul pe care mă setează piesa respectivă. Așa că da, știu, am chiar și un vals și o struțo-cămilă transformată din Albinoni dar atât zic: încearcă. It works! 🙂

Așadar, exact în ordinea în care îmi sună în căștile Bang & Olufsen (da, nu m-am putut abține să nu menționez căștile – daaar oricum sunt cele mai bune EVER), playlist-ul pe care alerg de rup timp de aproximativ 30 minute:

  1. A-HA – Sun Always Shines on TV
  2. Army Of Lovers – Crucified
  3. Kings Of Leon  – Sex On Fire
  4. Gustavo Montesano – Tango Adagio (Albinoni) – NU RÂDEȚI!!! 🙂
  5. N.E.R.D. – She Wants To Move
  6. Queen – Don’t Stop Me Now (asta este THE BEST par excellence)
  7. Brian Adams – Summer of 69
  8. John Farnham – You’re The Voice
  9. Sarah Brightman – Harem (mai ales de la minutul 02:30)
  10. François Feldman – Les Valses De Vienne (dap!)

Bonus track: Mozart – Simfonia 40, prima mișcare (it rocks!)

Cam asta este lista scurtă pe care probabil o voi asculta și duminica viitoare, când voi alerga proba individuală de 10km la Semimaratonul București.

Chiar, poate ați văzut sau nu, dar mai bine vă reamintesc. Și în acest an voi alerga alături de soțul meu pentru HOSPICE Casa Speranței. Cu ajutorul câtorva prieteni din Social Media am reușit să strângem deja peste 1500 lei. Toți acești bani se duc direct la HOSPICE, un loc absolut remarcabil, care acordă îngrijire unor copii și bătrâni bolnavi de cancer în faze avansate. Așa că revin cu rugămintea de a dona fix atâta cât puteți – chiar și valoarea unei cafele la cafeneaua preferată. Și vă garantez că bănuții voștri vor servi unei cauze reale și care merită tot sprijinul nostru.

See Also

Dacă intrați pe acest link https://goo.gl/pI5I7w, tot ceea ce trebuie să facți va fi să introduceți suma pe care vreți să o donați și datele de card. Puteți opta inclusiv pentru a apărea ca donator anonim. Iar dacă nu aveți card, vă puteți aduna mai mulți prieteni care să doneze de pe un card toți. Hai, că am dat și soluții, nu de alta dar discutând cu unii și alții, am identificat aceste mici impedimente. 🙂

În concluzie, ne vedem la concert Kings Of Leon, ca să ascultăm noul album WALLS, alergăm la Semimaraton și donăm! Doar suntem #doers, nu? 🙂

***

 

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top