Now Reading
Purificatorul de aer pentru rutina ta de beauty. Tu știai cât de mult te poate ajuta?

Purificatorul de aer pentru rutina ta de beauty. Tu știai cât de mult te poate ajuta?

Purificatorul de aer pentru rutina ta de beauty. Tu știai cât de mult te poate ajuta? Ei bine, când vine vorba de rutina de skincare și cea de beauty, multe dintre noi ne concentrăm pe găsirea produselor și tehnicilor potrivite. Cu toate acestea, uităm adesea de elementele principale pe care natura ni le pune la îndemână pentru un rezultat cât mai wow: apa pe care o bem și calitatea aerului pe care îl respirăm. 

Aerul din casele noastre poate fi plin de praf, poluanți și alte substanțe iritante, care pot provoca probleme pielii noastre, de la uscăciune și până la erupții cutanate și alte probleme mult mai grave. 

Știai că un purificator de aer nu te ajută doar să respiri un aer mai bun, dar creează și un mediu mai curat și mai sănătos pentru pielea ta? Hai să vedem cum se folosește un purificator în rutina ta de frumusețe! 

Ce este de fapt purificatorul de aer?

Un purificator de aer este un dispozitiv care îndepărtează impuritățile din aer, îmbunătățind astfel calitatea aerului pe care îl respirăm. Aceste dispozitive sunt folosite în principal pentru a îmbunătăți calitatea aerului în interiorul caselor sau în spațiile închise, dar pot fi folosite și în medii cu poluare ridicată, cum ar fi zonele industriale.

Există mai multe tipuri diferite de purificatoare de aer disponibile pe piață. Unele dintre cele mai comune tipuri includ:

 • Purificatoare cu filtre HEPA – acestea folosesc filtre speciale pentru a captura particulele mici din aer, inclusiv praful, polenul și alți alergeni.
 • Purificatoare cu ioni – acestea emit ioni negativi în aer pentru a atrage și a elimina particulele din aer.
 • Purificatoare cu ozon – acestea eliberează ozon în aer pentru a elimina mirosurile neplăcute și alte particule din aer.
 • Purificatoare cu UV – acestea utilizează lumina ultravioletă pentru a ucide bacteriile și virusurile din aer.

În general, cele mai eficiente purificatoare de aer sunt cele care utilizează o combinație de tehnologii de purificare, cum ar fi un filtru HEPA și ionizare.

Care sunt beneficiile unui purificator de aer pentru rutina de frumusețe?

Folosirea unui purificator de aer în timpul rutinei tale de îngrijire a pielii și a aplicării machiajului poate avea o serie de beneficii semnificative pentru aspectul și sănătatea pielii tale. Iată câteva dintre cele mai importante:

Reduce riscul de iritații și inflamații

Aerul din interiorul caselor noastre poate fi plin de particule iritante precum praf, polen și fum de țigară, care pot agrava afecțiunile pielii (eczeme, acnee). Folosește un purificator de aer pentru a reduce nivelul acestor particule, reducând riscul de iritații și inflamații ale pielii.

Hidratează pielea

Aerul uscat din interiorul caselor poate usca pielea și poate provoca apariția liniilor fine și a ridurilor. Folosirea unui purificator de aer poate ajuta la menținerea umidității optime a aerului, ceea ce poate ajuta la hidratarea pielii și la prevenirea îmbătrânirii timpurii.

Îmbunătățește aspectul machiajului

Particulele iritante din aer pot face ca machiajul să se adune în pori și riduri, făcând pielea să pară îmbătrânită și obosită. Un aer mai curat poate ajuta la menținerea aspectului proaspăt și tânăr al pielii.

Ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute

Fumul de țigară, mâncarea, părul animalelor de companie pot duce la apariția unor mirosuri neplăcute în casă. Un purificator de aer te poate ajuta la eliminarea acestor mirosuri și la menținerea unui mediu mai plăcut în timpul rutinei tale de beauty.

Cum folosești un purificator de aer?

În primul rând, trebuie să îți dai seama dacă ai nevoie de unul. Dacă te afli printre norocoasele care locuiesc într-o zonă curată, cu mult verde, e posibil ca natura să își facă treaba de la sine. Dacă locuiești în oraș, cel mai probabil casa ta are mare nevoie de un purificator.

Pentru a include un purificator de aer în rutina ta de frumusețe, iată câțiva pași:

 • Identifică zonele cu probleme de calitate a aerului din interiorul casei tale. Aceste zone pot fi camere cu fum sau praf în exces, animale de companie sau plante care pot elibera polen sau alergeni, dar nu numai. Dacă stai la bulevard, cu siguranță un purificator ar face minuni în casa ta.
 • Alege un purificator de aer cu filtre adecvate pentru problemele specifice de calitate a aerului din casa ta. De exemplu, dacă ai probleme cu polenul sau alergiile, alege un purificator cu un filtru HEPA. Dacă ai probleme cu mirosurile, alege un purificator cu un filtru de cărbune activ.
 • Plasează purificatorul de aer în camera în care te pregătești sau într-o zonă în apropierea acestei camere. Asigură-te că este amplasat într-un loc deschis, pentru a maximiza fluxul de aer prin purificator.
 • Pornește purificatorul de aer cu cel puțin 30 de minute înainte de a începe rutina de beauty. Acest lucru va ajuta la curățarea aerului din zona respectivă.
 • Poți folosi purificatorul de aer în timpul aplicării machiajului pentru a asigura că aerul este curat și nu conține particule iritante sau mirosuri neplăcute.

Pentru a obține cele mai bune rezultate din utilizarea unui purificator de aer, iată trei sfaturi utile:

 • Înlocuiește filtrele purificatorului de aer la intervalul recomandat pentru a asigura performanța maximă.
 • Asigură-te că purificatorul de aer este suficient de mare pentru a trata întreaga zonă.
 • Folosește purificatorul de aer în mod regulat, pentru a menține aerul curat și sănătos.
Closeup of a smiling young woman lying on couch

Alegerea mea! Purificator, umidificator și ventilator de aer Dyson Pure Humidify Formaldehidă PH04 pentru sănătate și pentru o rutină de beauty reușită

Am mai povestit eu în ultimii doi an că fix lângă clădirea în care locuiesc se desfășoară lucrări de construcție la o clădire imensă. Ei bine, un șantier în proximitate înseamnă negreșit mult praf care intră în casele vecinilor. Așa că m-am văzut nevoită să iau măsuri și am decis că îmi mai trebuie un purificator de aer și în dormitor, zona cea mai apropiată de lucrările de construcție și, automat, cea mai expusă la colectarea de impurități.

Există foarte multe opțiuni de purificatoare de aer pe piață, dar după cea le-am studiat bine, consider că am făcut cea mai bună alegere cu umidificatorul și purificator Dyson. Acesta este conceput pentru a îmbunătățiți calitatea aerului. Filtrul său cu cărbune activ neutralizează gazele, filtrul HEPA H13 captează 99,95% din particulele de până la 0,1 microni iar un filtru catalitic distruge formaldehida.

Tehnologia Air Multiplier™ proiectează apoi aer purificat și umidificat în toată încăperea – răcind aerul atunci când este necesar. Are un filtru HEPA și un filtru de carbon activ, precum și o funcție de monitorizare a calității aerului care îmi permite să verific nivelul de poluare a aerului. De asemenea, are o aplicație mobilă integrată care îmi permite să controlez purificatorul de la distanță și să îl setez astfel încât atunci când ajung acasă să am exact atmosfera pe care mi-o doresc. 

See Also

Într-adevăr se poate spune că purificatorul Dyson este o investiție. Dar este una care se reflectă în tehnologia pe care aparatul o are incorporată și care, ulterior, înseamnă o calitate mai bună a vieții mele și a sănătății.

 • Simte și raportează, automat. Trei senzori vă monitorizează în mod constant aerul – diagnosticând poluanții la nivel molecular și afișând calitatea aerului în timp real în rapoarte.
 • Captează gazele și particule ultrafine. Captează 99,95% din particulele de până la 0,1 microni.3 Combinat cu cărbune activ, elimină, de asemenea, mirosurile și gazele, inclusiv COV.6
 • Distruge formaldehida, continuu. Un filtru catalitic captează și descompune în mod continuu moleculele de formaldehidă în apă și CO2. Și nu trebuie înlocuit niciodată. Și dacă vă întrebați ce este formaldehida aflați că aceasta este un gaz poluant format din carbon, hidrogen și oxigen, care se găsește în mod obișnuit în case. Sursele obișnuite de formaldehidă ar putea fi: vopseaua și lacuri, odorizante, saltele, mobilier, produse de curățat de uz casnic, covoare, plăci aglomerate și placaj, electronice, foi de uscător, agent de îndepărtare a lacului de unghii, bile de molie, jucării, șeminee și sobe cu lemne.
 • Detectează cu precizie formaldehida. Un senzor cu stare solidă pe viață detectează molecule de formaldehidă – de 500 de ori mai mici decât 0,1 microni.
 • Distruge bacteriile potențial dăunătoare. Tehnologia Dyson Ultraviolet Cleanse expune fiecare picătură de apă la o lumină UV puternică de λ275nm, pentru a umidifica în mod igienic.
 • Complet sigilat conform standardului5 HEPA H13. Pentru a preveni scurgerile de poluanți înapoi în aer, nu este doar filtrul care este sigilat conform standardului HEPA H13, este întregul umidificator și purificator.


Tu ai purificator de aer?

La vremurile pe care le trăim, probabil ai deja un purificator la tine acasă. Acum, știi că îl poți folosi în rutina ta de frumusețe. Urmează pașii de mai sus și garantat vei observa cum pielea și machiajul tău vor arăta mult mai bine. Purificatorul de aer este noul must-have pentru orice femeie!

Surse: vecteezy.com, pexels.com, freepik.com

https://www.healthline.com/health/allergies/do-air-purifiers-work#air-purifier-types

https://www.livescience.com/best-air-purifiers-for-allergies

***

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top