Now Reading
10 creme ultra-hidratante care nu îți îngrașă tenul

10 creme ultra-hidratante care nu îți îngrașă tenul

Ori de câte ori sunt întrebată despre îngrijirea tenului, ajung, inevitabil, să vorbesc despre hidratare. Pentru că da, hidratarea chiar este un pas esențial, iar aici mă refer atât la cea interioară, cât și la cea exterioară.

Dacă despre cât de important este consumul de lichide am mai povestit aici în repetate rânduri (a se citi: ți-am făcut capul calendar! :D), însă acum m-am gândit să dezbatem puțin rutina exterioară. Bineînțeles, ritualul de îngrijire trebuie să fie diferit de la o persoană la alta, personalizat în funcție de nevoile proprii.

Tenul meu, de exemplu, nu reacționează chiar la orice, ba chiar trebuie să experimentez cu multe produse până găsesc formulele care să-l mulțumesc pe deplin. Și încerc să alternez, pentru că iarna, când gerul îl afectează și îl usucă mai mult ca de obicei, încerc să măresc porția de hidratare pe care i-o ofer. Aleg uleiuri și serumuri intensiv hidratante, pentru a combate efectele vântului rece și ale frigului. Vara, în schimb, trec la o cu totul altă rutină și prefer formulele light, water based, care intră rapid în piele și nu o încarcă excesiv. Chiar dacă pielea transpiră atunci când afară e foarte cald, asta nu înseamnă că poți sări peste acest pas al hidratării. Ba chiar dimpotrivă, soarele usucă pielea (nu uita de SPF!), iar transpirația poate cauza apariția iritațiilor și a coșurilor, așa că e cu atât mai importantă îngrijirea pielii în această perioadă.

După cum îți spuneam și mai sus, de-a lungul timpului am experimentat mult și am testat numeroase produse, așa că astăzi o să îți prezint 10 creme foarte ușoare, dar intens hidratante, pe care ți le recomand acum că iarna a trecut.

Belif True Cream Aqua Bomb

Aqua Bomb de la Belief nu are o formulă light, ci una ultra-light. O aplici și nu simți altceva în afară de acel efect răcoritor senzațional și asta pentru este o formulă gel, fără ulei. Pe lângă faptul că hidratează din plin, această conține antioxidanți care protejează pielea de radicalii liberi, conferind tenului strălucire și un aspect neted. Este best-seller în magazinele Sephora.

Disponibilă în Sephora

Origins Ginzing Energy-Boosting Gel Moisturizer

Așa cum îi spune și numele, această cremă de la Origins o să îi dea tenului tău un adevărat boost de energie și, mai ales, luminozitate. Iar mirosul ei este superb!!

Disponibil în Sephora

La Mer The Moisturizing Cooling Gel Cream

Tot o formulă gel, de această dată cu deja celebrul Miracle Broth™, ingredientul care contribuie la repararea pielii, prezent în toate produsele La Mer. Se simte extrem de bine pe piele, se absoarbe foarte repede și lasă  o senzație de catifelare.

Clinique Moisture Surge

Cu siguranță una dintre cele mai hidratante creme pe care le-am testat, Moisture Surge menține pielea hidratată timp îndelungat. În plus, se bucură de tehnologia Auto-Replenishing, ceea ce înseamnă cu stimulează capacitatea pielii de a se rehidrata. Tenul devine mai plin, uniform, luminos și sănătos.

Disponibilă în Sephora

Lierac Hydragenist

Prin gama Hydragenist, Laboratoarele Lierac au țintit două aspecte: estomparea ridurilor și a liniilor fine, dar și hidratarea tenului. Și grație complexului de vitamine și minerale, acid hialuronic și oxygen, Hydragenist este opțiunea perfectă pentru tenul uscat și foarte uscat.

Disponibilă în Farmaciile Help Net

Galénic Aqua Infini

Un serum extrem de hidratant, Aqua Infini mi-a plăcut pentru textura sa lichidă, ușoară pe piele. În plus, recipientul e foarte practic, pentru că te ajută să nu consumi niciodată mai mult produs decât ai nevoie. Se aplică peste crema hidratantă pentru că are efectul de a stimula efectul acesteia.

Disponibil în farmacii

Lancôme Énergie de Vie

Énergie de Vie are efect de hidratare și netezire a pielii care se menține, mai ales dacă o aplici în mod constant.

See Also

Disponibilă în Douglas

Boscia Revitalizing Black Charcoal Hydration Gel

Pe lângă faptul că hidratează și revitalizează pielea, acest gel de la Boscia uniformizează și aspectul porilor grație extractului de cărbune negru.

Disponibil în Sephora

Neutrogena Hydro Boost Gel

Despre calitatea produselor Neutrogena cred că știe deja toată lumea, așa că nu o să mai spun decât că această cremă water based e intensiv hidratantă și îmi place că intră în piele foarte, foarte repede.

Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer

O opțiune foarte bună pentru persoanele cu ten acneic, Ultra Facial Moisturizer nu doar hidratează pielea, ci o și vindecă datorită extractului de Squalane, un ingredient natural cu excelente proprietăți de reparare și netezire a pielii afectate de urme, pete sau acnee.

Disponibil în magazinele Kiehl’s

Ai testat până acum vreunul dintre aceste produse? Care îți place?

***

View Comments (5)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top