4 măști de față care mi-au oferit rezultatele promise

De la hidratare la luminozitate și până la curățarea porilor, există o sumedenie de măști de față dintre care poți alege. Am testat la viața mea zeci de feluri și m-am lămurit că unele sunt eficiente, altele mai puțin. WOW!! Asta da descoperire revelatoare! 🙂 Dar lăsând gluma la o parte, îmi doresc ca atunci când aplic o mască, măcar o vreme (câteva ore) fața să-mi arate în conformitate cu ceea ce mi s-a promis pe ambalaj.

Sunt realistă și nu-mi imaginez că o mască pe care o țin 5 minute pe față mă va face cu 20 de ani mai tânără (nici n-aș vrea să am din nou 5 ani ha ha ha 🙂 ) dar vreau să văd acel je ne sais quoi. Așa că m-am gândit să fac o listă foarte scurtă cu câteva măști de față la care m-am întors iar și iar de-a lungul timpului.

Să începem!

Dr. BRANDT oxygen facial flash recovery mask

Imaginează-ți că ai petrecut o zi întreagă afară, la munte, în aer rece. Cum îți arată fața când intri în casă? 🙂 Exact! Ești îmbujorată, senină, oxigenată. Fix acesta este efectul pe care îl obții dacă utilizezi această mască.

Se aplică pe față într-o cantitate nu foarte mare, apoi se masează și crema se va transforma în spumă (sfere de oxigen). Pe măsură ce spuma aceea ia contact cu aerul, se va sparge fix ca spuma mării, se va activa și va lăsa tenul să se oxigeneze. Când nu o mai ai pe față, adică după 3 -5 min, te poți clăti cu apă călduță.

Fața va fi revigorată, super luminoasă, fără urme de oboseală. Masca oxygen facial este indicată tuturor tipurilor de ten. Nu conține parabeni, parfum de sinteză și nici multe alte chestii nocive.

DR. BRANDT SKINCARE
Masque Oxygen Facial – Masque Reparateur Express

LA MER The Intensive Revitalizing Mask

Este fabuloasă! Se aplică într-un strat destul de generos pe față și se lasă să acționeze 8 minute. Apoi se șterge excesul rămas cu un șervețel facial și aplici crema normală de îngrijire.

Conține deja celebrul ingredient Miracle Broth™ care ajută procesul natural de reînnoire a pielii. Fermentul purificator din mască neutralizează radicalii liberi. Astfel tenul este super hidratat și parcă are ceva mai mult volum.

Se poate utiliza zilnic, seara înainte de culcare. Și te vei trezi cu un ten de bebeluș.

LA MER
The Intensive Revitalizing Mask

Kiehl’s Calendula & Aloe Soothing Hydration Mask

Și aceasta este o mască pe care o am tot timpul în dulapul cu produse de îngrijire.

Este sub formă de gel răcoritor și conține petale de flori de gălbenele culese manual și Aloe Vera. Efectul pe care acestea îl oferă tenului este unul de revigorare, hidratare și calmare. Personal, îmi place foarte mult să utilizez masca asta pe timpul verii, mai ales atunci când sunt la mare. Parcă repară tenul după o zi de stat la soare (uite cum mi s-a făcut mie brusc un chef nebun de plajă 🙂 ).

Pur și simplu o aplic într-un strat consistent pe față și gât și o las să acționeze 5 minute. Apoi clătesc cu apă călduță, masez un pic tenul și aplic crema.

See Also

Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque

Această mască se bucură de succes în rândul multor femei. Eu inclusiv! 🙂 (parcă sună ciudat, dar înțelegi la ce mă refer – hai că azi am fost glumeață tare 🙂 ) Doar nu era să lipsească martie din post. Dar nu am inclus-o degeaba în această listă.

Pe bază de argilă roz, este o soluție 2 în 1 pentru tenul gras, pori măriți și piele ternă. Datorită particulelor de semințe de Jojoba, tenul va fi curățat în profunzime și tenul va obține o textură netedă.  Porii aproape că nu se mai văd, fața este luminoasă și cu aspect tânăr.

Se aplică pe față pe tenul curat (este valabil pentru orice altă mască – genial este să folosești mască după saună), se lasă să acționeze 10 minute apoi se masează blând tenul, cu vârfurile degetelor umezite, astfel încât să se realizeze exfolierea. Se curăță cu apă călduță și este urmată de aplicarea cremei hidratante.

Această mască poate fi utilizată de maxim 2 ori pe săptămân și este ideală pentru tenuri mixte și grase. Nu are parabeni, sulfați, ftalați (o substanţă chimică prezentă deseori în materiale plastice, vopseluri cosmetice şi deodorante).

ORIGINS
Original Skin Retexturizing Mask With Rose Clay

Pam pam! Le știai? Care sunt măștile tale preferate?

***

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top