Now Reading
Parfumurile de primăvară care m-au vrăjit

Parfumurile de primăvară care m-au vrăjit

De ceva vreme am dezvoltat o pasiune pentru parfumuri, pe care nu prea o aveam. Am constant un parfum pe birou, în bibliotecă altul, la baie, în geanta sport și pe noptieră. Da, înainte de culcare îmi place la nebunie să îmi parfumez încheietura mâinii. 🙂 Mă liniștește. Evident că parfumurile de primăvară sunt mult mai subtile și mai ușoare decât cele ale sezonului de care vrem să ne îndepărtăm tot mai mult. Măcar pentru o perioadă. 

De două luni testez câteva și 5 dintre ele au ajuns în finala personală. Iată-le!

Aqua Celestia Maison Francis Kurkdjian

Este un parfum unisex. Culmea este că nu sunt cel mai mare fan al parfumurilor potrivite pentru ambele sexe, dar acesta este chiar WOW! Bine, cam tot ceea ce face Kurkdjian este într-un mare fel (am mai decoperit la această casă un parfum care m-a dat pe spate dar parcă nu e de primăvară… o să vă zic la ce mă refer cu altă ocazie).

Aqua Celestia s-a lansat anul acesta și este extrem de fresh, datorită mentei și lime-ului. Mi se pare potrivit pentru zilele căduroase sau pentru plajă. Ah, ce dor îmi este de mare… 🙂 Și ce îmi place cel mai mult la acest parfum este nota de bază: moscul alb, ingredientul meu preferat într-un parfum.

Se găsește în parfumeria Beautik Haute Perfumerie.

Hermès Eau De Merveilles Bleue

Pasiunea mea pentru clasicul Eau De Merveilles este bine cunoscută. Am menționat de zeci de ori acest parfum de fiecare dată când am fost întrebată ce îmi place. Dar să nu mă grăbesc… pentru că a mai apărut ceva care m-a cam vrăjit. Varianta Eau De Merveilles BLEUE! Mi se pare că seamănă cu cel original, dar are în plus note marine și sărate. I just love it!!

Îl găsiți la Sephora sau Douglas.

Lumière Blanche Olfactive Studio

Încă un parfum care m-a cucerit de cum l-am simțit. Și asta în cele câteva minute în care l-am putut la un moment dat în parfumeria de nișă OBSENTUM din aeroportul Henri Coandă. În general, nu prea îmi place să testez parfumuri înainte să zbor pentru că mi se face rău. Dar am remarcat sticla, în primul rând, și asta mi-a stârnit curiozitatea de a-l încerca. 

Este un parfum contrastant, care îți dă senzația de cald și rece, în același timp. Și încă o dată am constatat că nu degeaba mi-a plăcut. Are la bază… mosc. 🙂

Mon Paris Yves Saint Laurent

Este cel mai nou parfum al celebrei case pariziene și este parfumul tipic  de primăvară: fructat, floral și fresh. Mi se pare că se potrivește foarte bine cu ținute fluide, cu rochii lungi și o atitudine romantică. Așa că portretul robot al celei care se va da cu el cred că este o fată tânără și îndrăgostită.

See Also

Te regăsești în descriere? Dacă da, atunci dă fuga la Sephora sau Douglas și testează-l! S-ar putea să fie exact ceea ce căutai. 🙂

Signorina In Fiore Salvatore Ferragamo

Trebuie să recunosc că am o slăbiciune pentru această casă, care mi se pare extrem de elegantă și nobilă. Ceea ce se reflectă desigur și în parfumurile pe care le scoate sezon de sezon.

Și acesta mi se pare un parfum extrem de potrivit pentru primăvară, datorită notelor de pară, rodie și flori de cireșe, dar în același timp, are baza senzuală, datorită moscului alb și lemnului de santal.

Unde îl găsiți? La Sephora și Douglas, desigur!

Chiar sunt curioasă dacă le știți și dacă vă plac?

***

 

View Comments (2)
  • Dintre cele mentionate de tine, doua imi sunt pe plac – Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore, la care ador mixul de sorbet si aroma florilor de cires, dar si YSL Mon Paris, un parfum care imi aduce aminte de un alt preferat de-al meu – Tresor Midnight Rose de la Lancome.

    Hmm…referitor la moscul alb, ingredientul tau preferat: si mie imi plac foarte mult parfumurile care il au in baza, de exemplu Narciso Rodriguez Narciso Poudree. Editia For Her mi se pare prea coplesitoare.

    • Daaaa, foarte bine punctat cu Narciso Rodriguez. Ani de zile l-am folosit. Bine că mi-ai reamintit! 🙂 Mulțumesc, acum este pe lista de cumpărături :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top