Now Reading
8 întrebări despre femei cu… Vlad Mihălăchioiu

8 întrebări despre femei cu… Vlad Mihălăchioiu

În buletin scrie Vlad Mihălăchioiu, dar mai toată lumea știe că el este The Cool Scouter. Pentru că asta e principala ocupație a lui Vlad. Să descopere tot felul de chestii cool, fie că e vorba de gadget-uri, mașini sau restaurante, și să organizeze the date., cel mai tare brand de petreceri din București. Pentru asta a lăsat jobul corporatist și a pornit pe cont propriu cu un singur gând în minte: să facă lucrurile altfel. Și a reușit – succesul edițiilor the date. de până acum este cea mai bună dovadă în acest sens. 

Acum, Vlad pregătește un nou party, dar, între timp, și-a făcut pentru un interviu un pic diferit. Pentru că nu e despre petreceri, așa cum probabil v-ați aștepta, ci despre femei, feminism și… relația dintre sexe. 🙂

Ce părere ai despre feminism?

Dacă ar fi să vorbim în sensul larg, istoric, am o părere foarte bună. Sunt un susținător al drepturilor femeilor și încerc în relațiile profesionale să am o conduită pe măsură. Din păcate, statisticile privind violența domestică și recentele schimbări din politica românească mă fac să realizez că e loc de o reprezentare mai bună a femeilor în România. E clar, pentru mine cel puțin, că un bărbat care susține feminismul nu e suficient pentru a impune schimbări majore. 

Ar trebui să conducă femeile lumea? Da sau nu? De ce?

Da, femeile ar trebui să conducă lumea. Ar trebui să o conducă măcar pentru suflul de aer proaspăt pe care l-ar aduce. E nevoie ca femeile din lumea întreagă să capete speranța că se poate să ajungă într-o poziție de decision-making prin propriile forțe. Cred că merită să ajungă pe poziții similare cu un bărbat și să nu mai trebuiască să muncească mai mult decât el pentru a ajunge acolo.

Ce gesturi de galantarie faci constant?

Asta e o întrebare cam sensibilă… dar, dacă aș fi diplomat aș zice că depinde. Adevărul este că nu mă abțin de la niciun gest atunci când sunt fermecat de o prezență feminină. Dar, precum ceilalți masculi, uneori nu reușesc să fiu prezent cu mintea în același loc în care sunt prezent fizic. Multă lume nu înțelege conceptul ăsta de prezență, chiar și partenerele se supără pe noi și pe bună dreptate. Dacă am de mers la un eveniment, aleg un buchet de flori și uit să iau încă un buchet pentru cineva-ul care mă însoțește. Nici nu e rea-voință, pur și simplu sunt setat pe îndeplinirea unei sarcini și uit contextul. 

Cine face primul pas? Dar pe al doilea?

Nu are importanță pentru mine cine face primul pas. Având în vedere natura noastră de cuceritori, mi-ar plăcea să fac eu primul pas. Dacă îl face ea, mă simt flatat. De aici încolo e foarte important ce semnale primesc, iar al doilea pas e definitoriu pentru ceea ce urmează. Dacă eu i-am făcut pe amândoi și pare că urmează să-l fac și pe al treilea, e foarte posibil să mă descurajeze.

3 calități pe care trebuie să le aibă o femeie:

Îmi plac femeile care sunt preocupate de aspectul lor fizic, deci îmi plac femeile frumoase. E generic, știu. Îmi plac femeile inteligente și care au simțul umorului. Nu cred că am fost preocupat suficient de căsnicie, copii sau alte aspecte care fac dintr-o relație un statement. S-ar putea să însemne că nici nu sunt suficient de matur, dar n-aș zice că sunt superficial. Susțin femeile care își doresc să ia totul de la viață, dar să nu renunțe la ele în acest proces. Nu știu dacă am răspuns la întrebare…

Ce discută bărbații între ei când vorbesc despre femei?

Credeam că devine din ce în ce mai ușor să răspund. Din nou aș vrea să te mint, să-ți spun că suntem sofisticați, că suntem atrași de eternul și sacrul feminin… dar… suntem niște porci. Exact așa cum au intuit femeile, suntem primitivi atunci când vine vorba de femei, plus că într-un grup de bărbați e foarte important să stabilești ierarhia, toți vrem să fim masculul alfa. Vorbim despre femei cu ura celui care are o dependență și vorbește despre drogul lui. Vă iubim, știm că avem nevoie de voi, dar primul care arată slăbiciune în relația cu femeile e cel mai fraier.

See Also

Crezi că femeile mai au nevoie de bărbați?

Mi-ar plăcea să cred că da. Dar asta e pentru că nu pot să-mi imaginez, sau nu vreau să-mi imaginez că ele s-ar putea descurca fără noi. Eu le transmit că putem să devenim mai buni, mai înțelepți, să nu-și piardă încrederea în noi.

Ce a schimbat la tine o femeie?        

Nu doar la mine, cred că la fiecare bărbat se simte influența unei femei. Femeile din viața mea m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi, începând cu mama și sora mea. Ai nevoie de un portret al tău, te duci și ceri ajutorul unei femei. O să fie nemiloasă, dar măcar știi că ai o analiză obiectivă a tot ce reprezinți. Au fost femei care m-au ajutat să mă maturizez, au fost femei pentru care mi-am dorit să fiu un bărbat mai bun și au fost femei care m-au încrâncenat să ies din lâncezeală, să nu-mi mai plâng de milă. O femeie puternică te face să te simți umil prin măreția ei.

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top