Now Reading
8 motive pentru a include cuburile de gheață în rutina ta de frumusețe

8 motive pentru a include cuburile de gheață în rutina ta de frumusețe

cuburi de gheata

Folosim zi de zi numeroase produse de îngrijire, urmăm o sumedenie de pași pentru o rutină adecvată, facem tratamente și tot ce este necesar pentru a arăta bine. Și da, toate acestea funcționează bine împreună. Dar atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție, poți la fel de bine să improvizezi și să te folosești de ce ai la îndemână.

Cum ar fi… de cuburile de gheață. Da, cuburile de gheață pot avea multe beneficii asupra tenului tău, fiind un truc la care poți recurge oricând ești pe fugă. De ce? Haide să aflăm.

Cuburile de gheață îi oferă pielii tale strălucire

Cu toții ne dorim o piele luminoasă, care pur și simplu radiază, iar un masaj de câteva secunde cu un cub de gheață pe față s-ar putea să te ajute să obții acest rezultat. Cum reușește acest lucru? Gheața stimulează vasele de sânge și îmbunătățește circulația. În acest fel, tenul capătă culoare și arată minunat!

Gheața ajută la absorția produselor de înfrumusețare

Este un truc vechi și foarte bun. Înainte de a aplica o cremă hidratantă sau un serum pe fața ta, masează pielea cu un cub de gheață. Vasele capilare se vor activa și vor avea tendința de a trage substanțele din cremă în interiorul pielii.

Cuburile de gheață ameliorează cearcănele…

Remediul în cazul cearcănelor este unul foarte simplu: fierbe într-o oală cu apă câteva petale de trandafiri zdrobite bine (ca să elimine uleiurile esențiale) și lasă vasul la răcit. Adaugă niște suc de castravete și pune amestecul în suportul pentru cuburile de gheață, la congelator. Folosește acest remediu în fiecare dimineață, cearcănele tale vor fi atenuate.

… dar și pungile de sub ochi

Acumulările excesive de lichid de sub ochi nu sunt plăcute pentru nimeni, așa că orice truc merită încercat pentru a le combate. Evident, primul meu sfat este cel legat de odihnă. Asigură-te că dormi 7-8 ore în fiecare noapte și că îți relaxezi ochii. Al doilea este să folosești, la nevoie, un cub de gheață pentru a masa zona de sub ochi. Umflăturile vor fi ameliorate.

Gheața calmează iritațiile și acneea

Dacă trebuie să ieși din casă, dar fața ta este copleșită de o erupție, lasă cuburile de gheață să acționeze magic asupra tenului. Gheața ajută la reducerea producției de sebum și la atenuarea inflamațiilor și a petelor roșii.

Gheața poate fi folosită pe post de primer

Înainte de a aplica fondul de ten, masează-ți fața cu un cub de gheață. Machiajul tău va fi unul fără cusur.

Gheața repară buzele crăpate

Suntem în plin sezon geros, așa că buzele tale vor fi afectate serios de vântul rece. Aplică un cub de gheață pe ele: acesta va reduce inflamația și va accelera vindecarea. Folosește, pe lângă gheață, și un balsam de buze ultra-hidratant.

See Also

Gheața reduce durerea de după pensat/epilat

Mm, da, două acțiuni necesare, dar care ne aduc aminte de fiecare dată de celebra vorbă din bătrâni: „baba suferă la frumusețe!” Dar asta nu înseamnă că trebuie să sufere prea mult. Cu ajutorul cuburilor de gheață, poți calma rapid roșeața și inflamația zonei pensate/epilate.

Tu au încercat vreodată să folosești gheața pe ten?

Foto: pixabay.com

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top