Now Reading
A venit toamna … ingrijeste-ti tenul cu enzime!

A venit toamna … ingrijeste-ti tenul cu enzime!

 

Pentru ca a trecut vara si nu ne mai expunem la soare, este moment in care va pot vorbi (scrie 🙂 ) despre un tratament pe care l-am testat la inceputul acestui an. Merg destul de rar la tratamente cosmetice, iar atunci cand incerc unul chiar imi doresc sa vad rezultate si consider ca multe alte femei sunt exact in aceeasi situatie.

Capacitatea de reinnoire a celulelor scade pe masura ce inaintam in varsta. Iata de ce este importanta realizarea unei exfolieri periodice pentru a mentine functia de protectie a stratului cornos si pentru a activa procesul de regenerare celulara.

A venit toamna … ingrijeste-ti tenul cu enzime

Tratamentul Enzymacid Ericson Laboratoire este o forma de exfoliere accelerata a pielii pe baza de 9 acizi. Este un peeling foarte eficient deoarece combina procedeul mecanic cu cel chimic.

“Acest tratament este potrivit tuturor tipurilor de ten, dar noi il recomandam mai ales atunci cand vrem sa imbunatatim aspectul unui ten tern, cu urme pigmentare, keratinizare in exces, cicatrici reziduale si riduri de suprafata”, spune Dana Mija, cosmetician Synergy Day Spa. “Efectuat in mod regulat, acest tratatment poate imbunatatii semnificativ tenul si poate constitui o completare perfecta a interventiilor estetice – medicale.”

See Also

Tratamentul Enzymacid dureaza o ora si jumatate, timp in care rasfatul este maxim. Procedurile sunt blande si placute, masajul dintre aplicarile substantelor este sen-za-ti-o-nal!

Eu mi-am dorit o piele mai fina, mai luminoasa si mai ferma. Si exact asta am obtinut!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top