Now Reading
Am încercat masajul facial sculptural și masajul bucal și uite ce am constat.

Am încercat masajul facial sculptural și masajul bucal și uite ce am constat.

Iei în considerare masajul facial sculptural și masajul bucal? Ești curioasă dacă merită și care sunt beneficiile? Atunci ai nimerit la locul potrivit. În această ”recenzie” personală, împărtășesc fotografii înainte și după și părerea mea sinceră despre masajul facial. Am povestit deseori că merg la masaj facial sculptural. Merg o dată pe lună … doar atâta am timp. Iar la început am făcut o ”cură” de 4 ședințe pe lună la Simona Grigorescu. Cum s-a simțit această terapie pe fața mea? Vă povestesc în acest articol. 

Ce este un masaj bucal?

Masajul bucal este o tehnică specifică care vizează buzele, zona inferioară a feței și zona maxilarului. Este o tehnică preventivă și corectivă care este unică, deoarece îmbină masajul sculptural facial cu un masaj intra-oral (efectuat în interiorul gurii). Masajul facial sculptural și masajul bucal stimulează circulația la nivelul feței, susținând reînnoirea celulara, producția de colagen, eliminând spasmele, tensiunea sau durerea la nivelul feței și blocajele.

Această tehnică acționează la nivelul tuturor mușchilor faciali, relaxează tensiunea musculară și drenează excesul de lichid care provoacă umflare.

Funcționează ca un „lifting natural” și este iubit de celebritățile de pe tot globul (de ex. J.Lo & Kate Moss), acest masaj facial extrem de specializat creează mușchi definiți și sculptați. Gândiți-vă la asta ca la o clasă de pilates pentru fața voastră. Exact așa cum corpul se poate remodela prin mișcare, fix la fel se întâmplă și cu musculatura feței.

Trebuie să aveți în vedere că masajul facial sculptural și intra-bucal este efectuat doar de tehnicieni cu un certificat care atestă pregătirea lor. Simona este cosmeticiană la bază, specialistă în tehnici non chirurgicale și are făcute cursuri de remodelare și sculptură facială. O găsiți AICI.

Cum decurge o ședință de masaj facial sculptural și masaj bucal.

Nu prea știam la ce să mă aștept prima oară când l-am încercat, dar o privire la rezultate și am spus că nu e de trecut cu privirea. Masajul complet durează aproximativ 60-90 de minute. Începe cu masajul spatelui și al zonei cervicale, deoarece acolo se acumulează multă tensiune, iar mușchii spatelui sunt în strânsă legătură cu cei ai feței. Am făcut acum ceva timp un video pe IG cu mișcări ale spatelui care acționează ca detensionare la nivelul feței. Apoi continuă cu fața și se concentrează pe mușchii expresiei faciale atât în ​​exteriorul feței, cât și în interiorul gurii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Argint (@silversonia)

Întregul masaj este realizat manual, fără mașini sau gadgeturi în afara unei pietre de gua sha și a unui instrument de cupping facial.

Probabil vă întrebați, doare? Iar răspunsul meu sincer este: da! Masajul sculptural este un masaj intens care uneori doare. Mai ales în zilele în care ești mai sensibilă. Iar cel intra bucal este cel mai dureros deoarece sunt prinși acei mușchi contractați.

Cum se lucrează în interiorul gurii? Cu mănuși cosmetice de unică folosință. Totul este curat și nu există vreun risc de a contracta vreo boală.

Experiența mea înseamnă de obicei aproximativ 40 de minute de masaj la exterior și aproximativ 15 minute de masaj în interiorul gurii. Recunosc că nu prea îmi place să am mâinile cuiva în gura mea. Dar cu siguranță nu este ceva îngrozitor. Este o senzație ciudată la început, dar m-am obișnuit repede și am simțit că tensiunea din maxilarul meu scade încet. Imediat după ce a făcut o parte, am remarcat rapid de cât de multă tensiune se eliberase. Așa că pentru rezultatele obținute, merită să suport un pic.

Beneficii cheie ale masajului facial sculptural și ale masajului bucal

Lifting facial fără intervenție chirurgicală. Masajul facial sculptural și masajul bucal oferă un efect comparabil cu operația estetică, fără a deteriora pielea și țesuturile faciale. Desigur, DACĂ este făcut cu consecvență.

Întinerirea feței fără injecții. Unele injecții (cum ar fi injecțiile cu toxină botulină) produc efect datorită atrofiei musculare și injectării sub piele a unor substanțe. Masajul facial sculptural nu este asociat cu terapia prin injectare.

Fitness pasiv pentru mușchii feței. Procedura de masaj facial sculptural antrenează mușchii feței. Mușchii capătă tonusul corect și rezistă efectelor gravitaționale.

See Also

Efect anti-stres. În timpul masajului, contracturile mușchilor faciali sunt eliminate, apare un sentiment de eliberare, pentru că emoțiile se reflectă și ele la nivelul feței. Oamenii de știință au demonstrat că atunci când îți schimbi expresiile faciale, starea ta de spirit se schimbă. Așadar prin masajul facial sculptural se elimină blocajele psiho-emoționale.

Drenaj limfatic și detoxifiere. Masajul de lifting declanșează procesele metabolice în piele și țesuturi ale feței. Substanțele nocive (toxinele) încep să fie eliminate mai repede din organism. Interesant este că acțiunea masajului nu se limitează la zona feței și decolteului – începe și detoxifierea întregului organism. De fiecare dată după acest masaj simt nevoia să urinez.

Curățarea și îmbunătățirea calității pielii feței. Datorită creșterii tonusului muscular, pielea feței devine netedă și suplă, ridurile și modificările legate de vârstă se estompează. Îndepărtarea substanțelor nocive ajută la curățarea pielii, așadar va fi sporită luminozitatea feței.

Postură îmbunătățită a feței. Contururile feței se păstrează mult timp și nu se lasă. Cadrul muscular de susținerea este întărit astfel încât să se obțină un efect natural de lifting.

Mare parte dintre aceste efecte se văd imediat după prima ședință. Dar pentru menținerea lor este necesar să se facă o cură intensă la început, apoi să se continue cu întreținere. Trebuie totuși să fim realiste. Minuni sunt doar acolo unde există disciplină.

Există contraindicații?

Desigur! Datorită naturii intense a acestui masaj, există unele situații de sănătate și factori de stil de viață în care nu este indicat. Aceste afecțiuni includ (dar nu se limitează la) hipertensiune arterială, epilepsie, tumori și cancere, probleme cardiace și afecțiuni tiroidiene. Acest tratament se recomandă abia la 5 săptămâni după injecțiile antirid și filler și la 3 luni după fire de lifting.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, atunci chiar mă bucur. Și m-aș bucura mai ales dacă ați decide să-l încercați pentru că sunt o susținătoare a păstrării frumuseții naturale.

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top