Now Reading
BEAUTY NEWS! Descopera aroma primului parfum Miu Miu

BEAUTY NEWS! Descopera aroma primului parfum Miu Miu

Toamna aceasta a adus multe lansari de parfumuri. Si cum nu exista ceva mai senzual decat o femeie care poarta un parfum care se armonizeaza perfect cu stilul si toata fiinta ei, este aproape imposibil sa nu-l gasesti pe cel cu care te identifici cel mai mult. Daca insa nu ai gasit pana acum aroma ta preferata, iti fac o propunere irezistibila. Primul parfum al casei italiene Miu Miu.

Un parfum nu poate spune tot ceea ce gandim, insa declanseaza emotii imediate si evoca amintiri. Pur si simplu il simtim. Insa cu Miu Miu nimic nu este ceea ce pare, deoarece granita dintre natural si artificial, fantezie si realitate, clasic si modern este mereu reinventata. Exista o nuanta jucausa in acest brand – surprinde asteptarile, le intrece. Astfel, primul parfum Miu Miu este asemenea unei himere – nu il poti include intr-o categorie pentru ca refuza acest lucru. Aroma este inedita – caracterul Miu Miu refuza in mod implicit banalul, obisnuitul, cliseul – deoarece calitatile pe care le evoca sunt unice: tineretea, feminitatea, libertatea si increderea pe care le simti atunci cand stii ce vrei.

Descopera aroma primului parfum Miu Miu

Miuccia Prada este o maestra a contradictiilor – combina obisnuitul cu eleganta pentru a crea ceva surprinzator. Contradictorie este si esenta acestui parfum. El imbina aromele florale si elegante de lacramioare, iasomie, trandafir cu notele ierboase. Combinatia delicata, ingenua este completata de tonurile lemnoase, profunde: lemn, piperul din Akigalawood, un extract de patchouli. Acesta aduce o nota de mister aromelor florale. Rezultatul pare firesc si cu un aer etern – nuante florale si lemnoase – insa in acelasi timp este si contemporan, inedit: foarte Miu Miu.

Foarte Miu Miu este si sticla in care vine parfumul: sticla de un bleu opac, care aminteste de materialul matlasat iconic pentru creatiile Miu Miu, are un guler alb – traditional si pop deopotriva. Discul rosu, translucid, confera un aer jucaus, grafic si completeaza nuanta flaconului. In ansamblu, efectul este feminin, tineresc, dar si de o eleganta usor exagerata.Descopera aroma primului parfum Miu Miu

See Also

Iar acestor descriei li se potriveste manusa imaginea acestui parfum, talentata actrita Stacey Martin: tanara, ultra-feminina si edgy deopotriva. 

Daca simti ca te potrivesti acestei descriei, atunci da o fuga in cea mai apropiata parfumerie si testeaza noul parfum. Ar putea fi exact ceea ce cautai! 🙂

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top