Now Reading
Ce fel de produse să alegi pentru machiajul la sală

Ce fel de produse să alegi pentru machiajul la sală

Sunt departe de a fi un fan al machiajului, nici măcar pe parcursul unei zile normale, cu întâlniri și ieșiri în oraș nu folosesc mai mult decât un fond de ten lichid, blush, rimel și un strop de gloss. Pentru că mă antrenez de regulă dimineață când față este ”prospăt trezită din somn”, simt câteodată nevoia să mă arăt într-o lumina mai bunicică 😀 . Obișnuiesc să îmi aplic o crema BB ușor pigmentată și un pic de culoare în obraji. Astfel am senzația că nu sunt chiar total descoperită în față celor cu care dau ochi în ochi.

Repet, fac chestia asta extrem de rar. Dar atunci țin cont de câteva reguli foarte importante pentru frumusețea tenului meu.

Din fericire există produse special gândite pentru machiajul la sală sau pur și simplu pentru femeile foarte active.

Iată de ce trebuie să ții cont atunci când alegi să te machiezi înainte de antrenament.

  • Fondul de ten trebuie să nu conțină ulei, pentru a da voie pielii să respire. Cremele de tip BB sunt ideale pentru aceste momente deoarece sunt foarte lejere.
  • Blush-ul ideal pentru un machiaj la sala trebuie să contină oxid de zinc. Acest ingredient îl face rezistent la apă.
  • Dacă exersezi în natură atunci poți folosi o crema cu protecție solară și cu pigment. Astfel vei fi în același timp protejată și vei avea un aspect fresh.
  • Poți ascunde și trata în același timp eventualele coșuri. Acidul salicilic este ingredientul necesar din concealer-ul tău perfect.
  • Dacă este necesar să-l ai pe gene, atunci rimelul pe care îl utilizezi trebuie să fie rezistent la apă.
  • Iar dacă vrei să dai buzelor tale un pic de culoare alege un gloss mat care pigmentează delicat buzele.
  • Imediat după antrenament, înainte că transpirația să se evapore și porii să se închidă, curată tenul cu șervețele anti-bacteriene speciale pentru față.
  • Dacă ai un ten cu probleme, cel mai bine este să vorbești înainte cu un dermatolog, care îți poate spune ce este mai bine pentru tine.

Să porți un pic de machiaj la sala, în timpul antrenamentului, nu este o tragedie, mai ales dacă te face să te simți mai bine în pielea ta și să ai mai multă încredere. Ar putea fi chiar cheia către un antrenament cât se poate de reușit.

Totuși ai grijă și nu exagera! Echilibrul este tot timpul soluția ideală!

See Also

Am făcut o selecție de produse de calitate, pe care le-am testat personal și care m-au mulțumit!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top