Now Reading
6 trucuri de beauty pentru momentele când ești pe fugă

6 trucuri de beauty pentru momentele când ești pe fugă

beauty

De câte ori nu ai apăsat butonul de snooze și ai mai dormit jumătate de oră, urmând apoi să pleci de-acasă pe fugă, pentru că nu mai aveai timp de nimic? Eu fac asta permanent… :)) Și exemplele de situații neprevăzute pot continua. M-am mai trezit în împrejurări pentru care simțeam că nu am fața pregătită. 😀 Eh, așa că astăzi am zis că e cazul să mă ocup de acest subiect și am pregătit niște #BeautyHacks pentru momentele în care te grăbești să ajungi undeva și nu ai timp să scoți tot arsenalul de produse.

Uită de pensule, bureței și alte dispozitive pe care trebuie să le folosești într-o anumită ordine.

Când te grăbești, nu prea îți permiți să pierzi vremea utilizând o pensulă de fond de ten, una de pudră, alte 20 pentru contouring și iluminare. Mergi pe cartea eficienței, folosește-ți degetele pentru primer, fond de ten, concealer. Să fim serioase, toate am început cu asta. E o metoda mult mai rapidă (nu-mi spune că nu pierzi minute bune căutând toate pensulele), iar produsele chiar se întind bine.

Încearcă un produs multifuncțional.

Un gloss roz sau într-o nuanță discretă de piersică poate funcționa excelent și ca blush și, de ce nu, ca fard de pleoape (mie îmi place efectul metalic pe care îl au în cazul machiajului ochilor). Sau folosește un BB cream care, pe lângă faptul că hidratează și protejează împotriva razelor UV, estompează și eventualele imperfecțiuni ale tenului.

Gloss Bomb, Universal Lip Luminizer, Fenty Beauty

Folosește un șampon uscat.

Dacă spălatul părului nu este o opțiune, apelează cu încredere la șamponul uscat. Te scapă în numai câteva minute de acel aspect de păr gras, uleios, care nu poate fi aranjat sub nicio formă.

Șampon uscat, Batiste

Folosește un spray pentru bucle.

Știi acel aspect dezordonat, dar în același timp extrem de chic pe care îl are părul tău după ce ieși din mare sau, în fine, din orice apă sărată? Dacă nu ai timp să te coafezi, dar vrei totuși să ai o apariție cool, ține aproape un spray pentru beach waves. Aplică-l pe lungimea părului înainte să ieși pe ușă, joacă-te puțin cu vârfurile ca să intre bine produsul și lasă-l să se usuce câteva minute. Vei avea niște beach waves pline de volum.

Surf Spray, Bumble & Bumble

Usucă-ți manichiura mai repede.

See Also

Nimic nu e mai enervant decât să îți faci manichiura și apoi să fii chemată undeva sau să fii nevoită să faci ceva când lacul de unghii încă nu s-a uscat. Se duce de izbeliște totul. Ca să accelerezi procesul de uscare a ojei, pune-ți mâinile pentru aproximativ un minut într-un bol cu apă rece (chiar foarte rece) imediat după ce ai aplicat lacul. E un truc care ajută destul de mult. Sau folosește un ulei sau un top coat special pentru uscarea ojei și vei rezolva problema în numai câteva secunde.

Ulei de uscare, Sephora

Folosește o mască pentru luminozitate.

Un ten frumos este un ten luminos. De aceea, eu încerc mereu să includ în rutina mea creme sau măști care ajută acest aspect. Aplicându-le în mod constant, vei avea mereu un ten frumos, pe care nici măcar nu vei mai vrea să-l acoperi cu zeci de straturi de machiaj. Însă dacă te ia pe nepregătite un eveniment, apelează cu încredere la o mască pentru un aspect fresh, un glow de invidiat.

Mască pentru luminozitate, Tony Moly

Foto: pixabay.com

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top