Now Reading
Cinci seriale pe care sa le urmaresti la sfârșitul verii

Cinci seriale pe care sa le urmaresti la sfârșitul verii

August(ul) e fierbinte și plin de aventuri. Căldura mare zăpăcește tot ce prinde, iar cei care și-au luat concediu profită de zilele însorite să plece departe de țară. Cei mai puțin norocoși, stau la adăpost de soarele dogoritor, dar nu (mai) știu ce seriale să urmărească. Ei bine, vă sar eu în ajutor.

Pregătiți? Motor, acțiune!

The Boys

Serialul acesta cuprinde două sezoane și este primul pe lista mea, ușor subiectivă, evident. Trebuie să-ți spun că mi-a captat atenția din primul minut, iar acest lucru se întâmplă din ce în ce mai rar. Pentru fanii serialului Supernatural, numele Eric Kripke sună cunoscut. Acesta este producătorul mega proiectului marca Amazon Prime, The Boys. Karl Urban, Antony Starr sau Jack Quaid s-ar putea să nu fie nume prea sugestive pentru tine, dar actorii care joacă în acest proiect își fac treaba excelent.

Despre ce e vorba fără să dau spoilere?

Ei bine, într-o lume distopică (ne cam place distopia în ultima vreme, nu?:))) supereroii sunt super răi și deținuți de corporații. Adevărul nu este cunoscut de public, așa că aceștia păcălesc oamenii fără rușine. Teme politice și sociale actuale sunt înserate isteț în acțiune, iar cele două sezoane de până acum sunt un rollercoaster de (super)emoții. 

YOU

Ce au în comun un psihopat cu serialul Gossip Girl? Aparent nimic și totuși, actorul Penn Badgley joacă rolul unui iubitor de cărți, obsedat și maniac, criminal în serie atractiv și simpatic. Un fel de Ted Bundy introvert care nu prea are noroc în amor. În fine, cu toții am avut neajunsurile noastre în iubire, dar nu ne-am apucat să obsedăm la infinit și apoi să măcelărim pe X și Y că nu ne vor. Dar hey, protagonistul nostru, Joe Goldberg își face treaba binișor și într-un fel aproape psihopat, dorim să-și găsească iubirea vieții.

Serialul îl poți urmări pe Netflix și are două sezoane.

Detectivii din Louisiana/ True Detective

Cred că deja știi că ce iese din studiourile HBO e aur curat. Unul dintre oamenii cei mai deștepți de la Hollywood este actorul Matthew McConaughey. Îmi place mult de el, iar în acest serial joacă alături de cel mai bun prieten, Woody Harrelson. De asemenea, întregul serial este produs de McConaughey. Scenariul pornește pe urmele unui criminal în serie din Louisiana în urma redeschiderii unui caz misterios de acum 17 ani. Jocul actorilor este fenomenal, acțiunea te prinde imediat, dialogurile sunt istețe și pline de nuanțe. Când crezi că ai înțeles ceva din jocul acesta de domino al celor două personaje principale, altceva te lovește în cap și trebuie să o iei de la zero. True Detective are trei sezoane, fiecare cu povestea și personajele lui.

Ozark

N-am cum să fiu obiectivă. Recunosc: Jason Bateman îmi place mult, de aceea am și insistat să urmăresc serialul. Și bine am făcut pentru că este foarte bine realizat, iar acțiunea te ține cu sufletul la gură. Seamănă mult cu Breaking Bad și știu că cititorii revistei sunt fani ai serialului. Totuși, nu te aștepta la un serial amuzant, chiar dacă joacă Bateman. Deși are ceva note umoristice, personajul Marty, consultant financiar și „spălător‟ de bani trebuie să facă orice îi stă în putere să-și protejeze familia de belele în care i-a băgat.

See Also

Banii murdari cer mereu tribut, iar noi, timp de trei sezoane, urmărim pas cu pas povestea unei familii care luptă pentru supraviețuire. Serialul e pe Netflix și merită fiecare minut.

Crima din Easttown

Dacă îți plac filmele polițiste, iată încă un motiv să comanzi o pizza delicioasă și să dai click repede repejor pe HBO GO. Kate Winslet este magistrală, într-un rol de fată dură. Eu o asociez cu blândețea, rafinamentul, dar în acest serial joacă rolul unei polițiste la vârsta mijlocie, proaspăt divorțată, dârză și al cărui fiu s-a sinucis. Pe lângă problemele de familie și emoțiile trăite de protagoniști, în orăselul singuratic apare o crimă care dă peste cap tot.

Tu ce seriale drăgute recomanzi pentru această perioadă? Lasă-le în comentarii ca lumea să se inspire.

Sursă foto: Pexels

***

View Comments (2)
  • Bună! Am văzut “Friends from college” și am leșinat de râs, “Blacklist”, “Fauda și hit and run”- toate trei israeliene și ne-amuzante dar intense, “Behind her eyes” – noir și interesant.
    Happy watching 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top