Now Reading
Conturi de Instagram magice care te pot sprijini în evoluția spirituală și cunoașterea personală

Conturi de Instagram magice care te pot sprijini în evoluția spirituală și cunoașterea personală

Ce conturi de Instagram urmărești? Și ce crezi despre evoluția spirituală? Consider că cel mai frumos dar pe care Dumnezeu ni l-a lăsat este curiozitatea. Aceasta ne face să vrem mai mult, mai bun, mai bine. Ne face capabili să creștem și să evoluăm într-un mod care ne explică la nivel subtil și personal scopul nostru pe pământ.

Astfel, mă bucur mult când întâlnesc în calea mea persoane care-i ajută pe alții să se cunoască într-un mod temeinic. De aceea, am realizat un scurt top de conturi de Instagram magice (așa cum îmi place să le numesc) care te pot sprijini în evoluția spirituală și cunoașterea personală. Ce zici, te interesează?

AstroLov Lavinia Badea

Mama a fost prima persoană care mi-a pus în mână un zodiac. Mi s-a părut fascinant și profund, de aceea, azi, după mult timp rămân la fel de loială astrologiei cum am fost învățată de mamă. Nu am aprofundat, dar mă ghidez din când în când după explicațiile astrologice caredin punctul meu de vedere este o adevărată știință, deși pare pentru mulți (necunoscători) o chestie superficială. Doar că, astrologia este matematică pură și o știință ezoterică extrem de profundă. De aceea, te invit să-i dai follow Lavinei și să asculți podcasturile sale foarte diverse, unde vei regăsi teme de numerologie, karmă, astrologie și soluții aplicabile pentru a debloca aspecte mai puțin plăcute din viața ta. 

Stefana Frew

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☽ (@stefi_frew)

O altă pagină frumoasă de Instagram este cea a Ștefanei Frew. O urmăresc constant întrucât rezonez foarte mult cu ceea ce povestește. Temele pe care le dezbate sunt variate, de la blocajele în relații (o temă de actualitate indiferent că formezi sau nu un cuplu ori te interesează să îmblânzești legătura dintre tine și părinți, frați sau un coleg de muncă), ce presupune divinul feminin/ divinul masculin, miracolul pântecului, narcisismul sau soluții clare pentru acele momente când simți că nu mai poți. Îmi place foarte mult Ștefana pentru că vorbește pe limba tuturor, extrem de logic și mereu vine cu câte o soluție la temele dezbătute pe pagină.

Bianca Brighilă

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Numerolog (@biancabrighila)

Se pare că numerele sunt vibrații energetice precis modulate, iar cine înțelege numerologia are șanse enorme de a înțelege sensul unui destin, al unei vieții. Numerologia este o știință spectaculoasă, și crezi sau nu, extrem de exactă, care contribuie la evoluția spirituală. Dacă ești curioasă să aflii mai multe despre numerologie sau să-ți realizezi numerograma personală atunci “dă cu seen” pe contul Biancăi. O să-ți placă abundența de informații și teme provocatoare pe care majoritate postărilor sale le aduc în prim-plan. Dacă dorești să cunoști subtilul precis, să spun așa, numerologia este o artă care te poate îndruma în acest sens.

Andreea Manea (tainele_tarotului)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Manea (@andreea_manea_09)

Pe Andreea o cunosc de mulți ani, de când lucram împreună în agenție. Este un suflet profund, liber și care iubește realmente oamenii. De ceva timp a deschis pagina tainele_tarotului, dorind să împărtășească cu ceilalți tainele și cunoștințele pe care le-a aflat în ani de dezvoltare personală. De curând, a organizat primul său atelier despre activarea intuiției folosind cardurile oracol, și deși, nu am fost acolo, crede-mă pe cuvânt, Andreea este omul acela empatic, călduros, al cărui suflet te cheamă cu bucurie să te înțelegi sau măcar să încerci. Așa că, aruncă o privirepe pagina ei de Instagram, mai ales dacă simți că arcanele îți pot fi călăuze în provocarea vieții.

Venus In Retrograde (Clarisse Monahan)

Dacă treci oceanul s-ar putea să dai de Venus în retrograd. Parcă de asta se ocupa Mercur sau toate planetele retrogradează mai devreme sau mai târziu?!? Clarisee Monahan se recomandă ca astrolog, pasionat de astrocartografie. Da, și zodiile au geografia lor, iar treaba asta m-a fascinat, astfel că am săpat după informație și am găsit-o pe Clarisse. Aceasta colaborează cu revista Marie Claire și a cunoscut recunoaștere datorită filosofiei personale în ceea ce privește astrologia. Ea este convinsă că atâta timp cât îți cunoști harta astrală, poți să o influențezi “mișcând” de zonele vulnerabile, sau din contră de cele forte.

witches.of.insta

Nu, nu te speria pentru că nu te îndemn să faci vrăji la miez de noapte, lângă o apă curgătoare:)) Dar dacă crezi în intuiția feminină și înțelegi cât de important este să te contectezi la sinele interior (care poate fi o adevărată călătorie aventuroasă) atunci urmărește pagina Modern Witchcraft sau Witches of Insta.

Dacă și tu ai recomandări de conturi interesante pe Instagram despre evoluția spirituală și dezvoltare personală din România, te rog să le menționezi, deoarece oamenii în căutare de lumină trebuie să fie cunoscuți lumii!

Sursă foto: Unsplash.com

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top