Now Reading
Cum ar fi sa primesti cele mai frumoase cadouri de Craciun? De nepretuit! (P)

Cum ar fi sa primesti cele mai frumoase cadouri de Craciun? De nepretuit! (P)

Când mă gândesc că mai sunt doar două săptămâni până la Crăciun, mă iau fiorii. Când a trecut și anul ăsta? În fine, revin la Crăciun. Mă enervează tare să cumpăr cadouri pe ultima sută de metri, să mă înghesui, să stau prea mult timp la cozi ca să plătesc. Am zis să rezolv problema din timp și eficient. Mastercard m-a ajutat. Cum? Află mai jos!

Anul acesta este a 8-a ediție a programului Premium & Business care numără peste 120 de parteneri și mai mult de 300 de locații premium, pe gustul și interesul fiecăruia: fashion și accesorii, gourmet, călătorii, beauty, cadouri, decorațiuni, business și dezvoltare personală. Nu-mi pare să lipsească ceva din listă.

Acest program se adresează unei categorii premium de deținători de carduri Mastercard (carduri Gold, Platinum, World, World EliteTM, Business sau Corporate Mastercard® emise în România). Aceștia pot beneficia de ofertele speciale la comercianții care fac parte din program. Easy as that!

Mi s-a părut o ocazie numai bună să dau curs invitației de a testa pe propria-mi piele ce oferă acest program. Practică cum mă știi, m-am gândit să aleg comercianți care îmi plac și care sunt oarecum grupați în aceeași zonă. Credeam că nu-mi va fi așa simplu dar i-am găsit, pe Calea Victoriei. Am avut noroc și de o zi însorită, așa că a fost o mai mare plăcere să mă plimb de la un magazin la altul, să mă delectez cu obiecte frumoase, în locuri frumoase, să fiu întâmpinată cu zâmbete.

Prima oprire pe care am făcut-o a fost la magazinul Burberry, acest brand englezesc inovator care datează din 1856, cred că nu mai necesită vreo descriere. M-am gândit că aici aș putea găsi ceva drăguț pentru soțul și copiii mei. Ceea ce s-a și întâmplat. O nouă cămașă albă din poplin este tot timpul bine venită în garderoba unui bărbat. Iar pentru băieți am ales câte un tricou comod, din bumbac moale. La casă am beneficiat de o reducere de 10% prin programul Premium & Business de la Mastercard. Bun!

Am plecat mai departe, agale, pe lângă Biserica Albă pentru că voiam neapărat să văd colecția nouă Gucci. Pe 28 decembrie este ziua mea de naștere și după cum probabil că îți imaginezi, cadoul se însumează cu cel de Crăciun. Partea bună este că el poate fi mai substanțial. 🙂 Mi-a cam căzut cu tronc geanta (ca să fiu sinceră ar fi mai multe 🙂 ) din imaginea de mai jos. E superbă, nu-i așa? Și știu exact la ce aș putea să o port. Iar Mastercard îmi oferă prin programul Premium & Business 5% reducere la orice achiziții în magazin.

Atâtea lucruri frumoase m-au emoționat 🙂 și mi-a scăzut glicemia. Iar mie când mi-e foame, e bine să nu-mi stai în cale. Doar ce-am aruncat ochii pe geam, am zărit hotelul Radisson Blu. Dintre cele cinci restaurante din incinta lui, m-am oprit la Prime Steak & Seafood pentru că și el face parte din programul despre care vorbim. Deoarece am ales să iau prânzul, nu a fost necesar să fac o rezervare.

Lucrurile stau însă diferit pentru cină. Ar fi bine să suni înainte, dacă vrei să savurezi o vrăbioară maturată, producție românească pe care să o alături unuia dintre vinurile atent selectate din superba cramă a restaurantului. Am savurat o oră minunată de liniște, niște creveți sotați, un mușchi de vită Black Angus iar reducerea de 15% la nota de plată a fost bomboana de pe tort!

Și pentru că eram pe Calea Victoriei, mi-am amintit de prietenii mei de la FREYWILLE, casa vieneză de bijuterii artistice din email, despre care am scris de multe ori. Iubesc modelele cu picturi ale lui Klimt sau Hundertwasser, așa că este de fiecare dată o plăcere să le trec pragul.

Cât timp am savurat o cafea din ceașca semnată, evident, tot FREYWILLE, am vrut să văd eșarfe colorate. Cred că o eșarfă poate fi un cadou inspirat pentru orice femeie (aviz amatorilor care nu știu ce să ofere). Prin programul Premium & Business de la Mastercard, clienții beneficiază de 5% reducere pentru orice produs achiziționat.

See Also

Apoi m-am urcat în mașină cu gândul de a merge spre casă, dar în cale mi-a ieșit florăria Floria din Dorobanți. Ai văzut vreodată cum arată o #OazaUrbana? Dacă nu, te rog eu frumos, fă-le o vizită. Nu o să-ți mai vină să pleci, atât de frumos și de bun gust este tot ceea ce realizează oamenii ăștia.

Bradul de Crăciun este cumpărat, la fel și globurile pe care vreau să le folosesc anul acesta, dar de coronița pentru masa festivă nu mai am timp să mă ocup. Așa că m-am gândit să cumpăr una. Partea mai dificilă a fost alegerea ei. Pentru că toate erau de vis. Partea ușoară a fost plata, la care am beneficiat de 8% discount cu Mastercard. Dacă ai vrea și tu dar nu ai timp să ajungi în rețeaua de magazine, poți comanda minunății marca Floria de pe platforma online www.floria.ro

După o astfel de zi zâmbetul de pe chipul meu nu s-a șters până ce am adormit. 🙂

Ai și tu timp să te bucuri de programul Premium & Business de la Mastercard până pe 31 decembrie 2017.

Enjoy and Merry Christmas!

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top