Now Reading
Cum ne îmbrăcăm la toamnă. Rafinamentul milanez al noului sezon toamnă-iarnă 2023/24. Partea a 2a.

Cum ne îmbrăcăm la toamnă. Rafinamentul milanez al noului sezon toamnă-iarnă 2023/24. Partea a 2a.

Continui aici a doua parte a subiectului despre cum ne vom îmbrăca la toamnă. Nu este despre trenduri, ci despre inspirație. Rafinamentul milanez este pentru mine un reper în ceea ce înseamnă modă. M-aș îmbrăca doar de la aceste branduri și aș fi foarte fericită. 🙂 Sper să îți placă selecția mea. 

ALBERTA FERRETTI

Este multă eleganță în această colecție, rochii de seară, siluete lungi și subțiri. Pata de culoare este un burgundy foarte fain, care personal îmi place. Și ceea ce am mai observat și mi-a plăcut sunt piesele de catifea, eu nefiind o mare fană a catifelei pe care o consider riscantă. Dar aici, îmi place!

ETRO

Am fost dintotdeauna fascinată de printuri și, mai ales, de arta de a le suprapune. Pentru că nu orice print merge cu altul. În cazul de față inspirația poate să fie transpusă în practică cu un șal mare colorat peste un palton sau o rochie lungă cu imprimeu.

No.21

Aparent simplu, senzual într-un mod subtil, clasic cu ceva actual. Gri, gri cu negru (superbă combinație), negru cu detalii albe … Șiragurile lungi de perle albe, dresul negru transparent. Totul parcă dintr-un film retro.

FENDI

Îmi place Fendi mult de tot. Este simplu dar sofisticat. Și destul de greu de imitat. Unde găsim noi rochii simple din piele moale? 🙂 Dar putem să ne inspirăm din rochiile lungi de tricot combinate cu cizme, combinațiile de culori bleu cu maro, bleu cu gri.

 

See Also

Vă plac?

Mă opresc aici cu inspirația din rafinamentul milanez pentru toamna aceasta. Mă uit la propunerile de la New York și dacă mi se pa interesante, voi reveni! 🙂

***

Dacă ți-a plăcut acest articol și dacă simți că ceea ce găsești pe doer.ro îți este de folos, atunci te rog să te abonezi la NEWSLETTER-ul meu. Îți va plăcea. Promit! 🙂

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top