Now Reading
Cum poți avea o atmosferă de primăvară la tine acasă

Cum poți avea o atmosferă de primăvară la tine acasă

Aș vrea să spun că primăvara a venit în sfârșit așa cum trebuie, dar vremea asta e atât de haotică, încât cine știe cum se schimbă mâine, motiv pentru care încă nu o să dau un verdict. În schimb, o să vă spun că îmi place tare mult primăvara din acest moment, cu temperaturi nici prea, prea, nici foarte, foarte. Cu pomi înfloriți și zile cu soare. Și din ceee în ce mai mult verde. Ador toate aceste schimbări și încerc, pe cât posibil, să le implementez și la mine acasă.

Îmi plac spațiile care au un aer primăvăratic, așa că am făcut o schiță, am studiat puțin oferta magazinelor online (dacă voi avea timp – și tare îmi doresc – le voi lua la pas și pe cele fizice) și am pus la cale un scurt ghid pentru cei care, la fel ca mine, vor să aducă primăvara și în propria lor casă.

Pasul 1: fă ordine și curățenie!

Știi cum se spune, curățenia de primăvară e sfântă! Așa că e cel mai bun moment să scapi de toate lucrurile inutile de care nu ai nevoie. Ai aici un plan, bazat pe o formulă a unor americani, pentru a scăpa de lucrurile pe care nu le mai folosești fără regrete. După ce ai eliminat surplusul și ai făcut curățenie, trecem la detalii.

Pasul 2: decorează-ți casa cu mai multe plante!

Florile de primăvară (frezii, lalele) arată grozav în vaze, însă, din păcate, nu țin foarte mult. Ca să ai tot timpul casa plină de verde, alege-le pe cele de apartament. Orhidee, azalee, bonsai, lista poate continua. Iar dacă ai timp și chef, „bricolează” un terrarium cu plante suculente. Sunt foarte ușor de îngrijit și arată minunat! Îți arăt cum poți face și tu un terrarium chiar aici!

Pasul 3: adu mai multă culoare în casa ta.

Mie îmi plac mult pastelurile, așa că încerc să mă joc cu tonurile de albastru, să creez imaginea de cer senin, de roz pudrat, nuanța florilor din copaci, de verde și galben – o combinație de culori foarte la modă și care dau tare bine în interior. Și nici nu trebuie să faci cine știe ce schimbări, trebuie doar să aduci câteva mici accente de culoare în zonele cheie ale casei.

 

Vază rotundă de sticlă, H&M Home

See Also

Pătură, Zara Home
Husă de pernă, H&M Home
Noptieră, JYSK

Afiș, IKEA

Lumânare parfumată, H&M Home
Covor colorat, cu imprimeuri geometrice

Foto: Unsplash, PIXABAY

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top