Now Reading
Demachiant natural făcut acasă [tutorial video]

Demachiant natural făcut acasă [tutorial video]

De când am început să-mi îndrept atenția într-o mare măsură către obiceiuri cosmetice cât mai naturale, am schimbat total cel mai important pas al îngrijirii tenului meu: demachierea. Să vă spun cum. Păi folosesc în proporție de 90% un demachiant natural: uleiul de cocos. Iar rezultatul este WOW!

Deseori mi s-a întâmplat ca în urma demachierii cu produse nepotrivite tenului meu, să mă irit, să mă usture ochii, să fie necesar să insist (nu toate demachiantele sunt eficiente din prima). Și la un moment dat am citit despre beneficiile uluitoare ale uleiului de cocos. În plus, foarte multă lume îl lăuda la greu. Așa că m-am decis să îl testez. Și am fost cucerită din prima.

Cu doar o singură dischetă demachiantă am reușit să înlătur absolut tot fardul de ochi. Chiar și pe cel rezistent la apă. Un borcan de ulei de cocos organic costă aproximativ 35 de lei și mă ține vreo 3 luni. Poate chiar mai mult. Așa că este o variantă eficientă din toate punctele de vedere.

Dar mai există și alte metode de a folosi un demachiant natural făcut acasă.

Ulei – eu prefer uleiul de măsline care nu este foarte gras. Și este probabil cel mai simplu și la îndemână mod de a te demachia. Poți folosi însă și ulei de ricin, de avocado sau de nuci (acestea sunt mai dense). Sau poți combina de exemplu pe cel de măsline cu unul mai gras. Poți utiliza cotonete demachiante uscate sau le poti înmuia în apă călduță apoi storci excesul.

Apă de trandafiri – după ce înlătur mare parte din machiaj, folosesc apa de trandafiri pentru a elimina orice rest de machiaj și impurități. Miroase și se simte senzațional. Înlocuiește cu succes apa micelară.

See Also

Vei vedea că după doar câteva zile de folosit aceste metode, tenul tău va fi mult mai luminos, mai hidratat și, cel mai important, nu îți vor mai apărea coșuri. Nici măcar în perioada premenstruală.

Iar recent am mai inclus în rutina mea de curățare a tenului peria Philips Visa Pure Advanced, despre care însă vă voi povesti cât de curând!

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top