Now Reading
Epilarea definitiva laser pe tenul bronzat – un mit devenit realitate

Epilarea definitiva laser pe tenul bronzat – un mit devenit realitate

Bronzul este fara doar si poate accesoriul nelipsit din bagajul de vacanta, dar in acelasi timp si pielea catifelata si plina de luciu. Daca te-ai saturat sa-ti mai agresezi pielea in fiecare luna prin epilare cu ceara sau lama, afla ca tehnologia laser a ajuns acum la performanta de a putea fi folosita chiar si pe pielea inchisa la culoare prin adaugarea unor dispozitive de racire a pielii si utilizarea laserelor cu lungime de unda mai lungi, care demonteaza odata pentru totdeauna mitul conform caruia nu se poate realiza epilare definitiva pe pielea bronzata datorita riscurilor de ardere si hiperpigmentare. Cele mai eficiente, rapide si sigure aparate de epilare definitiva laser Cyosure, lider mondial in aparatura medicala, recunoscut international ca varf de performanta se afla acum la dispozitia romancelor.

Cum functioneaza epilarea definitiva cu laser

In timpul unei sedinte de epilare cu laser, pielea absoarbe o parte din energia laser inainte ca aceasta sa ajunga la foliculii de par, iar aceasta cantitate este data de culoarea pielii. Astfel, pielea bronzata va absorbi o energie in exces si exista riscul de a se arde sau decolara. Noile tehnologii laser au reusit insa sa dezvolte sisteme de protectie care permit racirea pielii, la cateva grade, pe toata durata tratamentului, dar si dupa terminarea acestuia, astfel incat intreaga interventie devine nu doar posibila, dar si mai putin dureroasa.

Ce lasere folosesc clinicile din Miami sau LA, acolo unde soarele dogoreste 6 luni din an? Despre care dintre ele se vorbeste la superlativ la congresele medicale? Racirea pielii cu Zimmer concomitent cu aplicarea luminii laser confera cea mai eficienta protectie si cel mai ridicat confort pentru pacient, iar lungimile de unda ale luminii diferite asigura penetrarea la diferite profunzimi in piele. In plus acest laser este special si pentru tratarea pielii bronzate, in timpul verii, in conditii de siguranta si eficacitate, precum si tratarea tipurilor de piele mai inchise la culoare, gratie parametrilor care pot fi reglati pentru a acomoda toate tipurile de grosime si culoare ale firelor de par, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.

Persoanele care au pielea mai inchisa la culoare trebuie sa fie constienti ca epilarea cu laserul va necesita mai multe sedinte pentru a se ajunge la rezultatele dorite.

Soarele inchide culoarea pielii, dandu-i o mai mare concentratie de melanina, ce absoarbe lumina si o transforma in caldura. Cu cat exista mai multe melanina, cu atat tratamentul trebuie facut cu o intensitate mai joasa. De aceea cei care au pielea mai inchisa la culoare trebuie sa fie constienti ca epilarea cu laserul va fi mult mai conservatoare si deci va necesita mai multe sedinte pentru a se ajunge la rezultatele dorite.

Epilare definitiva laser pe tenul bronzat - un mit devenit realitate

Laserul Cynosure este un aparat versatil, care utilizeaza lasere cu doua lungimi de unda pentru proceduri eficiente atat in cazul pielii de culoare inchisa, cat si pentru cea mai deschisa la culoare. Acest fapt sporeste confortul pacientului si eficienta tratamentului prin capacitatea de a comuta intre cele doua tipuri de lasere care face intregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizeaza epilarea definitiva. Astfel prin utilizarea celei de-a doua lungimi de unda se poate elimina parului nedorit in cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai inchisa. Combinatia dintre racirea cu Zimmer si lungimea de unda vor da cele mai bune rezultate pentru pielea bronzata, de aceea este foarte important sa te informezi asupra tehnologiei cu care ti se va face epilarea si sa te asiguri ca persoana care face tratamentul este un expert in domeniu.

See Also

Daca tocmai ai realizat un tratament de epilare definitiva si vrei sa mergi la mare sa te bronzezi ar fi bine sa utilizezi protectia solara sau sa stai mai mult sub umbrela, macar 7 zile dupa efectuarea tratamentului. Dupa aceasta perioada se recomanda SPF 30.

Despre Coquette Beauty Clinique

Coquette Beauty Clinique si-a asumat inca de la deschiderea primei clinici, in anul 2003, statutul de clinica monospecializata in tratamentul de epilare definitiva si de promotor si educator al acestei proceduri. Cu patru clinici proprii in Bucuresti, Cluj, Brasov si Constanta, Coquette ofera servicii identice in toate cele patru locatii, sub egida protocolului specialistului recunoscut in epilarea definitiva. Desi investeste continuu in echipamente laser de exceptie, Coquette isi pastreaza preturile avantajoase consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.

Pentru mai multe informatii, accesati www.coquette.ro si www.epilare-definitiva.ro.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top