Now Reading
Filme de neratat, recomandate de voi!

Filme de neratat, recomandate de voi!

Am făcut un poll pe Instagram în urmă cu câteva săptămâni, în care vă rugam să îmi spuneți ce ați pune voi pe o listă cu filme de neratat, filme pe care poate ar trebui să le vedem ca parte din cultura noastră generală.

S-au adunat multe răspunsuri, pe care am primit că le voi împărtăși cu voi, ca să avem cu toții inspirație atunci când nu mai știm la ce să ne uităm. Filmele ne pot spune multe despre o cultură. Ne pot spune despre trecut, prezent și poate chiar să prezică viitorul. Ele pot reflecta valori și convingeri. Filmele sunt, într-un fel, un mod de a ne arăta lumii. Filmele ne ajută să ne dăm un nume și un loc în lume. Ne inspiră.

De asemenea, aceste lucrări filmate într-o anumită țară pot reprezenta individul și realitățile trăite ale acestuia. Mai mult decât atât, ele pot fi părți captivante ale artei care expun cele mai importante elemente ale unei anumite națiuni sau oameni din națiune care pot fi necunoscute unui străin. De fapt, orice film, indiferent dacă este produs de o mega-corporație de la Hollywood sau de un grup independent cu un buget relativ mic, va prezenta cu siguranță o perspectivă asupra valorilor culturale și a punctelor de vedere ale realizatorilor de film, precum și a zonelor de interes care le sunt cele mai comune.

Gata cu teoria, să vedem filme. Și, desigur, mai puteți oferi exemple de filme de neratat, în secțiune de comentarii. Vă mulțumesc în numele comunității #doer 🙂

Și în caz că mai vreți, să știți că mai am o listă cu filme de Crăciun cu ajutorul cărora să intrați în atmosfera de sărbătoare!

See Also

***

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top