Now Reading
Houston, avem o problemă! Soluții pentru probleme de frumusețe frustrante și nu numai.

Houston, avem o problemă! Soluții pentru probleme de frumusețe frustrante și nu numai.

Universul feminin este fascinant! Dar chiar și în toată perfecțiunea lui tot se mai întâmplă să apară probleme de frumusețe frustrante. Care au nevoie de rezolvare! Există întotdeauna acea problemă în rutina mea de îngrijire a pielii, a părului sau a machiajului care ar avea nevoie de un produs țintit. Și sunt sigură că și tu vei identifica în problemele expuse de mine ceva familiar. Lista de produse eficiente pe care am alcătuit-o astăzi te va face să realizezi că toate acele probleme frustrante de frumusețe sunt de fapt rezolvabile.

PĂR DETERIORAT

Deteriorarea părului înseamnă mai mult decât vârfuri despicate. Părul extrem de deteriorat are fisuri în stratul exterior (cuticulă). Odată ce cuticula se ridică (se deschide), părul este expus riscului de deteriorare și rupere ulterioară. De asemenea, poate părea tern și fără viață sau explodat și poate fi dificil de aranjat. Toate aceste efecte apar din cauza tratamentelor chimice, utilizării intense a unor dispozitive de coafat cu încălzire care nu sunt nici de calitate, a expunerii la soare, a utilizării unor produse nepotrivite și a amânării vizitei la coafor pentru a tăia vârfurile.

Singurul remediu real pentru părul deteriorat, una dintre cele mai cunoscute probleme de frumusețe frustrante, este timpul, o pereche de foarfece și luarea de măsuri pentru a preveni noi daune. Dar nu vă pierdeți speranța, cu îngrijirea adecvată a părului și câteva tratamente țintite, puteți ajuta la refacerea cuticulei exterioare și puteți începe să vă îmbunătățiți aspectul și textura părului.

Părul nesănătos dă un aspect neîngrijit. Așa că în opinia mea nicio femeie nu ar trebui să stea cu părul deteriorat așa că mai jos vă las produse de păr care funcționează pentru repararea părului deteriorat.

Gama System Professional folosește știința de ultimă generație pentru a oferi cele mai bune produse de îngrijire care transformă părul. Este chiar o experiență senzorială de lux cu formule de înaltă performanță.

Prin această gamă specialiștii au combinat cercetarea științifică cu tehnologiile de ultimă generație pentru a-i oferi părului soluția perfectă în materie de hidratare și îngrijire. Compoziția gamei oferă sisteme personalizate de îngrijire, flexibile, care acoperă nevoile tuturor tipurilor de păr.

Chiar vă invit să intrați pe site-ul brandului și să faceți Quiz-ul care vă indică produsele potrivite părului vostru.

Așadar, pentru o îngrijire corespunzătoare a părului, cu ingrediente atent selecționate, gama System Professional te ajută să obții un păr mai moale, mai mătăsos și mai hidratat de la doar câteva utilizări.

RIDURI, PORI MĂRIȚI, OCHI OBOSIȚI

Am enumerat aici mai multe probleme deoarece toate aceste probleme de frumusețe frustrante își pot găsi rezolvarea cu ajutorul unui singur brand: REMESCAR. Remescar oferă o soluție pentru imperfecțiuni specifice, vizibile ale pielii, prin rezolvarea imperfecțiunilor vizibile instantaneu. Iar toate aceste rezultate sunt obținute în urma unor studii și măsurători.

În plus, Remescar oferă și o serie de produse de rutină care consolidează efectul produselor instantanee. Vă invit să le testați cu încredere. Sunt nemaipomenite!

 

SĂNĂTATEA INTIMĂ

Poate că acest capitol nu este direct din zona frumuseții dar eu consider că este din zona îngrijirii feminine pure.

EVA INTIMA reprezintă cea mai completă gamă pentru îngrijirea zonei intime a femeilor, concepută cu ingrediente de origine naturală și cu un mod de acțiune natural. Oferă soluții accesibile și eficiente pentru nevoile fiecărei femei, permițându-i să își trăiască viața la maxim. 9 game de produse, peste 40 de produse pentru toate nevoile zonei intime, cu ingrediente cu grad de puritate farmaceutică, fără hormoni, coloranți sau parfumuri artificiale. Cele mai multe dintre ele sunt certificate ca dispozitive medicale (ΙΙα).

Așa cum menționam, un aspect foarte important la aceste produse îl reprezintă formulele care se bazează pe ingrediente de origine naturală și pe un mod natural de acțiune, selectate pentru eficacitatea și siguranța lor în îngrijirea intimă a femeilor.

 • Ingrediente naturale: prezente în mod natural în corpul feminin (lactobacili, acid hialuronic, colagen, glicocen sau ingrediente care acționează natural)
 • Ingrediente naturale: extracte de plante tradiționale (mușețel, aloe, cimbru, salvie etc.), fitoestrogen.
 • Vitamine cu eficacitate demonstrată (Vitamina C, E, pro-vitamina B5)
 • Fiecare problemă din zona sensibilă este unică și trebuie abordată într-o manieră specifică și complexă. Următoarele combinații de produse abordează cele mai frecvente nevoi ale zonei sensibile feminine.

De când am descoperit produsele Eva Intima efectiv nu-mi lipsesc din casă. Le iubesc! Și sunt sigură că și pe tine te vor cuceri. 🙂

PETE PIGMENTARE

Personal nu am această problemă, dar știu foarte multe femei care se plâng că în perioada verii se confruntă cu acele pete maronii inestetice. Ce se poate face

DUOLYS.CE ser intensiv antioxidant de la ACM a fost creat ca să combată simultan toate semnele îmbătrânirii pielii: ridurile și liniile fine, pierderea fermității, petele brune și lipsa de strălucire. Vitamina C pură, cu o concentrație de 15%, blochează acțiunea radicalilor liberi, intensifică producția de colagen și redă tenului strălucirea. Pentru a-și păstra stabilitatea, vitamina C este izolată într-un compartiment de protecție. Fiecare ingredient activ își exercită astfel acțiunea anti-îmbătrânire asupra pielii de pe față, gât și decolteu, păstrându-și în același timp delicatețea în cazul pielii fragilizate. Tenul este uniformizat și luminos, ridurile se estompează, iar fața își recapătă frumusețea.

CELULITA ȘI RETENȚIA DE APĂ

Cred că nu există femei care să nu se fi confruntat măcar o dată în viață cu celulita sau cu retenția de apă. Celulita poate afecta atât bărbații, cât și femeile, dar este mai frecventă la femei, din cauza distribuțiilor diferite de grăsime, mușchi și țesut conjunctiv. Între 80 și 90% dintre femei se pot confrunta cu celulita la un moment dat în viața lor. Desigur, hormonii sunt de multe ori vinovați de apariția acestor probleme de frumusețe frustrante, dar uneori și stilul de viață cauzează apariția celulitei.

De la mine nu veți auzi vreodată că veți slăbi sau că vă va dispărea celulita doar cu ajutorul unor creme sau cu tratamente corporale. De slăbit se slăbește prin reducerea calității de alimente consumate, prin atenția la calitatea mâncării din farfurie și prin sport.  EXACT ÎN ACEASTĂ ORDINE. Produsele și tratamentele vin să susțină în exterior niște eforturi făcute din interior.

Acestea fiind spuse clar, dați-mi voie să vă recomand cu încredere gama COLLISTAR. Toate produsele lor sunt foarte bune și oferă rezultate vizibile. Le folosesc de mult și au fost cam singurele care de-a lungul timpului m-au convins că își merită banii.

Collistar este un brand italian, care a reușit să își schimbe domeniul de activitate de la o divizie cosmetică farmaceutică, la una de frumusețe. Succesul brandului a fost confirmat încă o dată prin obținerea unei poziții de lider de market la nivel statului italian. Acest status s-a păstrat timp de 16 ani, fiind încă o dovadă a filozofiei pe care compania a ales să le păstreze: inovarea și pasiunea pentru beauty.

Produsele din categoria destinată problemelor pielii au fost create pentru a drena și a elimina apa de la nivelul pielii, dar și hrăni și energiza celulele. Tehnologia Slim-Drone® se regăsește ca element principal, iar utilizarea zilnică este posibilă datorită ingredientelor de cea mai bună calitate.

DISCONFORT VAGINAL

Poate că nu ați fi introdus acest subiect la categoria ”frumusețe”, dar aș merge pe un fir logic și aș zice că starea emoțională joacă un rol cheie în generarea dorinței și a satisfacției sexuale, menținerea sănătoasă a zonei genitale (vulvovaginale), este esențială și în strânsă legătură cu satisfacția și plăcerea sexuală. Și știm bine cât de femei ne simțim atunci când suntem împlinite în viața intimă. IAr această satisfacție radiază prin porii noștri. 🙂

Dar există momente în viața femeii când lucrurile nu funcționează ca la carte. Stresul, perioada după naștere tratamentul cu antidepresive, utilizarea îndelungată a contraceptivelor, modificările hormonale cauzate de înaintarea în vârstă, modificările de greutate, mai exact îngrăşarea sau pierderea bruscă a kilogramelor, toate acestea contribuie la un disconfort intim care ne încurcă. Asta se traduce prin:

 • scăderea generalizată a lubrifierii (vaginală, uscăciune a tenului, ochilor, gurii etc.)
 • reducerea grosimii și elasticității pereților vaginali și a labiilor

Rezultatul: lipsa chefului pentru sex. De ce am accepta această situație, mai ales când suntem tinere și chiar trebuie să ne bucurăm de acest aspect plăcut al vieții? Soluții există!!!

LIBIFEME este soluția pentru o viață intimă sănătoasă și luminoasă! :)Special conceput pentru femeile care se confruntă cu mai puțină plăcere sau chiar de loc în timpul actului sexual, din cauza lubrifierii vaginale reduse sau chiar lipsa acesteia.

See Also

Tabletele LIBIFEME® îmbunătățesc fluxul sanguin și sensibilitatea în zona genitală, crescând astfel senzația de plăcere. Și totul are la bază ingrediente naturale!

 • Extract de asafoetida (Ferula asafoetida L.)
 • Extract de Capere (Capparis spinosa L.)
 • Vitamina C (L-Acid ascorbic) – 100% *
 • Vitamina E (a-tocopherol) – 100% *
  * VNR: valoare nutrițională de referință

ASAFOETIDA (Ferula asafoetida L.)

Asafoetida, plantă cunoscută și sub denumirea de „iarba zeilor”, a fost folosită de secole ca binecunoscut afrodisiac natural. Este o sursă bogată de compuși biologic activi. Are o acțiune vasodilatatoare puternică, crescând fluxul de sânge și sensibilitatea în zona genitală. În plus, are proprietăți antioxidante puternice, care sunt benefice pentru o viață sexuală activă.

CAPERE (Capparis spinosa L.)

Extractul din Capparis spinosa L. conține o gamă largă de polifenoli și antocianină, cu efect antioxidant și de detoxifiere, cât și vitamine din grupa B, E, K și acid folic. Este, de asemenea, bogat în fier, sodiu și calciu.

Acțiune sinergică a Asafoetida și a Caperelor

Un studiu clinic a demonstrat că amestecul sinergic dintre Asafoetida și Capere ajută la:

 • O lubrifiere fiziologică vaginală crescută
 • Un aport crescut de sânge în zona genitală ce duce la excitarea sexuală
 • Efect de protecție celulară prin capacitatea antioxidantă.

VITAMINELE C și E

Datorită acțiunii lor puternic antioxidante, vitaminele C și E minimizează deteriorarea celulelor, reducând astfel efectele negative asupra sănătății femeilor, și mai ales a sistemului reproducător al acestora. Aceste vitamine împiedică îmbătrânirea prematură înainte și după intrarea la menopauză.

DINȚI ÎNGĂLBENIȚI

Un zâmbet mai alb este atât important, nu doar estetic ci și pentru sănătatea orală. În plus, crește stima de sine și creează un aspect mai tânăr. Majoritatea oamenilor știu că albirea dinților te face să arăți și să te simți mai bine. Dar, pe lângă beneficiile sale cosmetice dentare, un zâmbet alb îmbunătățește și sănătatea orală.

Despre mine știți deja că am ales la 37 de ani să port aparat ortodontic fix, tocmai pentru a pune la punct acest aspect important în viața unui om indiferent de aria în care activează. DAr pe lângă faptul că vreau dinți drepți, îi vreau și albi. Norocul face ca de la natură să fie foarte albi. Dar mai dau și eu o mână de ajutor cu produsele potrivite precum Beverly Hills Formula.

Acestea sunt acele probleme de frumusețe frustrante pentru care am avut astăzi soluții. Dar lista poate fi completată și eu revin apoi către voi cu tot ceea ce descopăr nou și eficient. 🙂

***

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top