Now Reading
În anul 2018 răspunsul este DA!

În anul 2018 răspunsul este DA!

Mai sunt doar câteva ore până ce se mai duce un an… 2017. Incredibil cât de repede trece timpul ăsta… mai ales atunci când trăiești intens…

…pentru că 2017 a fost pentru mine un an trăit intens. Am acceptat provocări și am făcut lucruri în care m-am aruncat pur și simplu. Știi vorba aia ”cine nu riscă, nu câștigă”? Acum, nu voi zice că am riscat prea mult, dar cu siguranță am ieșit mai mult din conservatorismul meu nativ, am trecut peste prejudecăți, am acceptat că oamenii nu sunt perfecți (nici eu). Iar viața m-a recompensat.

Am avut parte de dezamăgiri destul de mari din partea unor oameni la care țin, am luat decizii pe care nu aș fi vrut să le iau dar, culmea, la foarte scurt timp (vorbim de ore sau chiar minute) a venit ceva, un telefon, un mesaj, un om, care au compensat de zece ori ceea ce m-a făcut să sufăr. Așa că sfatul meu, pentru tine și pentru mine (ca să nu uit), este să accepți când ceva nu iese. Suferă o vreme dacă e cazul. Dar nu te ține cu dinții de ceva ce poate nu e menit să fie. Viața îți oferă tot timpul alternative.

La rândul meu, am greșit. Ceea ce am încercat însă a fost să repar. Dacă am rănit (desigur, fără intenție), mi-am cerut scuze. Și am încercat să nu mai repet greșeli.

2017 a fost un an în care am muncit mai mult decât oricând și am avut satisfacții pe măsură. Cred cu tărie că tot ceea ce însămânțezi va da roade mai devreme sau mai târziu. Nici un efort nu este în zadar. Așa că mergi mai departe pe drumul tău și nu te opri din ceea ce crezi, din ceea ce te face fericit/ă.

Dar indiferent de drumul pe care alegi să mergi, nu uita niciodată de cei care îți sunt aproape: soțul/soția, copiii, părinții, bunicii, prietenii. Încearcă să nu-i neglijezi și reamintește-le constat că îi iubești. Ei sunt plasa ta se salvare. Și tu, a lor.

Îți doresc ca în 2018 să ai parte de multe realizări, de iubire, de sănătate, de momente de neuitat. Fii mai bun cu cei din jurul tău, fii mai bun cu tine. Ai grijă de trupul și de spiritul tău.

Știi, filmul Yes Man cu Jim Carey mi-a rămas în minte. Mi se pare fascinant să prinzi curaj și să accepți provocări. Așa că răspunde DA atunci când primești o propunere, când ți-e frică să faci ceva nou. Bucură-te de viață! Asta este ceea ce îmi doresc anul ăsta. Este și ceea ce îți doresc ție. 

See Also

Și încă ceva: mulțumesc că m-ai urmărit!

#ItsAWonderfulLife #BeADoer

***

 

View Comments (3)
  • Cucoana, trezeste-te la realitate! Dupa statistici pare ca nu prea te citeste nimeni deci cine iti plateste bannere o face ca are probabil obligatii fata de sponsorul tau. Si inca ceva, cand pui pe blog video, filmeaza in mod landscape.

    • Dragă Vali aka “VolvoDriver” , mulțumesc pentru sfaturi! Critica este tot timpul constructivă și ne ajută să evoluăm.

    • Daca oamenii nu lasa comentarii nu inseamna ca nu ii citeste nimeni blogul.Suntem multi cititori, stai chill. Inclusiv tu:)Nu trebuie sa vorbesti urat, cred ca sfaturile sunt constructive, dar bunul simt impune un limbaj civilizat. Nu trebuie sa ii atacam pe cei care nu ne plac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top