Now Reading
IPEKYOL – colecția toamnă/iarnă ’19-’20: inspirație feminină în inima citadină

IPEKYOL – colecția toamnă/iarnă ’19-’20: inspirație feminină în inima citadină

Ipekyol, brandul de fashion cunoscut pentru abordarea contemporană a pieselor elegante de damă, lansează o nouă linie toamnă-iarnă 2019-2020. Colecția, care poate fi descoperită în exclusivitate pe Solmar-shop.ro, aduce împreună eleganța și actualul. 

Iată care sunt trendurile propuse:

  1. Anii ’80, reinterpretați

Piesele de rezistență ale noii colecții IPEKYOL sunt sacourile cu print și pantalonii care permit combinații de tipul print-on-print.

Efectul de flashback din anii ’80 este creat cu ajutorul mânecilor argintiu-metalic și touch-urilor de roz, care pot fura privirile la orice petrecere.

  1. Accesorii și încălțăminte cu accente animal print

Pentru un look cool și elegant în același timp, poți alege din seria de perechi de cizme înalte până la genunchi, ghete sau pantofi cu animal print.

De asemenea, aerul feminin dat de croielile si culorile alese se juxtapune cu personalitatea accesoriilor cu animal print. Fie că vorbim de eșarfe, cercei sau mănuși cu animal print, acestea vin să completeze și să aducă un plus de curaj ținutelor elegante.

  1. Rochii deosebite, cu pliseuri fluide

Rochiile cu print floral și pliseuri, umbrele de violet care domină design-ul, alături de stilul romantic dat de note fine de sclipici vin în combinații deosebit de feminine cu trench-uri și jachete în culori specifice sezonului.

  1. Ținute “belted”: cureaua, accesoriu principal 

Fustele și rochiile accesorizate prin curele sunt piesele vestimentare la care poți să apelezi oricând în timpul sezonului rece, pentru un look feminin. Mai ales dacă sunt din tricot – la mare căutare sezonul acesta.

Iar nuanțele de verde și maro, simboluri ale elementelor naturale, creează un echilibru complementar cu modelele de rochii și cardigane.

  1. Culori inspirate din natură, transpuse în urban

Umbre de portocaliu, vișiniu și culoarea scorțișoarei reflectă tonurile naturale ale acestui sezon, în timp ce accentele de dantelă adaugă o notă romantică. 

Crescând în popularitate, nuanțele romantice de mov și roz, cele inspirate din natură – precum verdele, și clasicul duo alb-negru sunt printre cele mai proeminente palete de culoare din Colecția IPEKYOL Toamnă-Iarnă 2019-2020.

See Also

  1. Genți geometrice, cu aer contemporan

Iar pentru accesorizare, poți adăuga mini-genți de forme geometrice, care să-ți completeze armonios ținutele. 

Sau poți alege din accesorii ca cercei, coliere și brățări presărate cu pietre mari strălucitoare. Iar asul din mânecă la capitolul accesorizare sunt eșarfele pe care le poți purta cu trench-uri sau haine de toamnă-iarnă, cu modele care nu fac niciun compromis când vine vorba de eleganță.

Inspirată de strălucirea orașului și de tonurile naturale ale noului sezon rece, Colecția IPEKYOL Toamnă-Iarnă poate fi descoperită pe Solmar-Shop.ro

Foto: PR

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top