Now Reading
Conturi de Instagram cu stil … pentru 40+

Conturi de Instagram cu stil … pentru 40+

Despre modă pare cam desuet să mai vorbim zilele astea. E de înțeles. Avem chestiuni mult mai importante de gestionat în existența noastră de moment. Totuși, eu cred că nu trebuie să uităm faptul că viețile noastre presupun să ne mai și îmbrăcăm atunci când ieșim pe stradă. Și mai cred că în ciuda vremurilor, modul în care ne îmbrăcăm ne poate ajuta să ne ținem moralul sus și o atitudine mai senină. Că te uiți în oglindă și-ți place ce vezi. 🙂 Da, există o tendință de a aborda ținute comode, fie că mergem la serviciu, la piață sau că stăm acasă. Dar vă voi întreba: la ce avem dulapurile pline? Ce facem cu toate acele tone de haine pe care am dat bani … bani munciți tot de noi. 

În toată perioada asta, eu am ales să nu mă neglijez. Am ales să fiu atentă la apariția mea, indiferent de locul în care am mers sau în care m-am aflat. Mi-am purtat rochiile, poșetele și pantofii cu toc. Urmează blănurile – alea pe care le am de ani de zile, nu mai cumpăr așa ceva!! Și am redescoperit plăcerea (care cam apusese) de a mă inspira pentru ținutele mele de pe diverse conturi de Instagram. 

Ei bine, am făcut recent niște descoperiri în acest sens absolut minunate. Ocazie cu care am remarcat că în țări precum Germania, Franța, Italia, Spania este un trend foarte puternic al femeilor de peste 40 de ani care își expun stilul în acest mediu virtual. Da, STIL!! Pentru că moda pe care o văd la persoanele mai tinere este, cel puțin din punctul meu de vedere, o mostră teribilă de lipsă de stil.

Așa că mi-am făcut o selecție de conturi pe Instagram cu stil, care îmi bucură privirea atunci când deschid feedul și care mă inspiră în alegerile mele fashion de zi cu zi. Sper să vă placă și vouă! 🙂

Spania – clasic, chic, feminin – îmi place mult ce văd în conturile fashion de 40+ 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maica Jáuregui (@conceptosdeestilo)

Germania – sport, elegant, branduri de top – surprinzător de bine se mișcă unele doamne în domeniul modei

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annette Weber (@nettiweber)

Anglia – casual, masculin, chic – nu tot timpul pe gustul meu, dar sunt sigură că se va potrivi cuiva

See Also

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Hill (@emmahill)

Italia – STIL!!! Din cap și până-n picioare!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Debora Carminati (@debora.carminati)

Acestea deocamdată. Aveți suficient material de studiu până ce mai completez eu lista. 🙂

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top