Now Reading
Conturi de Instagram cu interioare de vis

Conturi de Instagram cu interioare de vis

Mare parte din viață ne-o petrecem acasă, așa că am considerat dintotdeauna că spațiul pe are îl numesc ”casă” trebuie să îmi dea o senzație de calm, de căldură, de ”coziness” (cum traducem asta în limba română?). Îmi place să am o casă în primul rând curată, ordonată, în care să miroasă frumos  … este ceea ce mă ajută să mă pot concentra, să mă pot reface, să mă pot relaxa. Apoi, mi se pare important ca acest spațiu să fie amenajat pe gustul meu. Da, îmi place să am o casă frumoasă. Cu atât mai mult acum când foarte multe dintre activitățile noastre s-au mutat la domiciliu.

Cu aceste gânduri m-am gândit să adun aici câteva conturi de Instagram cu interioare de vis, care să vă inspire în caz că aveți nevoie sau care, pur și simplu, să vă aducă în fața ochilor ceva frumos și aspirațional. Sunt conturi cu interioare de vis pentru mine, pe care le urmăresc cu mare plăcere pentru că mă fac să îmi proiectez cu ochii deschiși casa pe care îmi doresc să o amenajez … nu știu exact când, dar simt că trebuie să fie cât mai curând.

Iată-le!! 🙂

DECOR NO5

Decor No5 este o companie de amenajări interioare de vis și de organizare a proprietăților. Are sediul în Londra și oferă inclusiv servicii de închiriere de mobilă pentru apartamente goale care urmează a fi vândute. Iată, avem chiar și o super idee de business! 🙂

mid-century mod architecture

Nu este un cont al unui specialist, ci al unui pasionat de design. 🙂 Dar este de-a dreptul WOW!!

Trending Architecture

Vreți să înnebuniți privind niște case și interioare absolut fabuloase? Trending Architecture este contul pe care trebuie să-l urmăriți!

mija_mija

Mirjam Flatau este Art & Creative Director, based în Paris. Contul ei nu este doar despre interioare frumoase, ci despre frumos în general. Simplu, curat, minimal.

Architectural Digest

Architectural Digest este o ”aniversare” lunară vibrantă a talentelor internaționale din design, a caselor și a produselor inovatoare, care inspiră idei de decorare, cultură și călătorii. Lansată în 1920 ca publicație californiană trimestrială, revista a evoluat de-a lungul anilor, crescând în frecvență și extinzând domeniul de aplicare până când a devenit un cuvântul cheie pentru ”a trăi bine”. Astăzi AD publică nouă ediții internaționale, iar marca sa are o influență incomensurabilă în lumea designului interior.

Contul de Instagram este o poveste!!

Revista Formas

Este o revistă de arhitectură din Brazilia, cu 13 ani în piață, având ca creator și regizor pe artistul Demétrius Coelho. Ce caseeee!!!

 

horschinteriors

Horsch & Huebscher, condusă de echipa soțului și soției Charlotte și Nicolas Horsch și de Arne Huebscher, este o companie tânără pasionată de crearea de spații atemporale.

Celor doi le plac antichitățile și le amestecă cu designul modern al secolului XX, cu ceramica asiatică și cu descoperiri neobișnuite și ciudate. Puritatea designului și adaptabilitatea la viețile moderne, stilurile de viață și stilul simplu sunt în prim plan când aleg Antichități. De asemenea, ecipa oferă un serviciu complet de amenajări interioare și am finalizat case pe Sylt, lacul Starnberg, Italia, Mallorca și Bavaria rurală.

shawnhendersonnyc

Shawn Henderson este un designer de interioare cunoscut pentru interioarele sale, care sunt atât senine, cât și sofisticate.

See Also

jessicagersteninteriors

Eclecticul modern este stilul semnat al designerului de interior Jessica Gersten. Un ochi pentru antichități unice, amestecat cu modele contemporane, permite crearea unei juxtapuneri unice în opera sa.

Camerele Jessicăi încep cu culori de bază neutre, forme organice și modele și texturi etnice. Apoi, cultivă un stil distinct prin aplicarea straturilor de iluminat de la mijlocul secolului, sculpturi îndrăznețe și modele moderne de mobilier iconic. Până în prezent, proiectele ei au variat de la mai multe reședințe din Manhattan, Hamptons și Pound Ridge, New York, până la case din New Jersey.

arch.design.daily

Inspirație zilnică de interioare de vis din toată lumea!

carlyledesigns

Carlyle este un excesiv eclectic, pe modelul lux & opuleță. Dar pe stilul intelectual. 🙂

 

Cam atât deocamdată. Like it?

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top