Now Reading
Coronițe de Crăciun: cele mai frumoase modele ochite pe Instagram

Coronițe de Crăciun: cele mai frumoase modele ochite pe Instagram

Spuneam zilele trecute că sunt foarte dezamăgită de modul în care a fost împodobit Bucureștiul, de luminile care nu se ”sincronizează” deloc cromatic și de simboluri care nu au legătură cu Crăciunul. Așa că voi oferi sursă de inspirație tuturor celor dornici să învețe. Chiar și Primăriei dacă este deschisă la sugestii… 😉

Nu mă înțelegeți greșit: iubesc Sărbătorile! Iubesc Crăciunul, luminițele, globurile, cadourile, reuniunile cu familia și prietenii, tot, tot, tot! Tocmai de aceea, o să pregătesc și o serie de articole care să îi inspire pe toții cei care adoră această perioadă a anului.  Însă nu-mi plac organizarea proastă, haosul, prostul gust, lucruri pe care le văd acum zi de zi pe marile bulevarde ale Bucureștiului. Și parcă-mi strică așa cheful când văd că orașului în care m-am născut, în care trăiesc… i se distruge potențial uriaș pe care îl are.

Daaaar… suntem zen. 🙂 Revenim la clopoței și veselie. După cum promiteam mai sus, am hotărât să fac o serie de materiale inspirate de Crăciun, pentru că știu că și voi, la fel ca mine, sunteți în căutarea de idei de decor. Am și câteva homemade, dar acelea mai trebuie să aștepte puțin. Și de-abia aștept să vă arăt culoarea pe care am ales-o pentru bradul din acest an! 😀

Până atunci, vă las cu aceste modele de coronițe de Crăciun (sunt o grămadă similare și în magazinele de deco: Meli Melo Deco, Jumbo, Jysk și altele de home, dar le puteți personaliza mai frumos dacă le faceți voi acasă :D) care sigur vor arăta drăguț pe masa sau ușa voastră.

Martha Stewart este o sursă de inspirație în bucătărie, dar și în afara ei (verificați-i contul de Insta dacă nu mă credeți). Și ador această coroniță simplă, decorată doar cu elemente naturale.

Tot pe ideea de natural se merge și în poza de mai jos, îmi place mult albul completat de aceste accente delicate de verde.

Pentru cei care iubesc culorile, varianta de mai jos mi se pare una foarte tare. Și chiar dacă au fost utilizate mai multe culori, ele se potrivesc foarte bine una cu alta. Atenție însă la încărcarea cromatică: dacă nu stăpânești bine combinațiile turbate, ce-i prea mult poate strica.

Cu o fundiță roșie, festivă, nu ai cum să dai greș!

See Also

O coroniță simplă, dar sofisticată în același timp. Îmi place mult!

Dacă vă numărați printre cei care adoră combinația clasică de roșu + auriu, sugestiile de mai jos sunt foarte interesante.

#christmasdecorations #christmas #red #gold #christmas2016 #heijting #heijtinghollandbv

A post shared by Christmas Decorations (@christmasdecorations) on

Foto: Instagram, Pixabay

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top