Now Reading
Iată câteva idei de cadouri rapid de achiziționat și care sigur vor aduce bucurie.

Iată câteva idei de cadouri rapid de achiziționat și care sigur vor aduce bucurie.

În fiecare an petrecem mult timp gândindu-ne ce cadouri să le oferim celor dragi de sărbători. Nici nu a venit bine luna decembrie și deja facem socoteli, planuri și liste. Ne pregătim din timp pentru că vrem să le dăruim ceva frumos, ceva care să fie pe gustul lor. Facem tot ce ne stă în putință ca să găsim cadoul perfect, care să-i bucure și prin care să le arătăm cât de mult ținem la ei. Și poate că în unele cazuri suntem nedumeriți, nu știm exact ce și-ar dori să primească. În fond, nu există o rețetă de urmat la finalul căreia să te dumirești care ar fi cel mai bun cadou, nu? Poate că nu, dar drumul până la descoperirea unuia reușit poate fi înlesnit de lista de mai jos.

Experiențe

Variantele sunt nenumărate: o drumeție, o întâlnire într-un cadru aparte, la muzeu, la teatru, la un concert, la un eveniment sportiv, la un spectacol de artă și tot așa. Dacă vă bucurați împreună de experiența oferită cadou, atunci darul tău vine cu trei părți bune: oferi cadou ceva de care se bucură atât persoana care-l primește, cât și tu. Și, ceea ce mi se pare că e cel mai important aspect, creați amintiri comune- prin urmare, vă întăriți legătura. Experiențele sunt cele care ne aduc mai aproape unii de alții. Fii atent la ce-i pasionează pe cei apropiați și cu siguranță vei găsi o activitate ideală de oferit în dar.

Servicii

Cred că aici apar două categorii. Pe de o parte, te gândești cum i-ai putea veni în ajutor persoanei dragi ție, măcar pentru câteva ore, pentru a-i face viața puțin mai ușoară. Dacă are copii, poate că îi este de folos un serviciu de babysitting, astfel încât să poată merge în oraș și să rezolve fără griji ce are de făcut. Sau unul de curățenie, care să-i permită să petreacă timp de calitate alături de familie în loc să facă ordine în casă de Crăciun. Pe de altă parte, există și varianta serviciilor de îngrijire și frumusețe. Puțin răsfăț și grijă pentru corp nu strică niciodată. O vizită la coafor, un masaj profesionist, o programare la un salon de manichiură și pedichiură sunt oricând binevenite (și cu atât mai mult în perioada aceasta). Pentru cele din urmă încercați Country Spa.

O invitație la un curs

Ar trebui să fim conștienți de faptul că timpul alocat relaxării este foarte important pentru echilibrul interior. Poate că oamenilor dragi din viața ta le-ar prinde bine să meargă la un curs unde să învețe să facă ceva pentru prima oară și, în același timp, să scape de tensiunile acumulate la locul de muncă sau în viața personală. Cine știe, poate vor începe să-și schimbe unghiul din care analizează viață și modul de a se raporta la ea. Dacă nu, cel puțin vor putea spune că s-au simțit bine la un curs de olărit, gătit, yoga, dans, fotografie, pictură, croșetat, actorie, make-up, nutriție, mindfullness sau multe altele. Cred că este genul de activitate care îi poate ajuta să se destindă și, totodată, să-și acceseze latura creativă. Gândește-te ce le-ar prinde bine să facă și oferă-le un abonament sau un voucher cadou.

Sau gândește-te la deja celebrele Masterclasses. Asta am primit eu fix acum un an de la prietena mea și am fost mega fericită!

Produse

Când oferim în dar produse, indicat ar fi să analizăm, întâi de toate, nu dacă nouă ne-ar plăcea să le primim, ci cât de utile sunt ele persoanei căreia i le dăruim. Ideal ar fi să facem cadou acele produse care sunt indispensabile, necesare sau de dorit în orice casă. În felul acesta putem avea siguranța că nu vor rămâne uitate într-un ungher sau dosite prin vreun dulap. Uite câteva exemple:  un coș cu fructe, flori, produse alimentare tradiționale de la producători locali, plante, vin și dulciuri artizanale.

Iar în cazul în care ai nevoie de sugestii de site-uri unde poți găsi produse numai bune de oferit cadou, uite trei care-ți pot fi de mare ajutor:

1. Nespresso

Nu cred că există băutor de cafea care să nu fie încântat să primească un cadou de la Nespresso – un aparat de făcut cafea, diverse accesorii sau un abonament (care reprezintă o plată lunară prin care plătești doar cafeaua consumată). Și, dacă nu te-am convins deja, să știi că au și promoții de iarnă. Mai mult de atât, capsulele utilizate pot fi colectate pentru a fi ulterior reciclate. Din aluminiu se fac obiecte noi iar zațul este folosit pentru amenajarea unor grădini de legume pentru școlile rurale. E ca și cum ai face două cadouri: unul pentru cei dragi și altul pentru copiii din zonele dezavantajate.

2. Babor Advent Calendar Ampoules With Love 2020

Tinerețe fară bătrânețe nu vor doar prinții din basme, ci și… domnițele de acum, nu-i așa? Prin urmare, fiolele de la Babor vor fi primite cu brațele deschise. Numeri zilele până la Crăciun și, în același timp, te răsfeți  la tine acasă și capeți o piele strălucitoare. Datorită ingredientelor active, tenul este hidratat și regenerat. Totodată, pielea feței capătă mai multă rezistență, fermitate și elasticitate. Fiolele acționează și împotrivă ridurilor și a îmbătrânirii premature cauzate de stres și de mediu. Ele pot fi folosite pe toate tipurile de ten.

See Also

3. Purple Flowers

Cadouri superbe de care oricine se va bucura! 🙂 Au multe variante de aranjamente, decorațiuni și coronițe de Crăciun, plus kituri pentru decorarea mesei de sărbători și coșuri Gourmet – au fooooarte multe combinații de dulciuri, alcool, aranjamente florale și nu numai.  Crede-mă, atât de mult îți vor plăcea lucrurile pregătite de ei pentru perioada sărbătorilor, încât îți va fi greu să alegi!

4. Lovely Advent Calendar Beauty- set cadou de la Douglas

Este un pachet de îngrijire a pielii, machiaj și accesorii. În fiecare zi descoperi o surpriză, pentru că vorbim de o selecție de 24 de miniproduse, și anume: două creme pentru mâini, diferite tipuri de fiole și măști pentru față și păr, o bombă de baie, o mascara, o ojă, un parfum, o loțiune de corp, o lumânare parfumată, un balsam de buze, o pilă de unghii, un recipient gol, un elastic de păr, un burete de machiaj și o pensulă Kabuki. Un adevărat răsfăț pentru orice femeie, nu-i așa?

Așadar… tu ce cadouri le vei dărui celor dragi anul acesta?  

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top