Now Reading
Designeri de interior români pe care vrei să-i descoperi.

Designeri de interior români pe care vrei să-i descoperi.

Decorarea unui camere sau a unei întregi locuințe cu siguranță nu e treabă ușoară. Pentru că e nevoie nu numai de timp, ci și de cunoștințe și de pricepere. Îmbinarea armonioasă a culorilor, a texturilor și a materialelor nu e la îndemâna oricui. Prin urmare, cred că cel mai bine este să apelăm la profesioniști. Ei sunt cei care pot transpune în realitate viziunea și dorințele noastre când vine vorba de amenajarea unei spațiu. Mai jos ai o listă cu 10 designeri de interior români ale căror proiecte, după cum vei vedea din poze, îți vor trezi dorința de o ”mică reamenajare”. Așa că, dacă ești în căutarea unui designer de interior, sunt convinsă că articolul acesta te va ajuta să-l găsești.

annterior_studio

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Chitan (@annterior_studio)

Anna Chițan și Maria Farcaș creează spații care pur și simplu par a emana căldură când le privești. Ele îmbină obiectele vintage cu piese moderne și, presărând ici-colo opere de artă, dau viață unor spații în care frumusețea întregului este dată de multitudinea de detalii îmbinate armonios. Proiectele lor de design de interior au un aspect modern și inedit, dar mai ales un aer sofisticat, pe care nu ai cum să nu-l apreciezi.

lemon_interior_design

Câștigătoare a numeroase premii, Cristina Căpitanu și Elena Oancea pun multă pasiune și multă muncă pentru a crea, de fiecare dată, spații de locuit ca-n filme. Împreună cu echipa lor, ele propun mereu un design de interior cu adevărat impresionant și neașteptat. Iar proiectele lor au tot timpul în vedere două principii: calitatea și originalitatea. Așa că nu e de mirare că fiecare spațiu, odată ajuns în mâinile lor, devine o bijuterie.

visuell.sanziana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanziana Pop (@visuell.sanziana)

Sânziana Pop spune că îi place să spună povești – și asta se vede limpede în modul în care decorează. Pe mine una mă duce cu gândul la copilărie și la basme, întrucât combinațiile pe care le face au un aspect ludic și călduros care te trimit înapoi în timp, direct la îmbrățișarea plină de dragoste a bunicii. În câteva cuvinte… un stil simplu, frumos și de poveste.

idecorate.ro

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iDecorate (@idecorate.ro)

Irina Radu este fondatoarea iDecorate, și, împreună cu echipa ei, realizează atât amenajări interioare, cât și comerciale. Dacă e să luam în calcul cât de multe și variate au fost proiectele pe care le-a dus la bun sfârșit până în prezent (ca să nu mai spun și că toate arată divin), e destul de greu de găsit câteva cuvinte care să rezume stilul ei de lucru. Cu toate acestea, cred că cel mai mult mă apropii când spun că ea dă viață unor spații cu personalitate.

the.wood.doctor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Wood Doctor (@the.wood.doctor)

Adela Chivărean oferă o nouă viață obiectelor vechi prin servicii de restaurare, recondiționare, conservare și tapițerie. Iar conceptele ei de design interior iau în calcul, așa cum chiar ea spune, patru criterii: echilibru, autenticitate, proporții și armonie. Aspecte cu care n-ai cum să nu fii de acord când îi vezi proiectele. Și să știi că face și o serie de produse superbe. Pe site vei găsi mese din lemn vechi de esență tare și tocătoare din lemn de stejar cu inserții de plăci ceramice pictate. O minunăție!

arh.int_eduard_nastasoiu

Eduard Nastasoiu și Voxx Design înseamnă un design de interior care, din punct de vedere vizual, emană forță și este de mare impact. Rafinamenul, prezent în amenajarea fiecărui spațiu, nu poate fi trecut cu vederea. Echipa lor reușește să creeze, pentru fiecare client un parte, un cămin – adică un spațiu aparte pe care să-l simtă ca fiind foarte personal și special.

grama.design

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GRAMA DESIGN STUDIO (@grama.design)

Designul de interior propus de Raluca Grama te transpune într-o oază de confort și liniște. Elementele se îmbină armonios iar paleta de culori la care apelează are un efect calmant. Totodată, spațiile create de ea sunt moderne și bine gândite în materie de stil și funcționalitate. Frumos, cu linii curate și cu mult farmec.

alina.vilcu

Sunt mari șanse să o știi deja pe Alina Vîlcu de la emisiunea Visuri la cheie, unde a arătat de nenumărate ori cât este de versatilă și de creativă. Este plină de idei și de fiecare dată creionează o poveste și dă viață spațiilor pe care le decorează. Sigur o să fii de aceeași părere odată ce îi vezi proiectele! Iar dacă vrei să înveți chiar tu cum să amenajezi un spațiu, să știi că Alina Vîlcu și Omid Ghannadi pregătesc un curs de design care va începe luna viitoare, pe 25 martie.

cristinamicu.interiordesign

Cred că pozele before and after sunt cele mai grăitoare când vine vorba de măiestria unui designer de interior, iar cele ale Cristinei Micu sunt, cu siguranță, uluitoare. Mai ales când vezi că, pe lângă aspectul deosebit, spațiul arată mai mare după ce a trecut prin mâinile ei dibace. Designul modern și combinațiile interesante de culori, texturi și materiale îți iau ochii, nu alta!

reflexarchitecture

reflexarchitecture înseamnă o echipa de șase arhitecți și… 100% entuziasm de fiecare dată când se aventurează într-un nou proiect. Lucru ușor de observat când arunci un ochi peste lucrările lor de până acum. Ca să nu mai spun că nu se ocupă doar de amenajări interioare, ci și de spații comerciale și de amenajări exterioare. Luminozitate, confort, un aer sofisticat și, totodată, liniștitor – așa aș rezuma proiectele lor.

biancainteriordesign

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@biancainteriordesign)

Fie că vorbim de apartamente ori case sau vile, Rozalia Popa și echipa de arhitecți și artiști cu care colaborează vor crea spații de locuit superbe. Practic, ei îți transformă dorințele în realitate. După cum vei vedea pe pagina lor de Instagram sau pe site, accentul este pus pe detalii de efect și pe armonizarea elementelor. Modern și spațios sunt două cuvinte cheie când vine vorba de biancainteriordesign.

Ție care designeri de interior români ți-au plăcut cel mai mult?

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top