Now Reading
Lecții de frumusețe învățate în cadrul evenimentului The Beauty Edition.

Lecții de frumusețe învățate în cadrul evenimentului The Beauty Edition.

The All Health Events by DOER a ajuns recent la cea de-a treia ediție pe care am dedicat-o frumuseții. The Beauty Edition a fost un manifest pentru a te iubi suficient de mult astfel încât să nu vrei să te schimbi, ci să vrei să ai suficientă grijă de tine pentru a fi cea mai bună versiune a ta. Trăim într-o societate în care există o adevărată nevoie de femei frumoase și naturale – femei care rămân frumoase și care au grijă de sine în fiecare etapă a vieții. Un eveniment premium, dedicat abordărilor holistice ale frumuseții și îngrijirii pielii, prin terapii unice, înțelegerea pielii și utilizarea produselor adecvate, atât intern, cât și extern. Precum și a stilului de viață ce trebuie adoptat pentru ca rezultatele să fie cu adevărat uimitoare pe termen lung. Și așa a fost. Un eveniment din care am plecat cu câteva lecții de frumusețe bine învățate. 

Pe 22 octombrie am avut întâlnire cu o parte dintre voi – femeile minunate din comunitatea DOER, femei care mă ung pe suflet când le văd că sunt atât de faine, de frumoase, de zâmbitoare și de deschise să învețe tot timpul ceva nou prin care să-și îmbunătățească viețile. Aș spune că că cine s-aseamănă, s-adună! Mare adevăr!

Ei bine, evenimentul desfășurat la Arc Maison – Social Hub, un spațiu frumos, elegant, creat cu gândul la nevoia de răsfăț a femeii, a avut și trei invitați speciali: Dr. Filis Demirgean, medic dermatolog la Elos Skin Laser Center, Simona Grigorescu, specialist în tehnici de masaj facial și Ina Raicu, make-up artist. Dar și parteneri care au crezut în demersul meu și m-au susținut. Fiecare ne-a oferit ceva foarte prețios: INFORMAȚII! Știți, un om informat, este un om puternic. În cazul de față, o femeie care știe ce îi trebuie ca să se îngrijească corespunzător, va fi o femeie frumoasă în fiecare etapă a vieții ei.

Așa că astăzi mi-am propus să vă las aici câteva lecții de frumusețe pe care le-am ”furat” din timpul evenimentului. Așadar să le luăm pe rând!

SOMNUL PENTRU FRUMUSEȚE. Dormi bine pentru o piele frumoasă.

Este esențial să îți creezi un cadru propice pentru un somn bun.
Lucruri precum a avea o rutină de noapte liniștitoare, limitarea utilizării tehnologiei, menținerea temperaturilor reci și rezervarea patului numai pentru dormit pot fi de ajutor pentru unii. De asemenea saltea, pilota și pernele, dar și lenjeria de pat, calitatea ei și materialele din care sunt făcute toate acestea, contribuie semnificativ la un somn bun. De aceea partener principal al evenimentului au fost prietenii mei de la Valeria Home, despre care am mai povestit. Îi găsiți pe www.valeriahome.com și în această perioadă au campanie de Black Friday! 🙂

Există șanse mari să nu te fi gândit la ce poziție este cea mai bună pentru tine să dormi. Pentru că da, poziția corpului poate avea un impact important asupra somnului, mai ales dacă afectează respirația. Dar poziția în care dormi, are repercusiuni și asupra feței tale, modului în care se formează ridurile și, implicit, cum îmbătrânești. Deci, care sunt cele mai bune și cele mai proaste poziții de somn?

Iată cum diferitele poziții de dormit pot afecta aspectul pielii și sănătatea pielii.

Dormitul pe spate
Dormitul pe spate este considerată cea mai bună poziție de somn pentru o piele sănătoasă. Când dormi pe spate, fața ta nu este apăsată pe o pernă, ceea ce poate ajuta la prevenirea ridurilor și a acneei cauzate de frecarea și presiunea pernei. Dormitul pe spate permite o mai bună circulație sanguină și poate ajuta la prevenirea acumulării de lichid la nivelul feței, care poate provoca umflare și cearcăne sub ochi. Știu, poate fi o adevărată provocare să te antrenezi să dormi pe spate dacă obișnuiești să dormi pe o parte sau pe burtă. O modalitate de a face această tranziție mai ușoară este să folosești o pernă de susținere care să-ți țină capul într-o poziție confortabilă.

Dormitul pe o parte
Obișnuiești să dormi pe o parte? Într-adevăr este cea mai comună poziție de dormit, dar poate avea efecte negative asupra pielii. Când dormi pe o parte, fața este apăsată de pernă, provocând riduri și posibil acnee. Pentru a minimiza efectele neplăcute ale somnului lateral, utilizați o față de pernă din satin sau mătase sau din bumbac fin organic. Pe de o parte, aceste materiale fine pot reduce frecarea și presiunea asupra pielii. Pe de altă parte, un material organic, nu este tratat, nu conține compuși chimici, agresivi și periculoși pentru tenul tău sensibil. De asemenea, este util să schimbi partea frecvent în timpul nopții, pentru a evita să dormi pe aceeași parte pentru o perioadă lungă de timp.

Dormitul pe burtă
Dormitul pe burtă este în general considerată cea mai puțin sănătoasă poziție de somn pentru pielea ta. Când dormi pe burtă, fața ta este presată pe pernă, ceea ce poate provoca riduri și acnee, mai ales dacă ai tendința de a-ți îngropa fața în pernă. Dormitul pe burtă îți poate încorda gâtul și coloana vertebrală, ceea ce duce la durere și disconfort. Iar această durere și disconfort se văd pe față. Tocmai de aceea, masajul facial cultural se începe cu masajul spatelui și zonei cervicale. Astfel se relaxează o musculatură importantă care dă bătăi de cap și mușchi încordați la nivelul subtil al feței.

Dacă te-ai obișnuit să dormi pe burtă, încearcă să treci treptat la o altă poziție de somn. Începe prin a folosi o pernă mai subțire pentru a reduce încordarea gâtului și dormi pe o parte cu o pernă de susținere.

Poziție de somn cu capul ridicat
O poziție ridicată de somn, în care partea superioară a corpului este ridicată deasupra inimii, poate fi foarte benefică pentru piele. Prin ridicarea capului, poți reduce acumularea de lichid la nivelul feței, care poate provoca umflare și cearcăne sub ochi. O poziție ridicată de somn poate ajuta la reducerea sforăitului și la îmbunătățirea respirației, ceea ce poate duce la o sănătate generală mai bună.

Există mai multe modalități de a obține o poziție ridicată de somn. Încearcă să utilizezi o pernă mai îngustă sau să îți sprijini perna obișnuită cu perne suplimentare. Este important să știi că o poziție ridicată de somn poate să nu fie potrivită pentru toată lumea, mai ales dacă există anumite afecțiuni medicale. Cel mai bine este întotdeauna să consulți cu medicul înainte de a face orice modificare a poziției de somn.

Totuși este important să nu uităm că sănătatea pielii este mai mult decât pozițiile de somn. Alți factori, cum ar fi dieta, hidratarea, tratamentele cosmetice ale pielii și rutina de îngrijire a pielii pot afecta, de asemenea, aspectul pielii.

Așadar să trecem la alte lecții de frumusețe acumulate.

HIDRATAREA. Bea apă suficientă.

Printre acele prețioase lecții de frumusețe deprinse, se numără și faptul că multe femei subestimează puterea apei și efectele pozitive pe care le poate avea asupra pielii și sănătății tale generale. Pielea ta este cel mai mare organ din corp, te protejează, stochează lipidele și apa, previne pierderea de lichide și servește ca termoreglare. Să bei mai multă apă este cel mai natural mod de a obține acea piele strălucitoare, strălucitoare și sănătoasă pe care ne-o dorim cu toții. A fost așadar firesc să avem hidratarea corespunzătoare la eveniment, cu ajutorul Aqua Carpatica!

Să aruncăm o privire la 7 moduri în care apa ajută la îmbunătățirea pielii.

Piele lăsată
Eliminarea rapidă a grăsimilor sau scăderea extremă în greutate pot provoca lăsarea pielii. Mulți oameni obțin acel rezultat de strângere a pielii prin postul cu apă, dar aceasta este o metodă nesănătoasă și poate face de fapt daune grave pielii. Bând cantități suficiente de apă zi de zi, vă puteți strânge încet pielea și vă puteți menține o strălucire sănătoasă.

Echilibrul pH-ului
Este important să menții un echilibru bun al pH-ului în piele. pH-ul oricărei substanțe variază de la 0 la 14, 14 conținând cel mai mult alcalin și 0 fiind foarte acid. O valoare a pH-ului de 7 este neutră și este valoarea exactă a pH-ului apei pure. Motivul pentru care trebuie să bei mai multă apă este să te asiguri că valoarea pH-ului tău este echilibrată, oferindu-ți o piele sănătoasă. Motivul pentru care este important să vă spălați bine pielea cu apă după ce ați folosit spălarea feței este menținerea echilibrului corect al pH-ului.

Aqua Carpatica este unul dintre puținele branduri de apă de izvor care nu conține nitriți, ceea ce o face ideală pentru frumusețe. Această apă alcalină cu pH 8,2 are un gust neted și curat și este îmbogățită cu electroliți naturali.

Elimină toxinele
Apa de băut va elimina toxinele din corpul tău, în special toxinele dăunătoare care îți pot afecta sănătatea generală. Prin creșterea aportului de apă, poți elimina toxinele din organism pentru a îmbunătăți sănătatea pielii și a corpului. Mulți oameni urmează diete cu sucuri pentru a elimina toxinele, dar menținerea unei diete sănătoase și apă potabilă ajuta perfect la eliminarea toxinelor.

Reduce ridurile
Apa îți menține corpul hidratat și împrospătat și ajută la menținerea elasticității pielii. Oamenii care beau cantități mari de apă sunt mai puțin susceptibili de a suferi de cicatrici, riduri și linii fine și nu vor prezenta atât de multe semne de îmbătrânire precum cei care beau cantități mici de apă. Pe măsură ce îmbătrânești, este mai greu pentru corpul tău să rețină apa, așa că introducând mai multă apă în sistem, ajuți corpul și pielea să rămână hidratate.

Previne coșurile și acneea
Anumite tipuri de toxine îți vor înfunda porii mici de pe epidermă și pot cauza probleme precum acnee și coșuri. Bând mai multă apă, te asiguri că nu vei suferi de coșuri severe și acnee. Cu cât pielea este mai hidratată, cu atât porii se vor înfunda mai puțin.

Hidratează
Nu numai că ar trebui să bei multă apă, mai exact opt pahare pe zi, dar ar trebui să o folosești și pentru a-ți curăța bine pielea. Poate că nu pare ideal să faci baie sau duș în fiecare zi, mai ales în lunile mai reci, dar este grozav ca pielea să-ți curețe corpul cu apă pentru a curăța și a desfunda porii pentru a-ți menține pielea hidratată și sănătoasă.

Elasticitate
Dacă ai o lipsă de elasticitate a pielii, este posibil să fii deshidratată. Pentru a verifica elasticitatea pielii, ciupește-ți ușor pielea și vezi dacă revine. Dacă nu revine imediat la forma inițială întinsă, trebuie să bei mai multă apă pentru a-ți hidrata celulele. Zone precum pielea de sub ochi pot deveni întunecate dacă îți pierzi elasticitatea și nu ești hidratată.

Câtă apă ar trebui să bei pe zi?
Cantitatea de apă pe care ar trebui să o bei într-o zi depinde de metabolism, greutate, înălțime și rutina ta zilnică. În general, adulții ar trebui să bea între 5 și 8 pahare de apă în fiecare zi și chiar mai mult dacă este necesar. Asigură-te întotdeauna că bei cel puțin șase pahare pe zi.

PRODUSE COSMETICE pentru fiecare tip de ten.

Indiferent dacă adopți o abordare minimalistă atunci când vine vorba de o rutină de înfrumusețare sau devorezi orice fel de sfaturi de îngrijire a pielii și de machiaj pe care le puteți pune mâna, un lucru rămâne universal: cu toții dorim să cunoaștem cele mai bune practici pentru a obține o piele sănătoasă și radioasă. Dacă ne asigurăm că rutina noastră zilnică constă în a bea suficientă apă, a ne spăla fața înainte de culcare și a face tot posibilul pentru a evita orice toxic care ar putea să ne frustreze porii, atunci suntem pe drumul cel bun. Dar, dacă în urmă cu doar câțiva ani, alegeai din câteva produse, acum există o oferă enormă din care să alegi. Dar mai ales, există o serie de ingredienți activi și parcă te pierzi în denumirile lor atât de complicate.

În cadrul evenimentului, invitată mea, medicul dermatolog Filip Demirgean, a oferit sfaturi pentru toate tipurile de ten.

În primul rând, trebuie să îți înțelegi corect pielea pentru a știi tipul de piele pe care îl ai și nevoile sale. În acest fel, poți căuta produse și ingrediente care se vor potrivi cel mai bine tenului tău. Să care sunt diferitele tipuri de ten și caracteristicile lor generale.

Ten mixt: pielea ta este grasă în unele zone și uscată în alte zone. Ai pori mari și suferi cu ușurință erupții.

Ten uscat: pielea ta este adesea uscată și descuamată, cu aspect de linii fine. Ai pori mici, iar pielea ta se irita usor.

Ten matur: Pielii tale îi lipsește fermitatea, tonusul și luminozitatea. Este uscată și prezintă linii fine și riduri. Ai și pori deschiși.

Ten normal: starea pielii tale este echilibrată, nici grasă, nici uscată. Ai pielea netedă, care nu este sensibilă.

Ten gras: pielea ta arată grasă, mai ales în zona T. Ai pori dilatați și ești predispus la erupții.

Ten sensibil: pielea poate fi uscată sau grasă. Poate reacționa cu ușurință la factori externi sau interni. Tenul tău este predispus la arsuri, mâncărimi și roșeață adesea.

Acum, hai să vedem care sunt ingredientele active potrivite fiecărui tip de ten. Există la Douglas România produse cosmetice pentru care fiecare tip de ten și care conțin Ingredientele menționate în următoarele rânduri.Și, desigur, și ei au în această perioadă oferte irezistibile de Black Friday.

Ingrediente pentru tenul uscat

  • Squalane 

În forma sa naturală și neprocesată, squalene este o lipidă ușoară care cuprinde 10% din sebumul natural al pielii. Creează o barieră protectoare care ajută pielea să rețină apa și să îmbunătățească hidratarea. Uleiul de argan conține cantități mari de squalen natural.

  • Ceramide

Ceramidele sunt conținute în sebumul natural al pielii și au datoria de a susține reținerea umidității în piele. Când ajungi la 30 de ani, pielea începe să producă mai puține cantități din această lipide, ceea ce afectează umiditatea pielii. Utilizarea unui ser cu ceramidă care combină acizi grași poate suplimenta acest ingredient pe pielea ta.

RNW Ceramide Plus Serum ser

De asemenea, consumul de orez brun, boabe de soia și ouă de pășune poate crește cantitatea de ceramide și poate funcționa din interior spre exterior.

  • Vitamina E

Vitamina E este un antioxidant puternic care menține bariera protectoare a pielii și previne oxidarea lipidelor și uleiurilor pielii. Funcția vitaminei E crește retenția de umiditate și menține pielea hidratată și sănătoasă.

Cumpărați produse de îngrijire a pielii care au „tocoferoli” pe lista lor și aveți vitamina E care activează pe piele.

  • Acid hialuronic

Deoarece acidul hialuronic poate crește conținutul de umiditate al pielii, calmează și protejează împotriva pierderii umidității, acesta este unul dintre cele mai încercate și testate ingrediente din seruri, creme de noapte și creme hidratante. Este capabil să rețină până la 1.000 de ori greutatea proprie în apă, ceea ce îl face un hidratant optim pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea uscată. Și caracterul său antioxidant salvează pielea de efectele poluării mediului și chiar de foto-îmbătrânire.

Ingrediente pentru ten mixt/gras:

  • Acid linoleic

Potrivit studiilor, persoanele cu tenul gras și predispus la acnee au adesea niveluri scăzute de acid linoleic. Acidul linoleic este un acid gras Omega-6 care se găsește în sebumul pielii.

Cel mai bun mod de a regla producția de sebum este să-ți suplimentezi pielea grasă sau mixtă cu acidul linoleic care îi lipsește. Veți găsi o cantitate mare de acid linoleic natural în uleiul din semințe de struguri și din semințe de măceș.

  • Acid gamma-linolenic

Acidul gamma-linolenic (GLA) este un ingredient hidratant care previne, de asemenea, supraproducția de sebum prin blocarea androgenilor, hormonii responsabili de producția excesivă de sebum. Cea mai mare cantitate de GLA din uleiul de plante se găsește în uleiul de primulă.

  • Curcumină

Curcumina este un ingredient renumit datorită beneficiilor sale antiinflamatorii pentru piele. Acest ingredient se găsește activ în turmeric și este foarte eficient atunci când este aplicat local. Turmericul conține acest ingredient de vindecare și calmare a pielii în cantități mari.

See Also

  • Niacinamidă (vitamina B3)

Niacinamida este o vitamină esențială care s-a dovedit că reduce producția de sebum în exces în piele, precum și de a reduce acneea și inflamația. Când este aplicată local, niacinamida inhibă producția de sebum, făcându-l foarte benefic pentru pielea predispusă la acnee și grasă.

Dr. Susanne von Schmiedeberg Niacinamide+ Refining Serum ser

Poți găsi niacinamidă naturală în ciuperci, dar cea mai bună șansă de rezultate notabile pentru pielea ta, este să folosești niacinamida ca ingredient activ într-un produs de îngrijire a pielii.

  • Zinc

Zincul este un mineral esențial care este perfect pentru pielea predispusă la acnee din mai multe motive. În primul rând, cercetările arată că persoanele care suferă de acnee în cea mai mare parte suferă și de o deficiență de zinc, ceea ce înseamnă că îmbunătățirea nivelului intern de zinc poate ajuta pielea.

Când aplici zinc pe piele, beneficiile sale antiinflamatorii luptă împotriva bacteriilor care cauzează acnee și reduc producția de sebum. Utilizarea zilnică a mineralelor SPF îți poate furniza doza zilnică de zinc. De asemenea, îl poți obține în mod natural prin mese bogate în proteine, cum ar fi tofu, pui organic, leguminoase, carne de vită hrănită cu iarbă și semințe.

  • Acid salicilic

Acidul salicilic lucrează în interiorul porilor pentru a îi curăța și a ucide bacteriile acneice. Acidul este antibacterian și conține aceleași ingrediente antiinflamatoare ca și aspirina. Acesta este ideal pentru cei care au acnee și doresc să înlăture punctele negre și punctele albe. Totuși, nu trebuie să abuzezi de acest ingredient nici chiar atunci când vezi un coș. Utilizează cu moderație, deoarece poate provoca usturimi ușoare și iritații ale pielii.

Ingrediente pentru tenul sensibil:

  • Acid linoleic

Acidul linoleic merită toate laudele pe care le primește. Proprietățile sale antiinflamatorii calmează pielea sensibilă mai bine decât alte ingrediente. Acidul linoleic este un acid gras Omega-6 ușor care hidratează pielea fără a-ți înfunda porii (non-comedogenic)

  • Clorofilă

Clorofila, care este denumită sângele plantelor, are o structură moleculară care este foarte asemănătoare cu hemoglobina, atomul său central fiind caracteristica diferită. În timp ce hemoglobina are fierul ca atom central, clorofila are magneziu ca atom central. Cu toate acestea, datorită asemănărilor lor mari, celulele pielii tale îmbrățișează clorofila, care apoi infuzează pielea cu magneziul în care este bogată.

Clorofila corectează simptomele pielii cum ar fi iritația, uscăciunea sau roșeața. De asemenea, crește fluxul de oxigen către celulele pielii, menținând pielea sănătoasă. Uleiurile vegetale care conțin clorofilă au o culoare verde, cum ar fi uleiul de avocado.

  • CBD 

Canabisul sau CBD (care este o componentă non-psihoactivă a uleiului de canabis), a apărut pe piața de beauty ca un nou super ingredient în îngrijirea pielii. Are rezultate uimitoare în tratarea psoriazisului și eczemelor.

Babor Phyto CBD Cream crema fata

Ingrediente pentru tenul matur:

  • Retinol (vitamina A)

Cine nu iubește retinolul? În acest moment, se află în fruntea listei ingredienților activi de îngrijire a pielii datorită proprietăților și beneficiilor deosebite.

Retinolul are renumite beneficii anti-îmbătrânire ale pielii pe care le oferă prin creșterea rotației celulelor pielii, făcând pielea să producă frecvent celule noi și sănătoase. Pe măsură ce îmbătrânim, acest proces încetinește, dar vitamina A este acolo pentru a accelera lucrurile. Realizează acest lucru prin stimularea producției de colagen pentru a oferi pielii un aspect proaspăt și plin. Retinolul ar trebui să fie un ingredient prezent în fiecare rutină de îngrijire a pielii, mai ales pe măsură ce îmbătrânim. Retinolul natural este întotdeauna mai bun decât versiunea sintetică.

The Ordinary Retinol 1% in Squalane ser

Uleiul din semințe de măceș este un ulei vegetal care conține o cantitate enormă de vitamina A. Puteți folosi și ingrediente botanice de îngrijire a pielii, cum ar fi bakuchiol.

  • Vitamina C

Vitamina C este un antioxidant care joacă un rol activ în sinteza colagenului și protejează pielea împotriva deteriorării. Vitamina C ajută la producerea colagenului și este responsabilă pentru aspectul proaspăt, plin și tânăr al pielii.

Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen scade, lăsând pielea cu un aspect tern și lăsat. De aceea este esențială suplimentarea cu substanțe active pentru piele care stimulează colagenul, cum ar fi vitamina C (iar atunci când luați colagen, obligatoriul cu vitamina C). Straturile pielii noastre conțin proteine de transport pentru vitamina C, ceea ce o fac foarte eficientă la aplicarea topică.

Când cauți ingrediente active cu vitamina C, ai grijă la produsele care conțin acid L-ascorbic, cu excepția cazului în care au un sistem de conservare stabil. În caz contrar, această vitamina C se va oxida în câteva zile și va fi inutilă.

Caută forme mai blânde și mai stabile de vitamina C, cum ar fi fosfatul de ascorbil de sodiu și ascorbatul de tetrahexildecil.

Somn, hidratare și îngrijirea cosmetică potrivită. Dând prioritate sănătății și bunăstării generale, vă puteți bucura de o piele sănătoasă și strălucitoare pentru anii următori. Pe lângă toate acestea tratamentele cosmetice o dată pe lună și cele estetice non invazive sau pe bază de tehnologii de ultimă oră cu laserul, sunt o completare care are menirea să suplimenteze (să dea un boost) eforturilor tale susținute. Nu, dacă te duci de două ori pe an la medicul estetician nu îți asigură îngrijirea tenului tău. Făcând cu disciplină și rigurozitate pașii simplii pe care i-am menționat în acest articol, reprezintă chiar un ajutor pe care tu îl oferi medicului dermatolog sau cosmeticiene tale. Ceea ce acești specialiști îți vor oferi, va fi cu atât mai de succes.

MACHIAJUL și cum să te avantajeze

Ina Raicu este make-up artistul pe mâna căruia mă las cu ochii închiși de câțiva ani. Are talent, are simț estetic, are mult know how. Iar la evenimentul meu a oferit o superbă lecție de make-up de zi, realizat cu stil, eleganță și naturalețe, în care a recomandat produse, ustensile și tehnici.

Machiajul este un truc feminin care are menirea să ne ajute să evidențiem ce avem mai bun și poate să mascăm ceea ce nu ne place. Sau care ne ajută că oferim echilibru feței noastre, să o facem mai luminoasă. Ceea ce machiajul însă cred că nu trebuie să facă este să fie o mască. Nu trebuie să te transforme în ceea ce nu ești ci să te pună în avantaj. E aici o diferență destul de importantă a abordării. Așa că vă las aici câteva idei pe care să le urmați.

  • less is more – ar trebui să fie primul lucru de care să ținem cont
  • alegerea fondului de ten se face în funcție de tipul tenului și se alege la lumina zilei/naturală
  •  nuanța fondului de ten se alege în funcție de Nuanța suprafeței de piele cel mai mult expusă vederii. Dacă tenul este mai alb și brațele mai bronzate, vom alege culoarea predominantă, cea a brațelor
  • alegem fondul de ten și în funcție de subtonul pielii: roz, neutru sau galben
  • aplicare cea mai eficientă a fondului de ten se face cu un buretele ușor umed, prin mișcări de tapotare

Atât deocamdată de la The All Health Events by DOER. Stați pe aproape deoarece urmează un articol despre masajul facial cultural, cu informații de la Simona Grigorescu.

Până atunci, nu uita, în toate aceste demersuri cel mai important este să rămâi tu, așa frumoasă cum te-a lăsat natura. Particularitățile fiecăreia sunt fix ceea ce ne face pe fiecare dintre noi unică. Și consider că asta este cu adevărat să fim: noi însene!

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top