Now Reading
Cele mai cool genti de plaja!

Cele mai cool genti de plaja!

 

O(h) my Bag! Cele mai cool genti de plaja.Hai sa incepem asa: cate genti ai in dulap? Eu am vreo … 20… si ceva … 🙂 Dar de cate genti ai mai “avea nevoie” ? Eu de inca vreo 3 (zeci) 🙂

La modul cel mai “serios” (desigur atunci cand vorbim despre un subiect precum gentile – nu poti pretinde prea multa profunzime), cred ca o geanta este pentru orice femeie un companion de viata, nu doar un simplu accesoriu. Este o expresie a stilului personal. Si bineinteles ca niciodata nu ne sunt suficiente cele pe care deja le avem in dulap.

Dar cum ti se pare ideea unei genti 2 in 1 sau 3 in 1 sau, de ce nu, 4 in 1? Adica o geanta pe care sa o poti transforma in asa fel incat sa se poata adapta la ocazii diferite, in anotimpuri diferite sau mai stiu eu in ce circumstanta in care o geanta este absolut “vitala” 🙂

Da, da! Asa ceva exista!! De cateva veri am remarcat in strainatate o geanta purtata de multe persoane, care usor, usor si-a facut remarcata prezenta si la noi.

O(h) my Bag! Cele mai cool genti de plaja.Este vorba despre O Bag, o geanta de cauciuc! Ha! Nu cred ca te asteptai la asa ceva. Ei bine, geanta arata atat de cool tocmai pentru este dintr-un cauciuc de calitate superioara. Ingeniozitatea acestui brand italienesc porneste de la un concept extrem de simplu, acela de a-ti putea construi propria geanta, de a o potrivi oricarei tinute si de a avea astfel un produs unic.

Este greu sa treci pe langa o vitrina cu O Bag, O Bag mini si O Pocket (aceasta este gama completa a marcii) fara sa le remarci. Paleta de culori vibrante iti va atrage cu siguranta atentia. Vei remarca apoi calitatea deosebita a materialelor. Iar cand vei dori sa cumperi una, atunci sa te vad! Varietatea de accesorii si moduri in care poti personaliza propria O Bag, te va face sa pleci nu doar cu una ci cu mai multe genti deodata!

Din punctul meu de vedere, gentile O Bag sunt potrivite mai ales pentru vara, pentru iesirile la mare sau in parc. Cauciucul moale din care sunt realizate este foarte placut la atingere si rezistent la apa si nisip. Deasemenea baretele din sfoara groasa bej sau negre, ii confera un aspect super cool.

O(h) my Bag! Cele mai cool genti de plaja.

Designerul Emanuel Mangenta a gandit un produs practic: cosul este foarte incapator iar anumite modele au un sistem de fixare pentru rogojina de plaja. Asa ca sunt perfecte chiar si pentru o iesire la picnic.

See Also

O(h) my Bag! Cele mai cool genti de plaja.

 

Dar asa cum se intampla cu orice obiect dorit, O Bag a devenit in foarte scurt timp obiect numai bun de “copiat”. Chiar de curand am remarcat pe plaja un fake care initial m-a pacalit, dar la o privire mai atenta si mai ales la atingere, releva exact ceea ce era: o copie.

Asa ca daca iti doresti sa probezi si sa achizitionezi originalul It-Bag a verii, iti recomand sa vizitezi boutique-ul Chasse aux Couleurs, din galeria comerciala The Grand Avenue, din incinta hotelului JW Marriott. Sau poti accesa site-ul Chasse aux Couleurs aici.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top