Now Reading
#SheDoer: Andreea Esca

#SheDoer: Andreea Esca

Aș putea să încep cu “Bună seara, România! Bună seara, București!”, așa cum începe toată lumea atunci când vine vorba despre Andreea Esca. Aș putea să povestesc despre activitatea ei de la pupitrul știrilor, despre interviurile pentru care a colindat toată lumea (sper că pe cel cu Prințul Charles l-ați văzut cu toții, este senzațional!), despre poveștile ei de la radio, despre toate lucrurile pe care le pune la cale la A list magazine, despre cum reușește să facă o mulțime de lucruri și să se împartă în zeci de direcții, chiar dacă ziua ei are tot 24 de ore. 

Pe bune, ce introducere aș putea să îi fac Andreei Esca? O femeie care n-are stare, este ambițioasă, muncitoare și face ca totul să pară atât de simplu. Dar crede-mă pe cuvânt că nu este. Căci, dacă ar fi, ar face toată lumea. Doamnelor și domnilor, the one and only: Andreea Esca. 

Ce îți doreai să devii în copilărie?

Mi-am dorit pe rând : vânzătoare, secretară, medic militar, actriță.

Cine este sursa ta de inspirație în viața profesională?

N-am o sursă de inspirație dar sunt femei pe care le admir: Jane Fonda, Oprah Winfrey, Drew Barrymore, Salma Hayek, Christiane Amanpour. Toate reprezintă acea combinație potrivită între talent, determinare, feminitate, pasiune, dorința de a ajuta și de a lăsa ceva măreț în urma lor.

Care este cea mai mare provocare cu care te-ai confruntat până acum în carieră?

www.alistmagazine.ro Trecerea la online a fost și este încă o mare provocare pentru mine. Deoarece e greu să-ți placă lumea virtuală dacă iubești întâlnirile reale cu oamenii. Iar eu nu pot face (bine) ceva ce nu-mi place. Însă mi-am găsit “scăparea”: la fiecare 3 luni tipărim o revistă AListMagazine și la lansare invităm oameni în carne și oase 🙂 , sau organizăm tot sub brandul AListMagazine târguri de shopping unde vin aproximativ 5000 de persoane per ediție, sau alte mese și petreceri cu personaje “reale” :).

Dar cel mai mare succes de care te-ai bucurat?

Mă bucură că sunt la pupitrul știrilor de la vârstă de 19 ani… iar recent, mă bucură feedback-ul pe care îl am referitor la emisiunea LaRadio, pe care o realizez la EuropaFM, în fiecare sâmbătă, la prânz . Oamenii îmi spun că au descoperit o altă latură a mea și mi se pare extraordinar că se mai poate asta după ce “ne cunoaștem ” de aproape 25 de ani. E o mare satisfacție pentru mine. Și mai mult decât atât, îmi spun că descoperă și o altă latură a invitaților mei.

Care este, în opinia ta, rețeta succesului în televiziune?

Întâi de toate cred că trebuie să fii născut pentru asta și să ai norocul ca cineva să observe acest lucru și să te îndrume într-acolo. Apoi e doar multă muncă, tenacitate, curiozitate continuă și desigur, nu trebuie niciodată să te culci pe o ureche.

Cu ce ar trebui să înceapă cineva care își dorește să devină ”news achor”?

Cu cititul și scrisul 🙂  În general trebuie să începem cu asta ….

Ce te face fericită?

Viața !

Ce te enervează?

Lipsa de reacție, de energie, de implicare, de responsabilitate…

Care este cel mai important lucru pentru tine?

Dragostea.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai ?

Un apus de soare în mare.

See Also

Care crezi că este talentul cu care te-ai născut?

Sunt foarte sociabilă, iubesc oamenii, sunt curioasă să-i cunosc…

Dacă ai putea da timpul înapoi, ce ai face neapărat?

Dans sportiv.

Un sfat pe care i l- ai da oricărei femei:

nu-ți pierde feminitatea ci folosește-o inteligent, este un atuu important.

It ’s a men’s world?

De la mine de la fereastră nu se vede chiar așa …

De ce ești un #doer?

Pentru că sunt utilă 🙂

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top